Skip to main content

AUDIENŢE. Duel la indigo. A doua etapă a duelurilor Vocea României, cifre aproape de săptămâna trecută. X Factor, la fel.

 
AUDIENŢE. Duel la indigo. A doua etapă a duelurilor Vocea României, cifre aproape de săptămâna trecută. X Factor, la fel.

AUDIENŢE. Vocea României a avut, vineri seară, la a doua rundă de dueluri, cifre apropiate de rezultatele săptămânii trecute. X-Factor, concurentul de pe interval de pe Antena 1, de asemenea.

Publicitate

Dacă la nivel naţional şi la oraşe diferenţa dintre show-ul de pe Pro TV şi cel de pe Antena 1 a fost de câteva sute de mii de telespectatori, pe publicul comercial X-Factor s-a mai apropiat de Voce. Între Pro TV şi Antena 1 a fost o diferenţă de 65.000 de telespectatori, faţă de aproape 100.000 săptămâna trecută.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele confruntării Vocea României - X Factor, de vineri, 27 octombrie:

NAŢIONAL. O medie de 1,4 milioane de români în fiecare minut pentru show-ul jurizat de Loredana, Smiley, Adi Despot şi Tudor Chirilă. În acelaşi timp, la X-Factor se uitau aproape 1,1 milioane de români. Cu serialul turcesc Patria mea eştitu,Kanal D a fost pe locul al treilea, cu până în 900.000 de telespectatori pe post.

URBAN. Vocea României a fost urmărită, la oraşe, de 810.000 de telespectatori. Aproape la fel ca săptămâna trecută. Şi, la fel ca la ediţia precedenţă, avansul în faţa Antenei 1 a fost de 200.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Uşoară scădere pentru Vocea României pe publicul comercial: 380.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani, faţă de 410.000 săptămâna trecută. Pe fondul acestei scăderi, s-a apropiat X Factor: 320.000 de telespectatori pentur show-ul jurizat de Ştefan Bănică, Delia şi Carla's Dreams.

Audienţa posturilor TV vineri, 27 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 1.450.000 8.1 19.2
2 Antena 1 1.066.000 5.9 14.1
3 Kanal D 879.000 4.9 11.6
4 National TV 468.000 2.6 6.2
5 Romania TV 455.000 2.5 6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 27 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30) în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 809.000 8.3 20
2 Antena 1 608.000 6.2 15.1
3 Kanal D 476.000 4.9 11.8
4 Romania TV 210.000 2.2 5.2
5 National TV 163.000 1.7 4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 27 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 383.000 8.6 25.2
2 Antena 1 316.000 7 20.7
3 Kanal D 147.000 3.3 9.7
4 National TV 57.000 1.3 3.7
5 Prima TV 44.000 1 2.9

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

AUDIENŢELE de SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Mulțumim mult de tot pentru audiențe.
  • F F
    @ mile : comenteaza băiatule. Sa fie pe subiect. Eu comentez pe subiect. Nu mi s-a părut nimic de comentat la un articol la care se zice ca audientele sunt aceleași ca săptămână trecuta, dar ce sa vezi, lumea comentează. :)) apoi m-am uitat la comentarii și apari tu certandu-te cu diverși pe orice alt subiect în afară de ăsta. Spor în continuare. Paginademedia te lasă.
  • Alex Alex
    asta era!!! mile nu PROslaveste Antena1, mile face trafic pentru Paginademedia. cel putin asa zice el (mile comentariu 12.38h)
  • mile mile
    mile cel protevist , isi da replica singur , fiindca nu il bag in seama
  • mile mile
    @fake mile , tu nu te potii aptine ,ce tot dai replica la oameni cu numele meu , vrei sa I-mi stricii imaginea , lasand sa se inteleaga ca mile cel adevarat , ca este doar un postac agramat , iubitor de mizeri , si toata lumea ste ca nui asa , vezizi de treaatasi nu mai comenta in numele meu
  • mile mile
    stai linistit alex, de obicei comentez la sfarsit de saptamana
  • Alex Alex
    las' real mile ca maine e ziua ta. IUmor o sa fie lider in seara asta si maine ne arati tu noua ce inseamna calitate. concurenti din strainatate, stand-up cu beep-uri, fara sarantoci si o sa dureze mult ca sunt preselectii si asta e bine.
    si dupa o sa fie SW - Attack Of The Clones. tu nu o sa te uiti dar oricum e misto asa ca te poti lauda maine. dar maine. pana atunci nu te extenua.
  • mile mile
    f, pana acum te-ai ascuns , cine nu te lasa sa comentezi, interesul acestui site e sa aibe cat mai mute comentarii si vizitatori, nu pt asta e creat, poti sa spui orice si tu despre antene , cum o faci mereu, dar acum abea ti-ai facut curaj sa apari , f dictatorul , vrea doar el sa laude pro tv , e de ras mereu
  • mile mile
    nu , nu la iumor nu vreau sa ma inscrie-tii , nu vreau sa ma fac foarte tare de ras , ca nu stu sa vorbeste correct romaneste , chiar daca mam nascut in Romania , I-mi place mult gospodar fara perece , si dupa marele suces de audienta , am auzit ca anten face postac fara perece , si ma inscriu si poate ma insor , ca mam saturat sa fiu doar un sclav si agramat , in slusba lu don professor , si sa nul bagati in seama pe fake mile ,ca eu sant mile cel adevarat ma cunoaste tot lumea
  • mile mile
    acest fake mile a profitat ca erii , am fost ocupat cu descarcatu une-i vindanje pentru inbogatirea emisiunilor anten grup , in in saptnile vitoare continutu vidajeni va impartit la toti realizatori de emisiuni pentu a da mai mult stralucire la productile anten grup , telespectatoru anten ie iubitor de acest gen de continut , fake mile , in lipsa me-a a lasat zeci de comentari , incercand sa acreditez idea in randu cititorior pagindemedia , cum ca mile cel adevarat e postac , si agramat , si nu e adevarat , dupa cum putet obsva
  • F F
    Mile, ca în fiecare weekend vede doar mizerii. Probabil vine din mediul sau. Omule, gata cu imaginația. Comenteaza articolul și nu ce visezi tu pe pereți. Spune-ne despre cum X Factor prezintă doar oameni trecuți pe la biserica sau mai știu eu ce.

    @paginademedia : chiar așa lumea poate spune orice pe aici? Mâine dacă mă trezesc, pot sa va spun ce am visat? Banați-l o săptămână doua sa se mai liniștească, cel puțin pentru cantitatea de comentarii off topic, dacă nu pentru altele.
  • mile mile
    mihai, va las pe voi protevisti , sau poate la gospodari va inscrieti
  • Doru Doru
    "iche , doar lauzi pro tv atat, chiar daca fac mizerii"
    Valabil si pentru tine "mile", ca lauzi "Antena 1" zilnic...
  • Mihai Mihai
    data viitoare cand se fac selectii pentru IUmor il inscriu si pe mile. ar putea face lumea sa rada din 3 vorbe nerostite. atat de bun e!
  • mile mile
    iche , doar lauzi pro tv atat, chiar daca fac mizerii, si care e problema ta , poti face ce vrei , dar nu sa imi spui tu mie ce si cand sa comentez , succes la comentarii , ca plange cesnavicius daca nu il adori , 90 % din comentatori protevisti, asta spune totul , iar postul are 30 % din romani ca audienta

Trimite un comentariu

sus