Skip to main content

Antenele se vor vedea HD pe RCS. Au ajuns la o înţelegere cu cablistul.

 
Antenele se vor vedea HD pe RCS. Au ajuns la o înţelegere cu cablistul.

O parte din posturile HD ale Antenei Group vor fi în reţeaua RCS&RDS. În primă fază este vorba despre posturile Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD, anunţă compania într-un comunicat.

Publicitate

Acestea au început deja să intre în grilele din anumite zone, însă oficial, posturile vor fi disponibile din 30 noiembrie tuturor abonaţilor, în grila digitală.

Comunicatul RCS vine şi cu o menţiune importantă:

„Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

GALERIE FOTO. Vezi aici cum arată noile studiouri ale Observatorului după lansarea Antena 1 HD

Comunicatul integral al RCS, în continuare:

RCS & RDS introduce în grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars

Începând de miercuri, 30 noiembrie 2016, RCS & RDS va introduce în grila de cablu digital bază şi formatul HD al canalelor de televiziune Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD vor fi introduse în grila de cablu a RCS & RDS împreună, pe poziţii alăturate, în apropierea unuia dintre canalele Antena Group deja prezente în grilă. Versiunile SD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars, cât şi toate celelalte canale TV ale Antena Group vor fi în continuare disponibile în grila de cablu a RCS & RDS pe poziţiile deja cunoscute abonaţilor.

În cazul în care, începând cu 30 noiembrie, semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD nu va fi disponibil automat, vă rugăm să (re)scanaţi canalele TV din grilă.

Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

Această înţelegere este motivul esenţial care stă la baza deciziei RCS & RDS de a pune la dispoziţia abonaţilor săi versiunea HD a canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

GALERIE FOTO. Vezi aici platoul emisiunii Sinteza zilei, la Antena 3 HD

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    chefi la cutite , lider de audienta de ziua antenei , cu audienta peste vocea romaniei
  • Afi Afi
    Mă uitam la Happy și se blochează încontinuu (și la TV, și pe Antenaplay). E ridicol deja. S-a mai blocat și în altă seară. Uneori o mai iau și reclamele de la capăt după ce-și revine. Asta-i retehnologizarea cu care se mândreau?
  • Narcis Narcis
    La iasi nu se vad antenele hd!!!
  • alex alex
    frate cate articole cu antena HD aveti. Mai bine intrati in vacanta . Un lucru care e deja de secolul trecut e evenimentul anului. O sa incetez sa intru pe site-ul asta.
  • Iuli Iuli
    @Catalin, normal ca Kanal D HD are o imagine mai buna, ei emit de vreo 2 ani! Antenele trebuiau sa-si faca negocierile acum o luna, sa intre in grila, sar sa puna un background si logo cu Antena 1 HD - in curand+o muzica pe fundal, cum a facut AcasaTV. Timp de o luna puteau face teste, dar se vor invata ei:)

    @Expertul, ai sa vezi ca Antenele se impaca cu RCS&RDS, pentru ca banii fac legea. Crezi ca isi permite RCS sa piarda in jur de 5.000 de abonati (poate si mai multi)?
  • mile mile
    bai *** de expert , la mizeriile de crime si violuri de la ora 5 si maruta de ce te uiti, alea nu te deranjeaza
  • Expertul, Expertul,
    Antena 1 HD si antena 3 HD au intrat si la UPC, incepand de aseara.
  • Expertul, Expertul,
    Pentru amatorii de mizerii! Antenuta 1 HD e la liber pe antena play http://antenaplay.ro/live/antena1
  • Expertul, Expertul,
    @1q, Comentariul tau e penibil! Inca putin si Securistul, cameluta si cofetarul ajung la brutarie pentru santaj. Ma bucur foarte tare ca antenele au trecut la Hd, asa mizeriile promovate de acest trust sunt de patru ori mai clare.
  • Expertul, Expertul,
    @iuli, Da, ai spus ca se vor impaca, dar informatia ta nu e corecta, daca cele doua companii nu renunta la procese si antenele nu revin pe DigiTV! Cand am spus ca antenele in *** nu intra la RCs, am uitat ca in decembrie, se incheie ccontractul RCS cu Euro Sport. Scoaterea canalelor Euro Sport si neintroducerea antenelor in *** ar fi fost doua lovituri prea mari pentru RCS.
  • Român în Spania Român în Spania
    O intrebare: Antena se prinde si in alte tari? Gen: in Spania, in pachetul fara HD pot sa prind Antena HD?
  • Catalin Catalin
    Sa speram ca vor intra Happy HD si ZuTv HD. Oricum transmisia live este mult mai buna pe Antena 3 HD, pe Antena 1 HD si Antena Stars HD imaginea este cam distorsionata... mai au de invatat sa lucreze cu echipamentul. Pana si Kanal D au o imagine mai buna in HD. :)
  • Sorin B Sorin B
    La Craiova sunt pe frecvenţa 450000 kHz
    Modulație 256QAM
  • Andrei Andrei
    Evident ca nu aveau cum sa ceara bani de la rcs. Conținutul este mizerabil si in hd.
  • Iuli Iuli
    Eu cand v-am zis acum 3 LUNI ca se vor impaca, m-ati luat de fraier. BANII DICTEAZA IN LUME, NU ORGOLIILE

Trimite un comentariu

sus