Skip to main content

EXCLUSIV. Dragoș Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu un alt post

 
EXCLUSIV. Dragoș Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu un alt post

EXCLUSIV. Dragoș Pătraru își încheie contractul cu TVR. Săptămâna viitoare Starea Nației va avea ultima ediție la postul public.

Publicitate

După aproape doi ani la TVR 1, ultima emisiune a lui Dragoș Pătraru va fi difuzată marți seară și va fi un program special.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze Starea Nației la postul de știri al companiei RCS.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru nu a comentat informația legată de Digi 24.

Dragoș Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

"Pot spune că marți va fi ultima ediție Starea Nației la TVR. Un anunț legat de destinația emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public.

Cert e că marți va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica și de ce plecăm.

Va fi o emisiune deschisă și telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Nației, iar pe cele mai reușit le vom difuza pe post."

Prima emisiune Starea Nației cu Dragoș Pătraru a fost difuzată de TVR pe 1 septembrie 2014.

Dragoș Pătraru a vorbit în repetate rânduri despre situația TVR, de multe ori direct pe post.

Într-un interviu video acordat Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a făcut o "radiografie" a postului public, cu toate problemele pe care le-a sesizat în anii în care a produs emisiunea.

Puteți urmări interviul Paginademedia.ro, structurat pe capitole, mai jos:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Felicitari Dragos Patraru. In ultimul timp se vedea clar ca incomodezi la TVR.
  Am o rugaminte, pentru emisiunile viitoare.Doresc sa comentati in stilul vostru problema "competentii" persoanelor alese de partide ca sa conduca activitati importante in guvern.
  Persoane fara calificare sunt numite in guvern,nu mai spun cum. Incompetenta lor o sa duca Romania de "rapa". Am zis.
 • Sper sa creasca audienta la Digi 24! Lui Dragos Patraru ii urez succes cu aceasta emisiune; imi este teama ca se vor plictisi telelespectatorii, cautand emisiunea pe la tot felul de posturi tv. caci pamfletele nu mai au valoarea de alta data!
 • Mai, eram sigura ca se muta la Digi24, stiind ca "fraternizeaza" cu Moise Guran ! Sunt din acelasi aluat. Se potrivesc de minune ! Ma bucur, acolo-i locul lui !
 • Am plans si eu la ultima emisiune,dar i-am multumit lui Dumnezeu ca ati plecat la timp cat sunteti inca sanatos,ca tensiunea in care traim si lucrati,ar fi putut duce la con secinte grave.Va voi urmari pe DIGI24.Succes ,dar conservati-va sanatatea ca timpurile nu se vor schimba asa de repede.
 • Ptrarule,nu stiu ce sa-ti spun dar contractul i-l semnati voi,aveti grija ca canalul digi 24poate sa intre in insolventa mai repede decat TVR.Din partea mea daca transmiteti si de pe luna,si sunteti ONLINE.e ok,asa ca,mult noroc.sanatate cae mai buna decat toate,si daca faci emisiunile tot asa nu mai ai nevoie de nimic ca sa fii in fruntea tuturor televiziunilor.Din SPANIA VASILE OVIDIU
 • Du-te tare, o sa imi smulg o lacrima pentru tine...
  Sa vedem cum o sa justifici scaderea de audienta, tvr vs digi :).
  Reptilienii, masonii, SIE ?
  Ai grija sa nu il critici pe Tzesari, ca zbori in secunda 2 :))
 • S-a terminat cu Pătraru, pentru că la Digi va muri încet, dar sigur. Visează frumos, dar nu va avea libertatea de la TVR. S-a lăcomit la bani mai mulţi, fără să ţină cont de libertatea de mişcare. Pentru că, da, va continua să înjure TVR din exterior, fără să sufle o vorbă de noul stăpân. Aş putea chiar să pun pariu că aşa va fi.
 • Dragoș, mă uit cu plăcere la emisiunea ta, este cam singura la care mă uit și tare aș vrea să poată schimba ,,starea nației,,. Suntem dezamăgiți de societatea românească, nu mai spun de acei pe care i-am votat și acuma ne conduc ! Pentru cei care s-au sacrificat pentru pământul patriei, pentru cei care au dorit o lume dreaptă în care să creștem noi și copiii noștri, merită să fim uniți, să apărăm ceea ce mai putem apăra . Cred în judecata Divină, și sper să ne deșteptăm cât nu e prea târziu !
  Echipei de la ,,Starea Nației,, le doresc multă sănătate și emisiuni căt mai multe! Noi vă așteptăm cu drag și mult interes ! Felicitări pentru emisiunile realizate până în prezent !
 • Pătrarule, te felicit că pleci! Să ne spui cu sinceritate și cum stau lucrurile în Digi... Apoi, te rog eu frumos, să treci și pe la Antene... Să ne zici și de acolo cum se văd lucrurile. ProTv, Kanal D, EtnoTV samd.
 • Tara a avut si are nevoie de umor desprins din realitate, critica sper si trebuie sa duca la indreptare si progres, lupta in continuare draga Dragos Patraru cu sistemul, la fel ca pana acum pentru ca eu te voi urmari cu mult respect indiferent de la ce post de televiziune emiti cu o conditie sa FII la FEL!!
  Razesu,
 • Sincer?
  Cine e Patraru asta!?
  Furtuna intr-un pahar cu apa.
  Cainii latra ursul merge.
  Tara arde si baba se piaptana...
  Am fost explicit?
 • Bravo, Patratel! Să incepi in forta la Digi, cu niste glume cu Dancu! Hai, ca nu-i greu! Incepi asa: "Astazi, intelectualul social-democratilor, bla, bla, bla..."
 • Prin emisiunea ta am realizat cati oameni fara scoala sunt in romania si ca aceste persoane voteaza pentru viitorul copiilor nostri. Am realizat ca "Statul" , politicienii, au nevoie de acesti oameni care se prostitueasa pentru f.putin si voteaza ceea ce li se spune, deoarece multi dintre ei voteaza desenul nu ceea ce scrie langa el. Din pacate noi nu intelegem ca trebuie facuta o schimbare majora a ceea ce numim partide, politica si politicieni. Prin emisiunea ta domnule Patraru am vazut realitate crunta a acestei tari, dar ce folos daca' multi vad putini cunosc' . Da, daca este adevarat ca pleci la RDS, te felicit, TE FELICIT ca ai rezistat vitejeste printre "SACALI" si continua , ca poate se trezesc romanii la realitate si schimbam ceva. FELICITARI!
  Sunt multe de spus , dar emisiunea ta spune totul.

Trimite un comentariu