Skip to main content

LOCAL. Nicio ştire despre audierea lui Arpad Paszkany pe site-ul pe care-l controlează

 
arpad-paszkany111-foto-tho
arpad-paszkany111-foto-tho

Audierea lui Arpad Paszkany la DIICOT, unul din subiectele zilei de ieri, nu a existat pe un site controlat de omul de afaceri.

Publicitate

Publicaţia online regională CityNews.ro nu a publicat, ieri, niciun material despre cazul Paszkany, după cum a relatat jurnalistul clujean Tiberiu Fărcaş, corespondent Paginademedia.ro în Cluj.

CityNews.ro face parte din Transilvania Media Group, alături de posturile TV Look TV şi Look Plus. Site-ul regional are ediţii pentru Cluj, Arad, Alba, Bihor, Bistriţa Năsăud, Bucureşti, Hunedoara, Maramureş, Mureş şi Sibiu.

Site-ul a fost înfiinţat în 2007 de jurnalistul Liviu Alexa, acum candidat la primăria Cluj-Napoca din partea Partidului Mişcarea Liberală. Patru ani mai târziu, site-ul a fost vândut către Transilvania Media Group, deţinută atunci de Vasile Dâncu, Ioan Rus şi Arpad Paszkany.

CONTEXT, via Hotnews.

Ieri, procurorii DIICOT au efectuat 20 de perchezitii in locatii din Bucuresti si Cluj-Napoca, intre care la clubul de fotbal CFR CLUJ 1907 si la oamenii de afaceri Arpad Paszkany si Iuliu Muresan.

Presedintele clubului de fotbal CFR 1907 Cluj, Iuliu Muresan, si fostul finantator al clubului, Paszkany Arpad, au calitatea de suspecti in dosarul instrumentat de DIICOT Cluj si in care au fost audiati joi, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

Surse apropiate anchetatorilor declarau pentru Mediafax ca, joi dimineata, procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata Cluj fac 20 de perchezitii in Bucuresti si Cluj-Napoca intr-un dosar cu suspiciuni de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare de 8.485.682 de euro la clubul de fotbal CFR Cluj. Banii ar fi fost luati din patrimoniu de catre "persoane cu atributii de gestiune sau administrare a sumelor in cadrul societatii care detine clubul".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ding Ding
    Nici ziarul RING nu a scris despre datoriile lui Negoiţă la ANAF.

Trimite un comentariu

sus