Skip to main content

Procesul Laura Georgescu - Giga TV, care avea termen astăzi, a fost amânat. Motivul?

 
Procesul Laura Georgescu - Giga TV, care avea termen astăzi, a fost amânat. Motivul?
Laura Georgescu - Președintele CNA

Termenul de azi din procesul Laura Georgescu (CNA) - Giga TV a fost amânat. Motivul? Avocata care îl apăra pe Gheorghe Ștefan în acest dosar a murit. 

Publicitate

Este vorba despre Sofica Dumitrașcu, fostă judecătoare, care s-a stins în luna ianuarie

În aceste condiţii, termenul de azi, de la Tribunalul București, a fost amânat pentru 10 martie. Astăzi ar fi trebuit să fie audiați în dosarul șefei CNA Răsvan Popescu, membru CNA, Cristina Suhan Trepcea, fost membru CNA, Răzvan Frînculescu, șeful Biroului Licenţe Autorizări din CNA, Dumitru Ciobanu, șeful Juridicului din CNA, Cristian Ivanciovici, consilier birou IT din CNA, Maricela Mierlea, șefa Cancelariei din CNA. 

Judecătoarea din acest caz a mai decis trimiterea unei adrese către Baroul Bucureşti pentru alocarea unui avocat din oficiu pentru Gheorghe Ştefan. Astfel, în cazul în care acesta nu îşi va angaja un alt avocat pentru următorul termen, va beneficia de apărare din oficiu. 

La termenul de azi au fost prezenţi martorii care urmau să fie audiați, dar și Laura Georgescu - președintele CNA, Viorel Hrebenciuc şi Narcisa Iorga, fost membru CNA. Gheorghe Ștefan nu s-a prezentat.

Cei patru au calitatea de inculpaţi într-un dosar privind presupuse fapte de corupţie în cazul retragerii licenţei audiovizuale a postului Giga TV. În acelaşi dosar, Laura Georgescu este acuzată de abuz în serviciu, suspectată că ar fi întocmit 25 de presupuse sesizări nereale, care au dus la sancţionarea a 11 posturi de televiziune. 

Citește și:

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am inteles motivul aminarii procesului,dar nu stim la ce data o sa fie judecat!!!Terminati stirea daca tot ati dat-o!!

Trimite un comentariu