Skip to main content

Antena 3, victimizare în direct. Argumente emoţionale scoase la înaintare: "E important să vedeţi această inimă care bate pentru voi"

 
Antena 3, victimizare în direct. Argumente emoţionale scoase la înaintare: "E important să vedeţi această inimă care bate pentru voi"

Postul Antena 3 a întrerupt programul obişnuit pentru o emisie în care vedetele staţiei au scos la înaintare argumente emoţionale pentru a protesta faţă de decizia ANAF de a evacua sediul antenelor în termen de cinci zile. Dana Grecu a făcut un tur al redacţia Antena 3 apăsând pedala emoţională. Aici lucrează oameni care au familii, a spus ea, începând turul prin sediu.

Publicitate

La un moment dat, camera video a făcut un prim-plan pe biroul încărcat cu lumânări şi flori al fostei şefe a ştirilor sociale Iuliana Gădej, care a dispărut în urma unui accident de maşină în ajunul Crăciunului. "Cineva are grijă să aprindă câte o lumânare aici", a spus Dana Grecu.

Turul a continuat cu o încăpere "specială". "Apune soarele foarte frumos din acest birou", a spus Dana Grecu.

Cât despre turul redacţiei, Dana Grecu a ţinut să reamintească faptul că a mai făcut şi acum un an şi jumătate un astfel de tur. La momentul respectiv Antena 3 s-a mobilizat pentru a-l susţine pe Dan Vociulescu, care a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Turul Danei Grecu a continuat şi în zona tehnică a posturilor TV. "Credeţi că Acces Direct, emisiunea pe care o vedeţi în ecranele din spatele meu şi care are audienţă care bate tot este miza? Nu. Miza este Antena 3"

"Noi n-avem mamă, n-avem tată când este vorba de acurateţea informaţiei", a punctat apăsat Dana Grecu.

Şi Mihai Gâdea a justificat turul făcut de Dana Grecu. "Este important să vedeţi această inimă care bate pentru voi. (...) Iubim atât de mult ceea ce facem pentru dumneavoastră".

Directorul Antena 3 a accentuat dramatismul situaţiei printr-un apel către telespectatori. "Rămâneţti cu noi şi pe pauza publicitară. Din acest moment fiţi alături de Antena 3 clipă de clipă."

"Execuţie, nu executare", a fost expresia folosită de realizatorii Antena 3 în legătură cu somarea de evacuare.

Ei au sugerat o legătură între faptul că Antena 3 a avut materiale legate de un judecător din cazul Voiculescu şi somaţia ANAF.

Sandra Stoicescu a dat inclusiv articole din Constituţie referitoare la libertatea de exprimare.

Cu mâna pe steag. Dana Grecu: Acesta este steagul UE. Doamne ajută că îl avem, şi-a continuat turul Dana Grecu, ajunsă într-un loc unde erau arborate steagul Uniununii Europene, al României şi steagul NATO, "preferatul lui radu Tudor", după cum a spus ea. Parte din discursul de autovictimizare a fost continuat cu mâna pe steagul României. Legătura a fost redată în studio, unde Mihai Gâdea, Radu Tudor, Mircea Badea şi Adrian Ursu au continuat pe aceeaşi linie: "execuţie nu executare".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  •  Ipse Ipse
    Inima lor bate ,bate pentru,infractorul Felix! Si mai bate pentru salariile lor de mii de euro !!
  • Mm Mm
    Corina are dreptate, cel putin pe partea antibasista au fost singurii care au spus ceva, ceilalti dormeau in papusoi. Altfel nu uitati de ce facea Realitatea cand era cautata de ANAF, emisiuni si victimizari ca ii omoara Ponta. Deci fiecare televiziune va face asa ceva daca are ocazia, e victimizarea perfecta cand "te oprima statul si cei aflati la putere" si pun pariu ca acum au subiect de audienta maxima cel putin o saptamana. Stiau foarte bine ca la un moment dat trebuie sa se mute, parca Badea deja isi face emisiunea din alta parte, ei si-au pregatit alt sediu garantat, dar de ce sa nu faci audienta imensa din asta ? Cei de la ANAF faceau mai bine sa le trimita somatia cumva nu sa descinda ei cu atatea masini si sa faca circ. Asa e cand sunt prea zelosi. Spor la huiduit , dar poate ar trebui sa priviti mai detasati ca sigur nu aveti actiuni la televiziunile astea. Poate doar interese politic sau de postaci.
  • H H
    Toate sa fie inchise. Toate manipuleaza.
  • 7 7
    Bun, de ce nu se muta in alt sediu? Care e imensa tragedie ? De anul trecut, sau de cand dracu i-au amenintat cu evacuarea, se mutau de 14 ori si construiau pe banii lor 3 zgarie-nori ca sediu. Mult zgomot pentru nimic.
  • Secu Secu
    Să plătiți pentru toate manipulările murdare !!! NU sunteți o tv. de stiri! NU ați fost și NU veți fi vreodată ! poporul român merită altceva, o televiziune impartială, corectă si serioasă. HUUUUO A3! încet încet se face curățenie... probabil selecția naturală intervine acum.
  • corina corina
    cum, necum tot ce au spus despre jaful de 10 ani a gastii basiste a cam fost confirmat de dna. voi dati inainte cu turcescu, b1 si alti ratati! hal de ziaristi....
  • Iche Iche
    M-am distrat copios cand am citit articolul. I-a lovit exact inainte de inceperea grilei de primavara.
  • florin florin
    afara cu *** astea! jos antena 3 protejati *** de psd !!!
  • F F
    sunt curios ce va face CNA.
  • Alex Alex
    Ce scarbos
  • Iulian Iulian
    Voi astia de la Pagina de media sariti in sus de bucurie:))))))))

Trimite un comentariu

sus