Skip to main content

(P) VIDEO. Poliţiştii îşi fac antrenamentul la mall, pe traseul extrem din cupola AFI. Vârful: la înălţimea unui bloc de nouă etaje

 

(P) VIDEO. Tirolienele şi traseul extrem din cupola AFI Cotroceni vor fi loc de antrenament pentru poliţişti. Corpul Naţional al Poliţiştilor a semnat un parteneriat cu AFI Aventurier, operatorul parcului de aventură din mall.

Publicitate

Prin intermediul acestui parteneriat, membrii Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP), angajaţi ai Ministerului de Interne, vor putea folosi baza AFI Aventurier pentru antrenare, tonifiere, exerciţii specifice, dar şi pentru a se recrea cu întreaga familie.

Traseul ajunge la înâlţimea unui bloc cu nouă etaje, iar parcurgerea lui echivalează cu două ore de antrenament la sală.

VIDEO. Poliţiştii se antrenează la mall

TIROLIANĂ DE 110 METRI. AFI Aventurier a fost deschis în luna septembrie a anului trecut şi cuprinde trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Pe lângă aceste trasee, parcul de aventură mai dispune de o enormă pânză de păianjen, precum şi de cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, care măsoară 110 metri liniari.

Şedinţele sunt supervizate de alpinişti cu experienţă.

Evenimentul de lansare a parteneriatului a fost organizat de Ran Events, agenţia care are contul de PR al AFI Cotroceni.

Liviu Iane, Director General AFI Aventurier - Capitala Aventurii:

„Ce e cu adevărat inovator la AFI Aventurier este mixul de sporturi şi activităţi dinamice care te provoacă constant, la care se adaugă şi câteva elemente unice în România.

De exemplu, durata în care faci traseul din parcul de aventură este, în medie, de 40 de minute şi echivalează cu energia consumată în două ore la sală.

În plus, punctul cel mai înalt din traseu este la 26 de metri, comparabil cu înălţimea unui bloc de nouă etaje. Colaborarea cu Corpul Naţional al Poliţiştilor vine să confirme faptul că AFI Aventurier răspunde în totalitate standardelor înalte pe care le solicită un astfel de partener”, a menţionat.

GALERIE FOTO.

  • Sorin Scantei - AFI Cotroceni
  • Petre Stancu - Corpul National al Politistilor
  • Liviu Iane - AFI Aventurier
  • Jurnalistul Dorin Chiotea

Petre Stancu, Preşedinte al Biroului Executiv Central al Corpului Naţional al Poliţiştilor:

„Demersul încheierii parteneriatului a fost iniţiat de organizaţia profesională CNP pentru membrii săi, ca urmare a interesului şi prestigiului de care se bucură AFI Aventurier. Aventură, adrenalină, curaj şi pasiune sunt cuvintele care îi caracterizează pe membrii CNP, care vor beneficia de unele dintre cele mai noi şi moderne sisteme de siguranţă.

Mai mult decât atât, preocuparea CNP este şi pentru membrii de familie ai acestora, care se vor putea bucura de aceste abonamente”.

Sorin Scîntei, General Manager AFI Cotroceni:

„AFI Cotroceni este în acest moment cel mai mare mall din România, care oferă cea mai bogată gamă de servicii conexe shopping-ului, fiind un loc ideal de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

Zona de distracţie este unul dintre punctele noastre forte şi reprezintă un diferenţiator faţă de celelalte mall-uri. Iar parteneriatul dintre AFI Aventurier şi Corpul Naţional al Poliţiştilor vine ca o reconfirmare a acestui lucru, AFI Cotroceni fiind singurul loc în care ar putea prinde viaţă un astfel de proiect”.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus