Skip to main content

Mălin Bot a demisionat de la conducerea site-ului EVZ

 
Mălin Bot a demisionat de la conducerea site-ului EVZ

Jurnalistul Mălin Bot, redactor-şef al site-ului EVZ.ro, a demisionat din funcţia pe care a deţinut-o în ultimii patru ani. Anunţul a fost făcut de Mălin Bot cu puţin timp în urmă în redacţia EVZ.

Publicitate

„M-am gandit bine in ultimele zile la tot ce s-a intamplat la EVZ. La cele mai recente evenimente, dar si la altele mai vechi. Mai ales m-am gandit la sutele de mesaje primite de la publicul meu. Am cumpanit bine si am decis ca locul meu nu mai este la EVZ”, a declarat Mălin Bot pentru Paginademedia.ro.

„Sunt foarte multe motive care m-au determinat sa iau decizia asta. Acum insa nu vreau sa le expun pentru ca sunt in redactia EVZ multi colegi pe care ii apreciez mult si nu vreau sa afectez in niciun fel imaginea redactiei”, a mai adăugat el.

Plecarea lui Mălin Bot vine în contextul în care acesta a rămas fără emisiunea EVZ TV pe care o realiza la postul B1, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Întrebat care este următoarea „destinaţie”, Mălin Bot a răspuns: „Momentan nu vreau să fac niciun fel de comentariu. Îmi iau o săptămână sabatică. În momentul în care voi fi în altă parte voi anunţa”

Carte de vizită

Mălin Bot este un jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă, cei mai mulţi în presa din Timişoara sau corespondent local pentru publicaţii precum Cotidianul, Evenimentul zilei sau Adevărul. El a condus redacţia ziarului gratuit Adevărul de Seară din Timişoara, publicaţie care a fost închisă la mijlocul lui 2011.

În acelaşi an, Mălin Bot a venit la Bucureşti ca redactor-şef la Adevarul.ro, funcţie pe care a ocupat-o până în octombrie 2012, când a preluat conducerea online-ului EVZ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sanda Tarce Sanda Tarce
    Nici un regret. Un ziarist slab

Trimite un comentariu

sus