Skip to main content

Imperiul contraatacă. Intact, după mesajul patronului RCS: dăm în judecată şi compania, şi pe Teszari

 
Sandra Stoicescu, pe vremea când RCS a scos Antenele din reţeaua DTH
Sandra Stoicescu, pe vremea când RCS a scos Antenele din reţeaua DTH

Grupul Intact reacţionează, după declaraţiile şefului RCS, Zoltan Teszari.

Publicitate

Într-n mesaj scurt, grupul familiei Voiculescu anunţă: „va acţiona în instanţă atât compania RCS, cât şi pe Zoltan Teszari”.

De ce?

„Pentru inducerea în eroare a opiniei publice şi a instituţiilor statului”, menţionează mesajul Intact, fără a intra în alte detalii exacte.

Cea declarat Zoltan Teszari? De unde a pornit totul

În urmă cu câteva zile, Antena 3 a făcut publică, la Sinteza zilei, o înregistrare în care patronul Digi îi vorbea administratorului Ioan Bendei de vizita unui "Nea Traian".

În înregistrarea telefoniză dintre Zoltan Teszari şi Ioan Bendei, patronul RCS îi spune lui Bendei că a fost vizitat de "nea Traian şi Răducu". Sunt "nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu şi ginere acestuia, Radu Pricop, care e şi avocatul lui Ioan Bendei", a notat Antena3.ro.

Afirmaţiile l-au determinat pe patronul RCS să iasă public cu câteva declaraţii, o premieră a ultimilor ani pentru proprietarul grupului de telecomunicaţii.

Zoltan Teszari a precizat că e vorba de alte persoane decât cele insinuate şi a acuzat Antena 3 de inducere în eroare.

Zoltan Teszari:

"Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia – Sirian Radu (Raducu).

Consider ca aceste conversatii au fost prezentate in spatiul public in mod trunchiat, schimbandu-li-se contextul real. In acest fel, opinia publica a fost indusa in eroare."

Compania RCS a anunţat că se va adresa justiţiei ca urmare a noii campanii de „denigrare iniţiată de Antena 3, Antena 1 şi de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare”.

Comunicatul Intact Media Group:

Intact Media Group a luat cunoştinţă de informarea publică făcută de către compania RCS&RDS şi de patronul acesteia, Zoltan Teszari, în data de 19 mai 2017.

Facem precizarea că afirmaţiile noastre se bazează pe documente şi înregistrări oficiale, departe de speculaţiile reprezentanţilor companiei sus-numite. Menţionăm că pentru inducerea în eroare a opiniei publice şi a instituţiilor statului, Intact Media Group va acţiona în instanţă atât compania RCS&RDS, cât şi pe Zoltan Teszari.

Departamentul de comunicare Intact Media Group

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hasmote hasmote
    Trustul poate fi cum o fi , adevarul cu rds rcs nu poate fi neglijat. Vorba aceea orice poveste are si un sambure de adevar. Nu va fie rusine , teama , rds = rcs asa a lucrat mereu,pentru a creste asa Mare si Prost. Influenta, spagi , pentru a avea acces oriunde si oricand pentru infrastructura din prezent. Ceilalti care detin retele de internet sau companii de talie medie de calitate totusi fata de rds, se chinuie pe bune si sunt constant interesati sa ofere ce e mai bun, nopti pierdute etc, si vine rds rcs da spaga politicului de pe timpu lui Basescul,si de atunci au tot crescut ca un cozonac. Ideea ca totul poate cadea periculos cand te ridici asa repede si mult !!
  • Jhon Jhon
    @claudiuu
    Adevarul? ce este asta? o carte? o intamplare? o axioma? .... aaaa un fel de Realitatea! sigur, nimic de zis, dar sa nu ne spui ca despre tine scria ... prea spui cu patos! :)
  • claudiuu claudiuu
    Dan Voiculescu a dat note informative la Securitate sub numele conspirativ "Felix" si impotriva colegilor de la Intreprinderea Vitrocim, reiese dintr-o nota gasita recent intr-un alt dosar. In Nota Informativa din 6 aprilie 1981, data maiorului de Securitate Nicola Marin, "Felix" si-a desfiintat, pur si simplu, un coleg de serviciu, pentru ca "nu corespundea politic", era "cosmopolit" si "fuma tigari straine si bea bauturi straine", informeaza Adevarul. "Are un comportament cosmopolit, context in care de multe ori se prezinta la serviciu imbracat necorespunzator pentru activitatea de protocol (...) este recalcitrant, vociferand adesea si brutalizand cu vorba si chiar cu fapta unii parteneri externi (...) fumeaza in exclusivitate tigari straine si adesea bea la sediul protocolului bauturi straine", isi descria Dan Voiculescu colegul in notele informative date Securitati
  • Jhon Jhon
    Cat parti-pris! Jalnic! Sunt curios daca se intampla, exact pe dos ... mai erau aceleasi voci contra "bunului simt"? D-aia suntem unde suntem ... pentru ca totul se face la modul "Ba, pe-a ma-ti!". Nu exista niciun fel de ratiune, totul este numai subiectiv! Tot inainte! ... ca este bine! ;)
  • jean valjean din salajean jean valjean din salajean
    La cate mizerii au expectorat astia din Intact trebuiau sa aiba jdemii de procese si se linisteau pana la urma. Da asa numai unu greu poate sa se lupte cu ei restul sunt terfeliti si dau drept la replica sau dezmintiri pe care nu le citeste nimeni. Si cine zice ca razboiu asta nu duce nicaieri greseste amarnic. Din cauza asta astia au ajuns unde sunt, din pasivitatea victimelor. In schimb ei dau in judecata tot ce prind.
  • UmbertoTomasy UmbertoTomasy
    *** *** INTACT VOICULESCU.
    TOȚII HOȚII LA PUȘCĂRIE CU EI.HOOTILOR.
  • Iuli Iuli
    Acest razboi nu duce niciunde.
  • marian marian
    Ar trebui sa scoata RCS RDS trustul intact de pe cablu ,o perioada sau de tot ,chiar daca vor primi o amenda , si atunci este in regula . tara va fi mai ,,,,,, , e patron si are dreptul sa faca ce vrea cu bani lui ,sau sa lase ,numai oun singur program cel mai slab vizionat ,
  • penibili penibili
    Fratilor, am invins! Dictatorul a fugit! In aceasta perioada grea, trustul intact este aparatorul opiniei publice si a institutiilor statului! Cine se ia de ele, se ia de Intact si de Sinteza zilei!:)))
    In realitate tot acest scandal este amplificat acum pentru ca se apropie ziua deciziei finale si exista temerea ca nu doar Cofetarul va sta la racoare, ci printesa consoarta, Madam Camelia, care in prima instanta a luat cu suspendare.
    Ca sa fim o tara normala ar trebui sa ne delimitam de modul in care au facut sau fac presa SRS, Diaconescu, Ghita, Voiculescu.
  • geo geo
    Intractul ar vrea să iasă din must-carry numai că RCSul nu vrea să îi dea bani pentru retransmiterea programelor...cred că asta este ”miza” disputelor dintre cele două ”imperii”.
  • Catalin Rasca Catalin Rasca
    Va dati seama ca daca trustul Intact spune pe vreun post de-al lui ca afara cerul ii albastru toata lumea care aude iese afara sa vada daca ii albastru ca sigur mint si nu-i asa?! imi vine sa rad cata prostie poate arunca acest trust Intact in spatiul public , pacat ca unii oameni si cred asta ii cel mai rau, ca zic ei tampenii ii una ca mai gasesc trogloditi care cred ii destul de rau! nu stiu cum au facut cei de rcs&rds banii da cei de la Intact stim cum iau facut si na...
  • sgiu sgiu
    Mile,ce mai zici acum?Ca antenele au dreptate?Si daca au ce?Trebuie sa se razboiasca la tv?!Nu.
    Ce e între patroni/sefi,acolo sa rămână.
  • Vasile Vasile
    Grupul Intact este"grup media de spălat oamenii pe creier".
  • stefan stefan
    @milae "Intr-o tara civilizata era de mult luat la purecat"
    A fost luat la purecat de catre ANAF. Luni de zile. N-au gasit nimic. Totul la zi.
  • sgiu sgiu
    Dupa mine,acest război nu merita televizat,trebuie sa rămână in liniste...
    Din partea TUTUOR televiziuni din AMBELE trusturi

Trimite un comentariu

sus