Skip to main content

Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

 
Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

Este oficial: Dragoş Pătraru se mută cu emisiunea Starea Naţiei la postul de ştiri Digi 24, după cum Paginademedia.ro a anunţat încă de săptămâna trecută, aici.

Publicitate

Pătraru a fost prezentat oficial în urmă cu doar câteva momente, chiar în platoul Digi 24, la emisiunea Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu. Noul sezon va începe la 1 august, a anunţat Pătraru. Până atunci, vor fi pe post scurte "pastile".

Pătraru, la Jurnalul de seară, pe Digi 24:

  • "Emisiunea se mută incepând de zilele următoare şi apoi din luna august. Inca din 6 iunie vom face câte un material in fiecare zi, acele filme pe care noi le numim Starea zilei."
  • "Din 1 august vom incepe un nou sezon din Starea Natiei."
  • "Venim cu produsul nostru, cu oamenii cu care am făcut acest format, cele patru sezoane. Emisiunea din această seară de la TVR este despre Televiziunea Romana si despre starea televiziunii publice."
  • "Am gasit in voi singura statie care ne-a făcut o ofertă ok mai ales din punct de vedere editorial, am avut mai multe oferte, am ales aici, sper ca nu am greşit."
  • "Cred că toată paradigma jurnalismului s-a schimbat, nouă ne place să credem că luăm lucrurile importante şi le facem mai atractive, mai interesante. Emisiunea va fi seara la Digi 24."
  • "Vreau să-i liniştesc pe oameni, oamenii sunt foarte ingrijoraţi că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect şi pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informaţia seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcţie de gate keeper. Este o emisiune care se realizeaza 80% pe opinia publicului."
  • "Televiziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populaţie şi plăteşte 3.000 de angajaţi. Nu puteam să rămânem intr-o instituţie in care toată lumea urăşte pe toată lumea."

În această seară, TVR va difuza ultima ediţie Starea Naţiei, un program special, dedicat "stării TVR." "Starea Naţiei intră de azi în categoria Arhiva TVR", au scris oficialii instituţiei publice pe pagina de Facebook.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valentin ialomiteanu valentin ialomiteanu
    doresc sa affirm ca am facut armata la Medias si nu a fost o scoala de reeducare ,atunci ma intreb de ce in programul guvernului nu se pot reactiva mai multe locatii foste unitati militare dezafectate si lasate in paragina si transformate in centre de reeducare(puscarii de munca) macar pentru cei cu pedepse usoare pina in 5ani asa vor putea fi redati societatii cu o meserie. Nu sint de accord cu gratierea,atunci la ce ne mai trebuie justitie,
  • Johann Marin Schuster Johann Marin Schuster
    este un proverb romanesc, ciini latra iar ursumerge mai departe . Hoti din Romania nu va dispare nici o data.iei sa asezat in fruntea cirmei si au preluat volanul, in Romania trebuie sa vina iarasi un dictator sa distruga o data hotia, patrarule ***????
  • Liviu Banc Liviu Banc
    Vad ca Florin Piersic , "marele talent ", mai nou se realizeaza.../nu stiu cine l-a mai bagat si pe asta acolo/ cu" rasuflaturile " lui ca...ajutor de ghid prin autocarele care fac tururi pela
    LOCURILE SFINTE..,n-ar fi nimic rau in asta daca si-ar limita " bancurile " de prost gust...
    ca nuca'n perete ,ca o.... " rasuflatura " in mijlocul nunti...... Pe cat e de talentat ...ar fi
    mai apreciat daca ar lua pozitia mutului...Se lauda ca a fost de vreo 45 de ori pe la locurile
    sfinte...nu-i prea mult ? sau l-a lasat cu totul memoria....de-aia debiteaza atatea " perle "
  • Brumaru Alexandru Brumaru Alexandru
    Va rog frumos sa dati acesata emisiune a lui Dragos Patraru , si in reluare ziua deoarece noi varstnicii nu reusim , in unele zile , sa stam sa-l ascultam si sa privim minunatele exprimari ale Dlui Dragos Patraru .
    Rugam pe bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate si fericire acestui minunat OM , pe care numai o minune ni la adus sa scapam de necazuri .
    De asemenea il rog pe Dl Dragos Patraru , daca este de acord sa-i trimit un material de modul cum Consiliul Popular al com. Popesti jud. valcea mi-a FURAT 120 mp din gradina parinteasca . De 2 ani de zile m-am luptat in justitie si am reusit sa-mi castig inapoi cei 120 mp. de gradina . Veti avea un material f. bun pentru emisiunea Dvs . De asemenea inca un material de felul cum SC.ALTMEDICAL SRL m-a inselat cu 7900 lei . Asteprt confirmarea pe adresa mea de E-mai < [email protected] > De la Dumnezeu Pace si binecuvantare , De la mine sanatate si spor la munca
  • Hahmed Huk Hahmed Huk
    Digi24 este un canal tv al RDS.RCS. Eu rog mult emisiunea Starea nației sa aleaga un post TV național: ProTv, Antena 1,PrimaTV, Kanald. În acest mod vă pot urmări TOATA ROMANIA.
  • Radu Moldoveanu Radu Moldoveanu
    Eu am televiziune analogica de la NextGen si se prinde Digi24 (se prinde si digital pe canalul 35).
    Buna alegerea domnule Patraru, abia astept sa vedem Starea Natiei la Digi24.
    Pentru cei care au televiziune Telekom TV, va recomand sa urmariti Digi24 online
  • ghita_49 ghita_49
    Pacat ca nu s-a mutat la un post care"are cautare"in tara si strainatate,post FTA..Digi TV ii un post a ***o sa se uite ei mai mult la el.
  • lucia lucia
    mergem pe digi 24 numai sa ne bucuram de emisiunea ta dl Patraru
  • Dicusar Victor Dicusar Victor
    frate,noi ne uitam seara de seara din Republica Moldova,digi nu avem? Ce facem Patraru :(,e unica emisiune care o priveam de pe tvr international :(((((
  • Nanuca Nanuca
    Pacat nu pridem digi 24 ne pare ff rau noi va urmarim din Spania am ramas cu botul pe ***
  • Ionescu Ionescu
    pacat.
  • BATAE MONICA BATAE MONICA
    sunteti singura emisiune la care ma mai pot uita cu deosebita placere!!
    va asteptam cu mult interes ...revenirea pe post ...si multumim ptr.//pastila zilei-sau cum o veti numi!!
    va asteptam neaparat!sunteti si sper ca veti ramane vocea multora dintre romani!!HAI ..PATRARU!!
  • Traviata Salam Traviata Salam
    Sper sa il pastreze pe baiatul ala care canta in meldoiile lui. Are o voce de aur, rad numai ce il aud cantand. De fapt nic nu mai conteaza versurile pe care le zice, incep sa rad cum deschide gura. Existenta lui da un mesaj pozitiv: daca ala are serviciu de cantaret, orice e posibil pentru oricine. Incep sa ma imaginez la Opera Romana.
  • Lucretia  Turcu Lucretia Turcu
    rusine ' livia pila' FEICITARI DOMNULE PATRARU succes emisinile dumneavostra ne 'racoresc 'sufletul ca roua dupa arsita
  • lucian milovan lucian milovan
    O ALEGERE FOARTE PROASTA. MARE PACAT !!! ADIO STAREA NATIEI !!!

Trimite un comentariu

sus