Skip to main content

(P) VIDEO. Polițiștii își fac antrenamentul la mall, pe traseul extrem din cupola AFI. Vârful: la înălțimea unui bloc de nouă etaje

 

(P) VIDEO. Tirolienele și traseul extrem din cupola AFI Cotroceni vor fi loc de antrenament pentru polițiști. Corpul Național al Polițiștilor a semnat un parteneriat cu AFI Aventurier, operatorul parcului de aventură din mall.

Prin intermediul acestui parteneriat, membrii Corpului Național al Polițiștilor (CNP), angajați ai Ministerului de Interne, vor putea folosi baza AFI Aventurier pentru antrenare, tonifiere, exerciții specifice, dar și pentru a se recrea cu întreaga familie.

Publicitate

Traseul ajunge la înâlțimea unui bloc cu nouă etaje, iar parcurgerea lui echivalează cu două ore de antrenament la sală.

VIDEO. Polițiștii se antrenează la mall

TIROLIANĂ DE 110 METRI. AFI Aventurier a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și cuprinde trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pe lângă aceste trasee, parcul de aventură mai dispune de o enormă pânză de păianjen, precum și de cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, care măsoară 110 metri liniari.

Ședințele sunt supervizate de alpiniști cu experiență.

Evenimentul de lansare a parteneriatului a fost organizat de Ran Events, agenția care are contul de PR al AFI Cotroceni.

Liviu Iane, Director General AFI Aventurier - Capitala Aventurii:

„Ce e cu adevărat inovator la AFI Aventurier este mixul de sporturi și activități dinamice care te provoacă constant, la care se adaugă și câteva elemente unice în România.

De exemplu, durata în care faci traseul din parcul de aventură este, în medie, de 40 de minute și echivalează cu energia consumată în două ore la sală.

În plus, punctul cel mai înalt din traseu este la 26 de metri, comparabil cu înălțimea unui bloc de nouă etaje. Colaborarea cu Corpul Național al Polițiștilor vine să confirme faptul că AFI Aventurier răspunde în totalitate standardelor înalte pe care le solicită un astfel de partener”, a menționat.

GALERIE FOTO.

  • Sorin Scantei - AFI Cotroceni
  • Petre Stancu - Corpul National al Politistilor
  • Liviu Iane - AFI Aventurier
  • Jurnalistul Dorin Chiotea

Petre Stancu, Președinte al Biroului Executiv Central al Corpului Național al Polițiștilor:

„Demersul încheierii parteneriatului a fost inițiat de organizația profesională CNP pentru membrii săi, ca urmare a interesului și prestigiului de care se bucură AFI Aventurier. Aventură, adrenalină, curaj și pasiune sunt cuvintele care îi caracterizează pe membrii CNP, care vor beneficia de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță.

Mai mult decât atât, preocuparea CNP este și pentru membrii de familie ai acestora, care se vor putea bucura de aceste abonamente”.

Sorin Scîntei, General Manager AFI Cotroceni:

„AFI Cotroceni este în acest moment cel mai mare mall din România, care oferă cea mai bogată gamă de servicii conexe shopping-ului, fiind un loc ideal de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

 Zona de distracție este unul dintre punctele noastre forte şi reprezintă un diferenţiator faţă de celelalte mall-uri. Iar parteneriatul dintre AFI Aventurier şi Corpul Naţional al Poliţiştilor vine ca o reconfirmare a acestui lucru, AFI Cotroceni fiind singurul loc în care ar putea prinde viaţă un astfel de proiect”. 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu