Skip to main content

Dragoș Bucurenci, anunțat oficial prezentator al show-ului Supraviețuitorul

 
Dragoș Bucurenci, anunțat oficial prezentator al show-ului Supraviețuitorul

Pro TV anunță oficial prezența lui Dragoș Bucurenci în calitate de gazdă în emisiunea Supraviețuitorul, show pe care postul îl pregătește pentru această toamnă. 

Publicitate

Numele lui Bucurenci a fost vehiculat încă din luna mai, după cum paginademedia.ro a relatat AICI, de către fanii show-ului. La începutul lunii iulie, aceiași fani îl localizau pe Bucurenci, după postările de pe Twitter, chiar pe insula pe care s-a filmat emisiunea (detalii, AICI). 

FORMAT. Show-ul, care a fost deja filmat pe o insulă din arhipelagul Filipine, are 18 concurenți, împărțiți în două echipe. Show-ul va avea două mari probe: proba de recompensa si proba de imunitate, ce decid parcursul în show al celor doua triburi.

Tribul care castiga recompensa are cateva avantaje in joc, mai mici sau mai mari, iar tribul care castiga imunitatea ramane in joc in aceeasi formula, pana la urmatoarea proba.

Membrii tribului care pierde imunitatea ajung, o data la cateva zile, la Consiliul tribal. Aici, Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul, poarta o discutie deschisa cu fiecare dintre concurenti despre probele, neintelegerile, prieteniile, aliantele, activitatile si discutiile din trib. Dupa ce raspund intrebarilor lui Dragos, concurentii trebuie sa voteze o persoana din trib pe care sa o elimine. Votul este individual si secret, iar orice vot poate inclina balanta catre un concurent sau altul.

Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul: 

„Consiliul tribal este locul in care concurentii trag concluziile dupa cateva zile in care au trecut prin multe incercari. Acolo este locul in care ei ajung sa spuna lucrurilor pe nume, fie ca vorbim despre probe sau traiul impreuna pe o insula pustie, fara resursele cu care cei 18 concurenti sunt obisnuiti acasa, si sa vorbească despre ce i-a suparat, ce le-a placut, daca este cineva in trib care i-a dezamagit sau ce schimbari ar face pentru a nu ajunge si la urmatorul Consiliu tribal.

Nu e deloc usor pentru niciunul dintre concurenti, am simtit pe propria piele cat de greu de suportat este stresul in conditiile de clima tropicala din Filipine. Supravietuitorul este o adevarata incercare de rezistenta fizica si mentala, iar concurentii din acest sezon au toata admiratia mea pentru ce au reusit in cele 44 de zile petrecute pe insula. Sunt sigur ca si telespectatorii vor fi captivati de acest show si ca ne vor urmari, in aceasta toamna, la Pro TV.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu