Skip to main content

Un coordonator al cameramanilor Digi 24 şi alţi operatori şi reporteri pleacă de la postul de ştiri

 
Un coordonator al cameramanilor Digi 24 şi alţi operatori şi reporteri pleacă de la postul de ştiri

Plecări şi schimbări la postul Digi 24. Coordonatorul cameramanilor de teren de la producţie, dar şi alţi trei operatori - printre care doi dintre cei mai vechi angajaţi ai staţiei - au decis să plece.

Publicitate

Alţi câţiva reporteri au părăsit postul de ştiri în ultima lună.

Despre cine este vorba şi care ar fi motivele, în continuare:

Cătălin Isopescu, coordonatorul cameramanilor de teren de la departamentul producţie al Digi 24, şi-a dat demisia de la postul de ştiri, după cinci ani la postul TV. Alţi trei operatori pleacă. Printre ei, Andreas Popa, unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Digi 24. Andreas Popa a venit la Digi 24 încă de la lansarea staţiei, după opt ani de Pro TV. Din informaţiile Paginademedia.ro, se întoarce la Pro TV.

În ultima lună, au decis să plece de la Digi 24 şi câţiva reporteri. Laura Culiţa, reporter pe economic, s-a dus la Pro TV. La fel Ştefana Todică, fost reporter pe social la Digi 24. Roxana Vântu a ieşit din televiziune, optând pentru PR.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, motivele plecărilor ţin de procedurile de lucru administrative impuse de managementul staţiei în ultimele luni. Printre acestea: rapoarte de activitate, sisteme de pontaj şi stabilirea unor norme de lucru pe zi.

Confom surselor Paginademedia.ro, şefa departamentului economic, Lidia Focşan, a intrat în această perioadă într-un concediu neprevăzut. Potrivit aceloraşi surse, managementul staţiei i-a propus un post la o staţie locală, pe care jurnalista l-ar fi refuzat. Lidia Focşan lucrează în Digi 24 din 2012.

