Skip to main content

Serialul turcesc Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV pe Acasă, după doar două săptămâni

 
Serialul turcesc Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV pe Acasă, după doar două săptămâni

Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV la Acasă. După două săptămâni în care a fost difuzată la Pro TV în locul emisiunii lui Măruţă care a intra în pauză, producţia se mută de astăzi pe Acasă TV, în prime-time.

Publicitate

În locul serialului turcesc, de la ora 18.00, Pro TV va difuza emisiunea Ce spun românii, care până acum se afla în grila postului de la ora 16.00. Iar în locul programului găzduit de Cabral a intrat serialul Lecţii de viaţă (ora 16.00).

Acasă TV a programat serialul turcesc Iarna răzbunării de luni până vineri, de la ora 20.00, câte două episoade pe zi.

Ce se întâmplă cu serialul mexican care era în grilă pe intervalul care de astăzi este ocupat de producţia turcească? Oficialii Pro TV mai anunţă că telenovela mexicană Până la capătul lumii, care era difuzată de luni până duminică de la ora 20.00, continuă Acasă cu câte două episoade, sâmbăta şi duminica, de la ora 20:00.

Pro TV a început să difuzeze serialul turcesc Iarna Răzbunării din 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 18.00, pe intervalul în care se afla în grilă La Măruţă, emisiune ce a luat pauză până la următorul sezon.

Media de audienţă a serialului la primele cinci episoade: aproape jumătate de milion de telespectatori la nivelul întregii ţări, dintre care 300.000 la oraşe şi puţin peste 100.000 pe segmentul comercial. Pe targetul urban, cifrele serialului turcesc au fost ceva mai mici decât audienţa pe care o avea Cătălin Măruţă (cu câteva zeci de mii de telespectatori).

În comparaţie, Acces Direct, de pe Antena 1, emisiunea de pe acelaşi interval, a avut în iunie aproape un milion de telespectatori media pe nivel naţional, dintre care peste jumătate de milion de la oraşe şi 170.000 din targetul comercial.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Telenovelele turcesti nu prind la publicul Pro. Telenovelele in general prind la pensionari si la publicul mai putin educat.
  • bujenita bujenita
    Dar reluările la filmul Iarna Răzbunării ? Se dau si sâmbăta si duminica?
  • Elisabeta Stefan Elisabeta Stefan
    Va rugam sa difuzati serialul Iarna razbunarii cu 2-3 ore mai devreme si daca se poate si sambata si duminica. Va multumim
  • gabriela gabriela
    nu sunteti seriosi,mereu mutati un serial.nu se poate obisnui un om cu un program ca voi il rasturnati,ma gindesc sa nu ma mai uit la postul vostru,lucrez si ora era buna pt mine dar ma scoateti din sarite cu nestatornicia voastra.sa va fie rusine
  • F F
    multumim pentru completare.

    media de audienta pentru prima saptamana nu e asa rea. probabil ca nu a crescut, dupa ce s-a terminat acces direct.
  • ciprian v ciprian v
    va rog din suflet sa postati audientele serialelor pe luna aprilie, mai, iunie si iulie
  • Andrei Andrei
    Pe tronson se muta " Ce spun romanii" iar " Lectii de viata" se muta la ora 16.00
  • marian marian
    Vrem si noi audientele Tvr ului cu olimpiada . deoarece sunt niste transmise de toata jena . cu o adunatura de comentatori fara valoare in afara de Sorin Hobana care comenteaza la Eurosport .Mie teama ca nu vom castiga nimic si vom veni cu coada intre picioare cu un presedinte fara valoare la COSR , un om pus politic NE MERITAM SOARTA
  • andrei-constantin andrei-constantin
    frumos mai era cand ne mai faceati sintezele lunare la toate categoriile de emsiuni,filme ,seriale ...s.a.m.d mai stiam si noi cum sta treaba
  • F F
    alt exemplu in care nu faceti decat sa preluati un comunicat. de ce s-a mutat? a mers prea bine sau prea rau? asta ar trebui sa se gaseasca intr-un astfel de articol.

Trimite un comentariu

sus