Skip to main content

Mihai Găinușă, emisiune la postul public. Va prezenta „Știrile de mâine” la TVR 1

 
Mihai Găinușă, emisiune la postul public. Va prezenta „Știrile de mâine” la TVR 1

Mihai Găinuşă aduce „Ştirile de mâine”, într-o emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1. Emisiunea este un late night show produs şi difuzat de TVR 1, de la ora 22.30, de luni până vineri, din 17 octombrie. 

Publicitate

„O trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă, într-un ambient prietenos – acestea sunt reperele oferite de realizator pentru Ştirile de mâine”, anunță postul public. 

„Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, declară Mihai Găinuşă.

„Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!”, este sloganul emisiunii. Același text este folosit de Găinușă și la Radio Seven, pentru o rubrică ce poartă un nume asemănător: „Știrile de mâine dimineață”. 

Mihai Găinuşă lucrează în media din 1995. A debutat la Radio Delta RFI, ca reporter de ştiri, în perioada studenţiei. În acelaşi timp, realiza şi emisiunea radiofonică de umor Săptămâna nebunilor. În 1997 a fost cooptat la Chestiunea Zilei, la ProTV.

Din 2000 până în 2003 a dat deşteptarea ascultătorilor Radio 21, iar apoi, timp de 10 ani, a fost la matinalul KissFm. În paralel, timp de 14 ani, a fost parte din emisiunea Cronica Cârcotașilor. În prezent, Mihai Găinuşă realizează matinalul 7 Dimineaţa la Radio Seven. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu