Skip to main content

Grabă mare la Kanal D. Miercuri intră noul serial turcesc, după ce postul a coborât dramatic în audienţe

 
Grabă mare la Kanal D. Miercuri intră noul serial turcesc, după ce postul a coborât dramatic în audienţe

UPDATE. Kanal D vine cu al patrulea nou serial turcesc din toamna aceasta. Kosem se mută la altă oră. Când se vede Patria mea eşti tu

Şapte zile a stat serialul În bătaia inimii în grila Kanal D. După ce postul a avut printre cele mai slabe cifre din ultimii ani, în prime-time, postul a decis rapid să renunţe la producţie.

Astfel că, de miercuri, 13 septembrie, postul anunţă o nouă producţie, Patria mea eşti tu, avându-i în rolurile principale pe Halit Ergenc, care l-a intruchipat pe Suleyman Magnificul, şi pe Berguzar Korel, soţia acestuia, cunoscută pentru rolul din "1001 de nopti".

Decizia Kanal D vine după ce serialul În bătaia inimii, care a debutat pe 4 septembrie, a adus la prăbuşirea postului în audienţe. Spre exemplu, luni seara, după ce au început show-urile de forţă ale Pro TV şi Antena 1, postul Kanal D a coborât pe trei la nivel naţional şi pe cinci la oraşe şi pe publicul comercial. Cifrele integrale, AICI

Recent Kanal D a mai luat o decizi-fulger. Emisiunea Super Potriveala, de sâmbătă seara, a fost înlocuită după numai două ediţii. În locul acesteia, de la 20.00, a fost programată emisiunea Se strigă darul, cu Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru prezentatori.

Super Poriveala, care are mai multe ediţii filmate deja, a fost mutată vinerea, de la 23.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    În bătaia inimii nu e chiar atât de rău...am văzut destul de puțin din el.
    Să înțelegem că îl mută la altă oră, în altă zi...pentru că mi se pare aiurea să îl întrerupă așa brusc. Oricum, cei care l-au ales și băgat pe post merită un șut undeva și OUT !
  • mile mile
    Aceleasi emisiuni de 2 lei. Toate seamana intre ele. Difera doar decorurile si siglele televiziunilor. Daca te uiti la una le-ai vazut pe toate!
  • marian marian
    Cred ca se intoarce Stefan in mormant , sa vada ca ne turcim cu totul bartosz nu toata lumea prefera asemenea ,***
  • Adi Adi
    Mai Bartosz, filmele ale cu Van Dame ie scumpe? Alea cu Jaki Jan ie vreo calitate intelectuala ?
  • bartosz bartosz
    Foarte bine, sa se grabeasca si sa inteleaga ca lumea nu se mai uita la orice cumpara ei ieftin din Turcia. Telespectatorii au pretentii acum, sa fie de calitate. Prea mult timp a mers cu umpluturi, acum se mira ca nu se mai uita lumea. Adu ceva de calitate, ca lumea s-a desteptat.
  • Iuli Iuli
    Ieri anutau noua productie ca incepe in curand, azi anunta ca incepe maine. Audientele vor fi slabe! Motiv? Promovare scurta. La fel cum a facut Antena1 cu meciul de tenis

Trimite un comentariu

sus