În ultimele zile, a fost făcută o schimbare şi la nivel de EOD - Editor of the Day. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Adrian Cojocaru este EOD, în locul lui Dumitru Rahău. Conform aceloraşi surse, modificarea ar fi temporară, Rahău urmând să se ocupe de un proiect în următoarea perioadă. Ceilalţi EOD Digi 24 rămân Horaţiu Mihai şi Raluca Finta.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • soferu soferu
    @Edward Snowden - ma chiparosule, ma soferule, ce te ataci de parca ai fi fost sofer la un moment dat! Nu conteaza ca ai fost sofer si ai ajuns operator sau seful operatorilor, ci conteaza sa nu uiti de unde ai plecat si sa ramai acelasi om de treaba (asta daca ai fost vreodata) si cu bun simt. Sunt unii carora nu le mai ajungi cu prajina la nas. Sper ca nu nu esti din ala.
  • Edward Snowden Edward Snowden
    digi becaly, tu esti mă, Dascăle ?
    Arunci cu noroi pe unde prinzi...nu lipsești de nicăieri. Din ceea ce spui tu reiese că se poate ajunge coordonator de departament (eventual de imagine teren) direct din burtă de la mama. Adică nu prea ești de acord ca viața să aibă parcursul ei, cu etape. Pare-mi-se că ești cam frustrat.
    Știi câți șoferi au ajuns operatori imagine ? Mai toți operatorii buni de teren sunt deveniți cameramani din șoferi. Și știi de ce ? Pentru simplul fapt că dacă ești șofer...te antrenezi cu mediul TV de teren și ulterior, dacă îți și place camera, mai e doar un pas să poți filma. Filmatul nu e vreo facultate de mers în spațiu (trebuie doar să îți descoperi vocația).
    Dar tu o dai că șofer devenit operator și apoi șef de operatori. Trebuia să fii tu și ai ratat poarta ?
    Du-te bre, dă ceva util pentru planeta asta. Dacă stai și măcăni a frustrare nu aduci nimic util aerului.
    Ah, era să uit, aia "valoroși", la operatori mă refer, asta dacă consideri și tu că erau valoroși, că poate ai chef să îi muști și pe ăia de cur că au fost nu știu ce și nu știu cum în trecut..., revenind....au fost aduși tot de ăla pe care tu îl tăvălești atâta. Ca să ai ce coordona trebuie să ai niște soldați buni, să te poți baza pe ei.
    Să știi că în viață nu contează de unde vii și ce ai fost. Contează dacă în prezent te comporți bine și joci ca atare. Este o greșală să trăiești în trecut și mai ales să arunci cu *** în lucrurile/persoanele care evoluează. Asta dovedește doar că nu ai evoluat și capacitatea ta de adaptare este zero.
    Succes !
  • Hasmote Hasmote
    Se vor duce la fund încet și sigur,noroc cu cei care pleaca,evita o viitoare ruina. Servicii oferite după bunul lor plac,șpăgi peste șpăgi ca sa existe. Compromisuri și susținere politica PNL etc ca sa servească bine. În rest sunt ok HD , aparent, internetul și TV cablu lasă de.dorit, vedem ai avem.viteza pe care o vor ei. La ei nu se garantează nimic.
  • veteristu veteristu
    @andrei - in "locul unde se strang incapabilii" ionita a fost veterist. Asta ca sa stii de unde a plecat. Oricum, omul se adapteaza.
  • Vlad Vlad
    Fost angajat al Digi, plecat tot din cauza lui Ionita. Cand il zboara, ma intorc.
  • johhny bravo johhny bravo
    @curios: Timea Bereczki a fost mutata de tot, Dan Suciu, purtatorul de cuvant BNR era si el la Digi... parca...?
  • un  tip curios un tip curios
    un concediat Digi24: sa nu crezi ca nu am remarcat ca l-au mutat in weekend si incepand cu orele 22 incolo pana la ultimul jurnal cel de la miezul noptii. Chiar ma gandeam ca in orele alea cata lume sa se uite la stiri chiar si pe Digi24 (sunt seri de weekend totusi). Dar intrebarea mea era, oare de ce l-au luat de la Romania 24 si mutat in weekend ? Mersi fain. Daca nu stii, este OK.
  • andrei andrei
    Oamenii buni vor pleca, incet, de la Digi. Pentru ca au unde:) Atmosfera si regulile de societate de cablu nu pot fi aplicate unor jurnalisti, oameni care, prin definitie, trebuie sa fie creativi. Iso este, inainte de un profesionist, un om foarte misto. Andi este un operator foarte bun, locul lui e clar la Pro. I-am vazut pe amandoi pe teren, nota 10! Valul de plecari va continua, pe masura ce oameni isi vor gasi solutii de iesire de acolo. Este dificil sa lucrezi, ca profesionist, cu un director de productie habarnist, care crede ca nu mai exista ceva asemanator lui in media romaneasca. Laura Culita deja e pe sticla la Pro TV. Si da foarte bine. A plecat in locul ala unde s-au strans toti incapabilii, cum le zice domnul Ionita celor din Pro:))) cat timp digi24 va avea la conducere 2 oameni care nu au abilitati manageriale exodul va continua. Prelipceanu si Ionita sunt cei care distrug, in mod deliberat, spiritul unei televiziuni premium. Amuzant e ca se sustin, dar la prima ocazie isi vor lua gatul. Ionita are experienta, l-a facut si pe Orbean;) Bine, nici Prelipceanu nu e mai jos, dupa lovitura aplicata Raduleascai. Cat despre conducerea RCS. Nu poti sa ai pretentii de la oameni care stiu sa faca business de cablu sa stie si TV. Si-s atat de bine impachetati de conducerea Digi24 ca nici nu au idee ce se intampla...
  • un concediat Digi24 un concediat Digi24
    @un tip curios. Pe Andrei Tomescu l-au mutat pe week end, unde audientele sunt zero si nu se uita nimeni.
  • un  tip curios un tip curios
    @ un concediat Digi24: ca tot apare Andrei Tomescu in poza asta a articolului, el de ce nu mai este de ceva vreme la Romania24 pe segmentul 12-14? Ma gandesc ca lucrand la Digi24 ai putea sti. Sunt doar curios, pentru ca Andrei chiar este un tip super competent si super profi asa cum il percep eu ca un simplu telespectator. Mersi de raspuns.
  • un concediat Digi24 un concediat Digi24
    Degeaba scrieti aici. Pana nu se trezesc sefii din Forum sa-si dea seama de dezastru nu se intampla nimic. Prelipceanu si ionita si gashca isi iau linistiti salariile luna de luna si dau vina pe oricine. Cum deranjezi, cum ai zburat, indiferent cat ai muncit. Baietii sunt niste supravietuitori. Atata cinism, reavointa, mizerie umana adaugata la incompetenta n-am vazut nicaieri. E ca in groapa cu lei
  • sgiu sgiu
    @johnny bravo au fost solicitate audiențele aici,de asta a cel comentariu
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    Vai de capul meu ce de postaci... Altfel, paginademedia, mi-ati cenzurat comentariu perfect pertinent si real la articolul despre Mihnea Vasiliu. E ok, ne-auzim curand. De fapt, ne vedem, bai Obae. Abia astept sa-ti aud justificarile penibile!
  • Catalin Catalin
    E foarte bine asa. Sa ii tina bine pe cei din urma, performanti cu balenele albastre. Cei vechi trebuiesc pedepsiti un pic, chiar daca si-au facut treaba. Eficienta mare, ce sa zici?!
  • johhny bravo johhny bravo
    Bai sgiu, ce legatura are stirea cu ce ai scris tu?

Trimite un comentariu

sus