Skip to main content

Adrian Tomșa, un apropiat de-al lui Zoltan Teszari, a bătut palma cu Look TV, postul care are drepturile Ligii I

 
Adrian Tomșa, un apropiat de-al lui Zoltan Teszari, a bătut palma cu Look TV, postul care are drepturile Ligii I

EXCLUSIV. Schimbare la Look TV, post TV unde acționar este Arpad Paskany. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, postul TV deținut de compania care are drepturile pentru Liga I va avea un nou proprietar.

Publicitate

Adrian Tomșa, un apropiat de-al lui Zoltan Teszari (proprietarul RCS), a bătut palma pentru a prelua Look TV și Look Plus. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Adrian Tomșa și Arpad Paskany au ajuns la o înțelegere, iar tranzacția se află în fază finală.

Look TV deține drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, prin firma care operează televiziunea - ISB (Intel Sky Broadcast).

În prezent, meciurile din Liga I sunt date pe trei posturi: Look TV, DigiSport și Telekom Sport (fostul DolceSport). 

Potrivit ultimelor date de la CNA, firma care are Look TV - Transilvania Look SA - are următorii acționari

- Electrosigma (firma lui Arpad Paszkany) - 1%

- ISB Media Holding (Malta) - 99%.

În acționariatul declarat la CNA, ISB - Intel Sky Broadcast ltd este deținut tot de un offshore - Librum Investment Inc, al cărui acționar unic este declarat Benno Paul Heidelberger (Ungaria).

Tomșa mai este acționar într-un proiect de media - postul de nișă Agro TV. A deținut rețele de comunicații în zona Transilvaniei. În toamna lui 2013, când proiectul (pe atunci) Digi FM s-a înscris la concursul de licențe CNA, Adrian Tomșa a venit în fața forului vizual în calitate de consilier de proiect, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Tomșa nu a comentat informațiile.

Numele lui Adrian Tomșa, legat și de Prima TV

Numele lui Adrian Tomșa a apărut și în legătură cu viitorul postului Prima TV.

În luna august, Cătălin Tolontan scria că patronul Prima TV, Cristian Burci și Adrian Tomșa au ajuns la o înțelegere pentru vânzarea postului de televiziune.

"Dacă Burci rezolvă problemele de insolvență și vânzarea are loc, Prima TV ar urma să intre și în discuțiile legate de drepturile de transmisie a Ligii 1", nota Tolontan.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa-l cheama in buletin: Adrian "apropiat al lui Zoltan Teszari" Tomsa. Omul e un mare papagal si trage tepe pe banda rulanta. Verificati si voi pe la Dej, pe la Urisor...
  • Poate cu in nou proprietar cele doua posture LOOK TV si LOOK PLUS nu vor mai transmite emisiuni in reluare pana la saturiatie, mai ales pe LOOK PLUS. Se va gandi poate noul proprietar sa realizeze noi emisiuni sau sa le continuie pe cele care le reia cu noi editii, ca suntem satui de reluari pe cele doua posture tv. Oare ce o sa se intample cu LOOK TV si LOOK PLUS daca nu vor mai transmite LIGA 1 dupa ce expira actualul contract de transmitere a LIGII 1. Poate se gandes sa transmita doar meciuri din campionatele Belgiei si Scotiei, nu at fi rau.

Trimite un comentariu