Skip to main content

Eurosport a preluat drepturile pentru turneul de la Wimbledon, deţinute până acum de Digi Sport

 
Eurosport a preluat drepturile pentru turneul de la Wimbledon, deţinute până acum de Digi Sport

Eurosport a achiziţionat drepturile pentru Turneul de tenis de la Wimbledon pentru România şi alte 15 ţări din Europa, au anunţat reprezentanţii postului de sport.

Publicitate

Drepturile au fost achiziţionate pentru o perioadă de trei ani (2017 - 2019), după ce ultimele sezoane ale turneului au fost la Digi Sport.

Până în 2014 Eurosport nu a avut drepturi de transmisie pentru Wimbledon; abia în 2015 a început să transmită acest turneu în Belgia.

Canalul de sport, parte a grupului Discovery, a mai achiziţionat drepturile pentru Turneul de la Wimbledon pentru Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Serbia, Slovenia, şi Suedia.

Eurosport deţine astfel toate cele patru turnee de Grand Slam – Wimbledon, Australian Open, Roland Garros şi US Open – în 25 de ţări din Europa.

Începând cu ediţia din 2017, Eurosport va transmite toate meciurile pe canalele sale şi prin aplicaţia online Eurosport Player în Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, România, Serbia, Slovenia, Suedia.

Acordul de trei ani cuprinde drepturile TV şi digitale exclusive pentru turneele din perioada 2017-2019, fiind astfel prima dată când Eurosport transmite turneu de tenis de la Wimbledon în cele 16 pieţe.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat:

„Acordul extins pentru Wimbledon înseamnă că vom transmite de acum toate cele patru turnee de Grand Slam în 25 de ţări, devenind cu adevărat destinaţia preferată pentru turneele de tenis Mare Şlem din Europa. Construim un parteneriat pe termen lung cu The All England Club, care susţine strategia Eurosport de a asigura conţinut premium disponibil pentru fanii noştri pe orice platformă.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cd cd
    Contractul a fost recent prelungit pentru o periaoda mai mare! 2-3 ani.
  • Mihaela Mihaela
    Deci, iar trebuie sa stau cu ochii pe furnizorul de cablu. Vad ca nu sunt singura ingrijorata! Bun venit in Romania!
  • geo geo
    Contractul dintre grupul Discory si RCS - RDS pentru difuzarea pachetului Eurosport când expiră...ca să știm ce ne așteaptă pe viitor...

Trimite un comentariu

sus