Skip to main content

Acces Direct reaprinde psihoza ambulanței negre care fură copii: Avem dovada! Ambulanța neagră există!

 
Acces Direct reaprinde psihoza ambulanței negre care fură copii: Avem dovada! Ambulanța neagră există!

Acces Direct a promovat ieri pe post o psihoză care apare periodic: „Ambulanța neagră repăște copii pentru a le lua organele”. 

Publicitate

„Avem dovada! Ambulanța neagră există”, a fost mesajul de pe burtieră la Acces Direct, text care a apărut pe post aproape zece minute. 

A dost dată pe post și o poză, cu o ambulanță care a fost numită „fantomă”. 

„Întrebarea este: ce se întâmplă cu adevărat în această ambulanță? Să fie adevărat ceea ce spun internauții?”, spune o voce din off. Întrebările sunt apoi completate de un mesaj postatd e cineva pe Facebook: „O fi renumita ambulanța cate răpește copiii pentru organe”. 

Prin telefon a intrat și comisar șef Diana Sarca, de la Poliție, care a negat clar zvonurile:

"Am văzut și noi postările de pe Facebook și este hai să spunem cincea sau a șasea oară când ne confruntăm cu o asemenea situație în ultimii ani. Am precizat că la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu s-au înregistrat cazuri așa cum se menționa că sunt răpiți copii că au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne.

De aceea, am făcut apel și face în continuare apel la personajele care primesc astfel de mesaje să nu le redistribuie sau să nu le popularizeze. Sunt mesaje false și nu fac decât să creeze o stare de panică absolut nejustificată.”

În final, și Simona Gherghe a recunoscut că așa-zisa ambulanță neagră din imagini este, de fapt, bleumarin: „da, așa se vede pe fotografie”, a spus Gherghe. 

„Sunt mai multe care au acastă culoare și care deservesc centre de diagnostic și tratament”, i-a răspuns reprezentanta poliției Capitalei, în timp ce pe ecranul postului apărea încă mesajul „Avem dovada! Ambulanța neagră există”. 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Doamne aparai doamne a intrat necuratul la antene sfintestiti locul . . ... ca sunte ti pacatosi . sper ca nu taiati nimic
  • Tovarasi, iar *** de la concurenta? E cam evident. Mai rasfirati, tovarasi!! Voi ati vazut ce isterie s-a creat pe facebook in legatura cu ambulanta neagra? Sigur, sunt oameni inferiori voua, deontologilor! Totusi, am vazut ca s-a dat la Antena un material complet. au filmat salvarea, l-au avut pe sofer si a vorbit comandantul policlinicii care detine ambulanta. Au demontat toate speculatiile aparute pe facebook. Au linistit lumea. Te oftici, tovarase ***? Banii au miros!
  • Eu am auzit ca turcii de la kanal d vor sa puna mana pe antene. Asa scria promt media.ro (o pagina tot a lor) asta da rapire. vor sa vanda ca li sa dus audienta si aia putina in cap, au impartit-o cu antena 2 ca de unde atatia oameni ((:
  • Nu inteleg ce va mai mirati!!!! Astia ar fi in stare sa-si aduca si mamele la emisiune ca sa le intrebe in direct si in exclusivitate cum i-au conceput!!! Dupa care ne multumesc ca suntem alaturi de ei!!!! Eu nu inteleg cum de cineva se mai poate uita la acces direct,cand istoricul sau si acum,prezentul ne confirma pentru a mia oara ca prezentatoarea,oamenii de acolo,show-ul in sine are CREDIBILITATE ZERO!!!??!!

Trimite un comentariu