Skip to main content

Mălin Bot a demisionat de la conducerea site-ului EVZ

 
Mălin Bot a demisionat de la conducerea site-ului EVZ

Jurnalistul Mălin Bot, redactor-şef al site-ului EVZ.ro, a demisionat din funcţia pe care a deţinut-o în ultimii patru ani. Anunţul a fost făcut de Mălin Bot cu puţin timp în urmă în redacţia EVZ.

Publicitate

„M-am gandit bine in ultimele zile la tot ce s-a intamplat la EVZ. La cele mai recente evenimente, dar si la altele mai vechi. Mai ales m-am gandit la sutele de mesaje primite de la publicul meu. Am cumpanit bine si am decis ca locul meu nu mai este la EVZ”, a declarat Mălin Bot pentru Paginademedia.ro.

„Sunt foarte multe motive care m-au determinat sa iau decizia asta. Acum insa nu vreau sa le expun pentru ca sunt in redactia EVZ multi colegi pe care ii apreciez mult si nu vreau sa afectez in niciun fel imaginea redactiei”, a mai adăugat el.

Plecarea lui Mălin Bot vine în contextul în care acesta a rămas fără emisiunea EVZ TV pe care o realiza la postul B1, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Întrebat care este următoarea „destinaţie”, Mălin Bot a răspuns: „Momentan nu vreau să fac niciun fel de comentariu. Îmi iau o săptămână sabatică. În momentul în care voi fi în altă parte voi anunţa”

Carte de vizită

Mălin Bot este un jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă, cei mai mulţi în presa din Timişoara sau corespondent local pentru publicaţii precum Cotidianul, Evenimentul zilei sau Adevărul. El a condus redacţia ziarului gratuit Adevărul de Seară din Timişoara, publicaţie care a fost închisă la mijlocul lui 2011.

În acelaşi an, Mălin Bot a venit la Bucureşti ca redactor-şef la Adevarul.ro, funcţie pe care a ocupat-o până în octombrie 2012, când a preluat conducerea online-ului EVZ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Octavian Octavian
    Ca sa adaug si eu paie pe foc, Malin Bot este un nesimtit, si asta a fost o viata intreaga. Eu sunt fratele lui, ar trebui sa stiu, din moment ce ma aflu la momentul de fata intr-un proces cu tatal nostru pentru paternitate, proces cauzat de fratele meu cand a hotarat ca 35 de ani de intretinere a bunicii noastre nu a fost suficienta si a venit sa cerseasca "partea lui", iar acum ma ameninta si ma santajeaza ca NU voi vinde imobilul ca sa imi pot lua partea si sa plec decat daca ii dau o suma dubla valorii procentului cuvenit. Pe langa toate acestea cunoaste starea mea instabila de sanatate, si continua santajul si blocarea imobilului in speranta ca voi muri si va intra in posesia intregului imobil datorita faptului ca nu am alti mostenitori directi, si probabil spera un castig de cauza cand va ataca actul de mostenire facut de mine doar pentru a evita ca el sa puna mana pe mai mult din munca mea si a mamei mele. A trait o viata intreaga din santaje si hartuieli, probabil ca in sfarsit a ajuns cineva sa il santajeze si pe el ...
  • M M
    Malin Not, in journalist bun, in om cu foarte mult bun simt si bine educat, acesti oameni nu sunt pe placul *** penale useliste.
  • bubu bubu
    Interesante comentarii, dar cred ca un ziarist nu poate fi decât subiectiv in a caracteriza un alt ziarist...si de fapt cei cate-l vad ca slab,profesional, acei "jurnalisti" sunt vai de ei....aprecieri de bine sau rau nu pot da decât....cetitorii...dragii mei...ca pentru ei nu ati baut cerneala......!!!!
  • pescuitor în ape limpezi pescuitor în ape limpezi
    Jurnalist: Perioada aia bună i se datorează lui Nazare. Eu așa-mi aduc aminte.
  • horia horia
    din surse sigure stiu ca se va duce la A3, unde va prezenta impreuna cu mircea badea "in gura presei"...
  • jurnalist jurnalist
    @ Pescar în ape limpezi: Statisticile sunt publice si, de fapt, toata redactia Adevarul stie ce a facut Malin acolo. A fost singura perioada cand adevarul.ro a fost pe locul 1 in toate topurile: unici, vizite si afisari. Si a fost timp de trei luni lider in toate cele trei topuri. Pe sati.ro sunt aceste cifre.
  • razvan razvan
    Malin Bot nu a fost niciodata redactor sef la site. Era doar coordonator. Lui ii placea sa zica ca e redactor sef evz.ro, iar Simona Ionescu l-a lasat. Nu cred ca se duce la Romania libera pentru ca acolo se va ocupa de site Vlad Epurescu, care, candva, a fost schimbat din functie la Adevarul de Malin Bot. Si cu Cartianu a avut meciuri mari, deci nu cred ca se va simti prea bine. Mai mult ca sigur nu-l vor lasa sa faca ce vrea cum s-a intamplat la Evenimentul zilei. Lucrurile sunt consemnate aici: http://www.reportervirtual.ro/2011/06/sefi-noi-pe-online-pentru-adevarul-si-click.html
    http://www.reportervirtual.ro/2014/03/grigore-cartianu-despre-malin-bot-un-gazetar-second-hand.html
  • Săgetător Săgetător
    Îmi pare bine că am citit nişte postări ale unor imbecili care-l denigrează pe verticalul Mălin Bot. Fără să-şi dea seama aceşti papiţ*** îi ridică valoarea şi o confirmă.
  • mileu mileu
    Un ziarist de drepta , care sta *** care se uita la tv ca matza-n-calendar .
  • M M
    Un journalist foarte bun, in journalist nine pregatit care nu mai are local printed pesedei care au poluat b1tv si cit decurind evz. Felicitari , Malin Bot.
  • daniela daniela
    Un ziarist onest, cinstit, mereu in cautarea adevarului. Un ziarist caruia nimeni nu-i poate inchide gura, un ziarist care nu-si vinde constiinta lui de banatean bine educat. (Y)
  • Pescar în ape limpezi Pescar în ape limpezi
    La Adevărul n-a făcut nimic palpabil. Se scotea doar pe el în față. Se va duce la România Liberă, la prietenii lui veleitari Borcan și Cartianu.
  • Tontea Alin Tontea Alin
    Daca ai un iubit, si il vezi mai deprimat, citeste aceast articol, este foarte interesant cum il poti ajuta!

    http://stirivirale.net/cum-sa-ti-ajuti-iubitul-deprimat/
  • Liviu Liviu
    Era un mercenar cu simbrie politica. Probabil ca atat B1 cat si EVZ se vor "inrosi" din ce in ce mai mult si cat mai repede.
  • bogdan dan bogdan dan
    Un ziarist care are coloana vertebrala. Mai sunt doar cativa ca el in romania.

Trimite un comentariu

sus