Skip to main content

Grilă „neagră” la Antena 1: Negru luni, Negru marţi, Negru miercuri, joi şi duminică. Şi de două ori pe zi

 
Grilă „neagră” la Antena 1: Negru luni, Negru marţi, Negru miercuri, joi şi duminică. Şi de două ori pe zi

Grila de vară a Antenei 1 este plină de Negru. De Dan Degru. De luni şi până duminică, postul TV are în program reluări ale emisiunilor realizate de Negru. Doar sâmbătă lipseşte din grilă.

Publicitate

În unele zile, Dan Negru este pe post şi dimineaţa, şi seara, cu reluări de Next Star, Te pui cu blondele şi Şerifi de România. Detalii despre grilă, dar şi ce spune realizatorul, în continuare:

În timp ce grila este plină de emisiunile lui, pe piaţa media sunt zvonuri legate de discuţii avansate ale lui Dan Negru cu postul turcesc Kanal D. Discuţii pe care nu le confirmă, dar nici nu le infirmă.

Dan Negru pentru Paginademedia.ro:

“Subiectul discuţiilor cu alte televiziuni nu vreau să-l comentez. Deocamdată”.

Dan Negru în grila de vară a Antenei 1*:

Luni:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7

Marţi:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7

Miercuri:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7
20.30-23.30 – Te pui cu blondele

Joi:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7
20.30-23.30 - Şerifi de România

Vineri:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7

Sâmbătă:

Pauză de Dan Negru

Duminică:

10.00-13.00Te pui cu blondele, reluarea reluării de miercuri

*Conform programului publicat pe site-ul oficial al Antenei 1

Dan Negru: “Sunt un Negru pe planţaţie, dar unul profitabil. L-am bătut şi pe Jackie Chan la reluări”

Dan Negru a comentat ironic grila de programe. “Sunt un Negru pe planţaţie, dar unul profitabil”, a declarat el pentru Paginademedia.ro.

“Am zile în care sunt şase ore pe zi cu reluări, adică acopăr un sfert din grilă. L-am bătut şi pe Jackie Chan la reluări,” a continuat el.

Dan Negru, pentru Paginademedia.ro:

"Sunt un Negru pe plantaţie, dar unul profitabil, pentru că se reiau doar producţiile sau filmele de succes, nimeni nu redifuzeaza eşecuri.

L-am caftit pe Jackie Chan la redifuzări, pentru că din februarie şi pana acum o ediţie de "Blonde" s-a difuzat şi redifuzat de 4 ori, pe când Jackie Chan abia de doua ori.

Am zile in care sunt 6 ore pe zi la televizor cu reluări, adică acopăr 25% din grila de programe, deci am bătut un nou record. Ia sa-l văd pe Jakie Chan, poate? "

Cât despre discuţiile cu Kanal D:

"Subiectul discutilor cu alte televiziuni nu vreau sa-l comentez. Deocamdată", a precizat Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că ziarul Click a scris despre discuţii avansate între Dan Negru şi postul Kanal D. Acelaşi ziar a scris despre negocieri între Teo Trandafir şi Antena 1.

Teo Trandafir şi-a reînnoit contractul cu Kanal D, urmând să fie implicată, pe lângă Teo Show, şi într-un alt proiect, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    foarte tare ziua de duminica: reluarea reluarii de miercuri. parca este ziua cartitei.
  • mile mile
    daca nu prezinta marele zid , sigur pleaca, au inceput sa faca promo la emisiunile toamnei, se anunta ca sigure x factor , te cunosc de undeva , chefi la cutite , nea marin , iumor ,acces direct , capatos , the wall, de restul nu mai e loc, e plina grila
  • mile mile
    important este ca azi incep nuntile si gasca lui pepe , antena il omoara pe dan
  • mad79 mad79
    Uite asa "omori" o vedeta,prin supraexpunere!
  • mile mile
    nu e perdere pentru antena , dan e batran , antena cel mai urmarit post din univers vrea prezentatorii tinerii asa ca mine , am propus stapanilor mei un format de emisiune care se numeste mile show , daca se apcepta vom da lovitura la nivel galactic si mmondial cu acest format , mai-multe despre noua emisiune v-a dau zilele urmatoare
  • Mihail Mihail
    Dacă pleacă de la Antena 1, chiar și pentru toți banii din lume, Dan Negru se sinucide profesional. A se vedea cazurile Teo Trandafir, Mircea Radu, Andreea Marin
  • Nume Nume
    Mie Negru mi se pare dintre putinii oameni de televiziune cu prestanta si care stiu cu ce se mananca televiziunea, net superior in comparatie cu cantaciosii deveniti peste noapte prezentatori. Sigur, nici eu nu suport mizeriile gen Plasa de stele, o insulta la adresa inteligentei telespectatorului, dar, valabil si pentru Teo, cred ca daca li s-ar da mana libera sa faca divertismentul asa cum vor ei, fara sa fie conditionati de ceea ce se numeste rating, cred ca ar iesi ceva de calitate.
  • mile mile
    revelionele geo chiar trebuie reluate, mai interesante decat orice program
  • geo geo
    Revelioanele lui Dan Negru oare când se vor da în reluare...că mai e loc în grila A 1...
  • Iuli Iuli
    Rau a ajuns Antena. Putea sa faca emisiuni estivale si dimineata sau sa bage mira. Vor scadea si mai rau in audiente. Mai bine aveau Mireasa
  • F F
    Asta ar trebui sa fie de bine? :))
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @Dan, Antena 1 nu trăiește din reluări. Sunt concedii în perioada asta până în septembrie, așa că bagă reluări în locul emisiunilor obișnuite.
  • Dan Dan
    Chiar așa de rău a ajuns Antena 1 de trăiește din reluări? Păcat.
  • mile mile
    reluarile sunt bune , dar antena nu a anuntat nimic despre preselectii ale unei emisiuni ale lui dan negru, inseamna ca de asta pleaca , s-au anuntat iumor, chefi la cutite , the wall , cum mona segall nu a lucrat niciodata cu negru , lucrurile sunt clare , pepe, dorian au primit emisiuni de vara , vin tinerii

Trimite un comentariu

sus