Skip to main content

Pro TV mută Supravieţuitorul la o altă oră. Show-ul, înlocuit de un film de acţiune

 
Pro TV mută Supravieţuitorul la o altă oră. Show-ul, înlocuit de un film de acţiune

Decizie de ultim moment. Pro TV a decis să mute show-ul Supravieţuitorul la o altă oră, faţă de ora 20.30. După cifrele slabe de audienţă, show-ul de luni a fost mutat la ora 22.00. În locul lui a fost programat un film artistic, Siguranţă naţională, un film de acţiune din 2003, cu Martin Lawrence în rol principal.

Publicitate

Modificarea a fost anunţată de postul TV, însă e valabilă doar pentru ziua de luni. În cazul ediţiei de marţi nu s-a făcut nicio menţiune până la acest moment.

Supravieţuitorul, show filmat în Filipine, a avut cifre de audienţă slabe, punând Pro TV chiar şi pe locul al treilea în audienţe, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mai mult, luni seara, Pro TV a avut locul doi pe întreg prim-time-ul (19.00 - 23.00), fiind depăşit de Antena 1, cifrele, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    Pacat de formatul asta, in loc sa aleaga supravietuitori, au ales *** si funduri. Chiar pacat ca putea sa "rupa" tot, cum s a intamplat peste tot in lume. Bucurator este insa faptul ca inseamna ca romanul, sau cel putin telespectatorul de pro, nu e asa idiot incat daca apar niste sani, sa ramana lipit de ecran.
  • Cipica Cipica
    Ms mile acesta este nivelul tau mediocru . ***
  • geo geo
    Nu inteleg aceasta decizie. Macar daca ar fi programat un film mai de Doamne ajută...să zicem un Rambo ceva...
  • Expertul, Expertul,
    @mileog, Mai scrii multe aberatii? Unele formate sunt nepotrivite pentru unele teritorii. Australia nu e tara dezvoltata? Survivor a fost esec pe toate cele trei retele majore de televiziune din Australia in 2002, 2007 si 2016. Telespectatorii antenutei 1 sunt tare destepti cand urmaresc acelasi film de doua sau trei ori intr-un an!!!
  • Cipica Cipica
    Foarte bine Pro filmul e foarte bun , nu este pentru oricine care are creier
  • mile mile
    postacii la datorie, mai rasfirat baieti, va simtiti cu musca pe caciula , asta e realitatea , asta e nivelul vostru , *** *** si actiune
  • Cipica Cipica
    Ms. mile tu esti plecat cu sorcova . trebuie sa jignesti tot timpul , lumea care se uita la ceva anume sau un post nu inseamna ca sunt prosti sau destepti . daca voi va uitati la mireasa pentru ... sau acces in ,,, sunteti destepti sau alte emisiuni proaste de la antenuta . te as ruga frumos sa termini cu jignirile om fara minte iesi din di casa si dute si te racoreste iar filmele sunt facute sa te uiti daca vrei , dar nu sunt cu prosti
  • Ionut Ionut
    Mile tu oricum searacde seara tecuiti impreuna cu bunicii tai la mihai gadea cum isi dau premii intre ei..
    Noroc cu neintelegerea de la master chef ca altfel chifi erau mutati dupa 10
  • gigi gigi
    Intr-un fel e mai bine. Imi era grau sa urmaresc de la 20.30. La 22 voi fi mai probabil acasa. Plus ca e aiurea sa stai in casa ca sa urmaresti tv-ul.
  • Alex Alex
    Bai Mile tu esți ***. Ești ceva *** a lui Felix ?
  • Swap Swap
    Se pare ca nici stirile matinale nu prea merg, dupa mai bine de o saptamana, ieri s-a mentionat in toate jurnalele ca cel de dimineata incepe la 6.
  • F F
    @ mile : sa știi ca lumea nu se uita pe un post ca tine. Dacă nu sunt destul de inteligenți pentru supravietorul au mutat pe ceva mai accesibil, adică emisiunea chefi la cuțite. :)) nu cred asta, dar cam așa ar fi poza întreaga de am lua de bun ce ai spus tu.și btw, survivor nu a mers peste tot. Nici în Australia nu a prins nici toamna asta la a na încercare.
  • Nile Nile
    Primul comentariu : flașneta mile :)
  • APV APV
    Atat creier ? In primul rand nu stiu cum va puteti permite sa jigniti milioane de oameni care se uita la Pro Tv . Antena 1 are noroc in momentul de fata de Supravietuitorul care e un format foarte slab .Daca era Masterchef sau Bake off cu siguranta situatia statea altfel . Atata timp cat dumneavoastra va permiteti sa jigniti pe cei care se uita la ceva de calitate , nu toate tiganiile marca Trustul Intact , acest lucru denota incultura dumneavoastra , nu a celorlati .
  • gigi gigi
    Cu seria "Singur acasa" si Steven Seagal , Pro-ul ar avea prime-time-ul in fiecare seara.

Trimite un comentariu

sus