Skip to main content

Un banner uriaş cu mesajul "Brâncuşi e al tău, aşa cum şi ţara asta e a ta" a acoperit clădirea Guvernului

 
Foto: News.ro
Foto: News.ro

Faţada clădirii Guvernului a fost acoperită, astăzi, cu un banner uriaş pe care scrie "Brâncuşi e al tău, aşa cum şi ţara asta e a ta" şi adresa siteu-lui www.brancusiealmeu.ro, relatează Mediafax. Acţiunea face parte din campania de strângere de fonduri pentru achiziţionarea sculpturii "Cuminţenia Pământului".

Publicitate

Bannerul, care conţine şi tricolorul, a fost amplasat de mai mulţi alpinişti utilitari, marţi dimineaţă, în timpul videoconferinţei cu prefecţii pe tema inundaţiilor, convocată de premier.

Mesajul de pe banner "Brâncuşi e al tău aşa cum şi ţara asta e a ta", precum şi site-ul www.brancusiealmeu.ro, care conţine detalii despre subscripţia publică şi modalităţile în care cetăţenii pot dona, nu se văd integral din cauza vegetaţiei înalte care se află în faţa Palatului Victoria. Bannerul e vizibil integral doar de pe trotuarul care trece prin faţa Muzeului Antipa, mai relatează agenţia de presă.

Reamintim că GMP este grupul de comunicare care se ocupă de campania naţională pentru achiziţionarea operei Cuminţenia Pământului, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Partea de creaţie va fi asigurată de GMP Advertising, comunicarea digitală de Webstyler, partea de relaţii publice de GMP PR şi agenţie media va fi Media Investment, parte a The Group. Campania este realizată pro bono.

Foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Brancusi e al lor...a lui bombonel(adrian nastase) a lui truica,a lui tariceanu,a lui tiriac,voiculescu,etc....asa cum e si tara....eu zic sa ia banii de la ei! ce ziceti?banii nostri sunt la ei....sa ia statul TOTI banii *** inapoi!Apoi mai vorbim!

Trimite un comentariu

sus