Skip to main content

Antenele se vor vedea HD pe RCS. Au ajuns la o înţelegere cu cablistul.

 
Antenele se vor vedea HD pe RCS. Au ajuns la o înţelegere cu cablistul.

O parte din posturile HD ale Antenei Group vor fi în reţeaua RCS&RDS. În primă fază este vorba despre posturile Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD, anunţă compania într-un comunicat.

Publicitate

Acestea au început deja să intre în grilele din anumite zone, însă oficial, posturile vor fi disponibile din 30 noiembrie tuturor abonaţilor, în grila digitală.

Comunicatul RCS vine şi cu o menţiune importantă:

„Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

GALERIE FOTO. Vezi aici cum arată noile studiouri ale Observatorului după lansarea Antena 1 HD

Comunicatul integral al RCS, în continuare:

RCS & RDS introduce în grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars

Începând de miercuri, 30 noiembrie 2016, RCS & RDS va introduce în grila de cablu digital bază şi formatul HD al canalelor de televiziune Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD vor fi introduse în grila de cablu a RCS & RDS împreună, pe poziţii alăturate, în apropierea unuia dintre canalele Antena Group deja prezente în grilă. Versiunile SD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars, cât şi toate celelalte canale TV ale Antena Group vor fi în continuare disponibile în grila de cablu a RCS & RDS pe poziţiile deja cunoscute abonaţilor.

În cazul în care, începând cu 30 noiembrie, semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD nu va fi disponibil automat, vă rugăm să (re)scanaţi canalele TV din grilă.

Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

Această înţelegere este motivul esenţial care stă la baza deciziei RCS & RDS de a pune la dispoziţia abonaţilor săi versiunea HD a canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

GALERIE FOTO. Vezi aici platoul emisiunii Sinteza zilei, la Antena 3 HD

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    @Thor esti ne bun? ce Stars radio cu imagini, unde traiesti ?!
  • geo geo
    Viorel, grila digital cablu RCS este alcătuită din posturi HD + non HD.
    Happy este nonHD. Deocamdată.
  • rogojan razvan rogojan razvan
    e o mica problema cele 3 posturi mentionate nu se pot vedea ca e semnalul prost
  • geo geo
    Mi se pare o decizie bună.
    Care vine în sprijinul abonaților, care plătesc unul din cele mai mici abonamente de pe piață.
    Oricum vor intra mai devreme decât mă așteptam.
    E bine și 3 posturi din 5, deocamdată.
    Pe DTH posturile Intact nu vor intra pentru că RCSul ar trebui să plătească pentru asta...și nu este dispusă să plătească.
  • Viorel Viorel
    Thor, văd că este și Happy îl listă:
    http://www.rcs-rds.ro/personal-tv?t=cablu&pachet=digital#canale-hd
  • claudiuu claudiuu
    Vor intra si pe Satelit la Digi pentru ca conflictul intre Rcs-Rds si Intact sa terminat Intact va palti catre Rcs-rds aproape 500 00 de euro pana la mijlocul lui Decembrie si vor intra si pe satelit la Digi
  • F F
    Ia sa caut. :))
    Mile, ești obsedat. Ia te de mana cu marean și nu mai deranja pe alții. Tu ești obsedatul antenei, ăla al Protv ului. Va veți înțelege de minune.
  • mile mile
    vreti sa moara de ciuda protevistii geo, f, expert, marean
  • cc cc
    In Bucuresti au intrat deja.
  • anonim anonim
    in sfarsit...
  • Brutus Brutus
    Bravo lor, mă bucur că RCS a renunțat la a-și priva abonații de la ceva absolut gratuit.
  • Thor Thor
    În loc de Stars mai bine s-ar fi înțeles pentru Happy. La Happy mai vezi un film, un serial, dar Stars e doar un radio cu imagini.
  • Adi Adi
    Deci pe satelit, palarii, NIMIC!
  • 1q 1q
    moare Expertul si mile HD :))
  • Marius Marius
    Deja sunt în rețea.

Trimite un comentariu

sus