Skip to main content

Digi 24 rămâne cea mai citată sursă în print. Paginademedia.ro urcă între primele site-uri

 
Ziare trei zile
Ziare trei zile

Postul de ştiri Digi 24 a fost cea mai citată sursă în presa scrisă în ultimele patru luni. Canalul îşi menţine poziţia pe care a avut-o în primele luni ale anului. În aceeaşi perioadă – aprilie – iulie – Paginademedia.ro a urcat în topul site-urilor: este pe locul patru în topul surselor online, potrivit raportului realizat de compania de monitorizare mediaTRUST.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Topul general: Digi 24, peste 250 de preluări

Canalul de ştiri deţinut de RCS a avut în perioada monitorizată 253 de preluări în presa scrisă. Digi 24 a fost pe primul loc, ca şi în primele luni ale anului.


HotNews şi Antena 3 au fost la egalitate, cu 129 de menţiuni.

Topul celor mai citate surse în perioada aprilie-iulie a fost completat de România TV (111), Pro TV (98), B1 TV (91), Realitatea TV (73) şi postul public TVR 1, cu 45 de menţiuni în presa scrisă.

Topul site-urilor: Paginademedia.ro urcă pe locul patru între cele mai citate surse online

Urcare în topul celor mai citate site-uri în presa scrisă pentru Paginademedia.ro. În perioada 1 aprilie – 31 iulie, Paginademedia.ro a fost pe poziţia a patra (cu 26 de preluări în print). În primele luni ale anului, Paginademedia.ro a fost pe locul cinci în topul celor mai citate site-uri în presa scrisă.

Prima poziţie la site-uri este deţinută, detaşat, de HotNews, cu aproape 130 de menţiuni.

Următoarele locuri sunt foarte apropiate: 32 de menţiuni pentru dcnews.ro, 30 pentru ziare.com şi 26 pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    @an Dar nici măcar știri înregistrate, fără crainică, nu sunt la respectivele posturi. Mi se pare că doar la B1 sunt niște jurnale reluate din timpul zilei, dar, de cele mai multe ori, știrile prezentate sunt atât de vechi încât au și fost răsturnate de realitate între timp. B1 se duce la culcare încă de la miezul nopții. Dar s-a văzut că B1 nu e post de știri încă de la Colectiv sau de la atentatele din Paris.

    E irelevant ce ar prezenta crainica în timpul nopții de obicei. Dar dacă e un mare cutremur dincolo de arcul carpatic, noaptea pe la 3, este cine să asigure un breaking news la vreo televiziune de știri? Sau dacă e vreun mega atentat în SUA. Sau dacă moare Iliescu.

    Dar Digi 24 ce a avut cu oamenii care se trezesc la 6 dimineața? Ei de ce să nu vadă o sinteză a știrilor din ziua precedentă (pe care le-au pierdut fiindcă trag din greu la serviciu) sau dacă s-a întâmplat ceva notabil în timpul nopții?
  • an an
    @Thor mai presus de interesul telespectatorului se afla ratingul, crezi ca pe timpul noptii daca s-ar face jurnale s-ar prezenta altceva decat stiri adunate si reluate din timpul zilei , dar numai ca ar fi crainica in direct...?!
  • Thor Thor
    Digi 24 a renunțat, mai nou, la jurnalul de dimineață de la ora 6, pe respectivul interval difuzând reluarea emisiunii „Starea nației”. Deci 6 ore (de la 1 la 7) din 24 sunt difuzate reluări, fără știri în direct la oră fixă. Nu înțeleg de ce se numește Digi 24 în loc de Digi 18.

    Se pare că și Antena 3, ultima stație care mai difuza știri în direct pe timpul nopții, a renunțat la acestea. Deci în țara cu 5 televiziuni care se declară „de știri”, dacă suntem atacați de ruși sau dacă e un mare cutremur în jumătate de țară sau dacă pur și simplu ne ia mama dracului noaptea pe la ora 2 sau 3, vom afla asta cel mai devreme de la televizor la ora 6 (de la Observator, Antena 3 sau Răitaru TV). Singura instituție media care difuzează știri în direct la toate orele fixe e România Actualități.
  • eftimie eftimie
    Bine bre, câte știri de pe Digi24 sunt în pliantul Kaufland?

Trimite un comentariu

sus