Skip to main content

Chirilă a dat Vocea și a treia oară: Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României

 
Chirilă a dat Vocea și a treia oară: Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României

Show-ul Vocea României, sezonul șase, a fost câștigat de Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirilă. Este al treilea an consecutiv când Vocea României este dată de Tudor Chirilă. 

Marele câștigător a atras premiul de 100.000 de euro. 

Publicitate

Ioana Ignat, din echipa Moga, a ieșit pe locul patru. Pe trei a fost Robert Botezan, din echipa Tudor.

Patru concurenți s-au calificat în finala show-ului de la Pro TV, avându-i antrenori pe Smiley, Marius Moga și pe Tudor. 

Este vorba despre Alexandru Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu din echipa Tudor.

Ca și anul trecut, Loredana nu a ajuns cu niciun concurent în finala Vocea României. 

Istoricul câștigătorilor de la Vocea României: 

 • În 2011, la prima ediție a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ștefan Stan, concurent în echipa lui Smiley. 
 • În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câștigător: Julie Mayaya. 
 • În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câștigător: pe Mihai Chițu. 
 • În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul și a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă). 
 • Anul trecut, în 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact. 

FOTO. Finala Vocea României, câștigată de Teodora Buciu.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • anul asta a parut corect, anul trecut a fost aiurea de tot, concurenta lui moga a fost peste cea care a castigat, toata lumea se astepta sa castige fata lui moga, chiar si chirila, a fost o mare surpriza.

  brenciu e o *** plagiatoare, a nu se confunda cu chirila, care e un muzician adevarat.
 • iar tudor chirila un nesuferit asta are un comportament de cocalar pana si freza o are de cocalar toti tinerii talentati se duc la cocalarul asta sa le fie rusine ca il aleg pe el ce sunt rockeri sa se duca la el sa se duca la el rockeri nu de astia care canta alt gen de muzica oricum mi-as dori ca tudor chirila sa plece vad ca numai el vrea sa castige dar nu le da nici o sansa celorlati antrenori
 • extrem de dezechilibrati antrenorii....in sase sezoane moga zero, loredana zero, mai mult, nici nu prinde ultimile doua din finale, smiley 1 victorie in primul sezon. In schimb, tudor chirila 3 sezoane 3 victorii, brenciu 3 sezoane 2 victorii. Nici despre castigatorii primelor 5 editii nu prea se mai aude nimic. Daca nu schimba ceva, Pro-ul risca sa ingroape formatul.
 • ProTv va face "Dancing with the stars", insa cel mai probabil va adapta putin formatul. Mai mult ca sigur emisiunea se va regasii in grila de toamna de anul viitor. Primavara aceasta vom vedea Romanii au Talent, Vocea Jr, Masterchef si Ferma Vedetelor. Iar in toamna 2017, Dancing with the stars si poate SNL, cu Florin Calinescu.
 • Pe viitor, probabil, toți concurenții vor alege să meargă la echipa lui Tudor.
  Și o vor evita pe Loredana. Dacă marea divă a muzicii ușoare românești va mai suporta să ia bătaie, sezon după sezon. Dacă la ce bani ia ea de la Pro TV și la ce promovare are ea parte, nu pleacă.
 • horia brenciu a fost peste loredana , moga , smiley , ca si jurat a avut succes fata de acestia , sunt vedete prea mici pt o astfel de emisiune , sper totusi sa aibe succes castigatoarea , dar e greu cu acest gen de muzica in romania , poate ca x factor va da o vedeta mai mare
 • O voce care chiar a meritat sa castige! Am vazut-o si pe castigatoarea de anul trecut.. PRAF! Sper sa auzim de Teodor Buciu, o voce ex-tra-or-di-na-ra!

Trimite un comentariu