Skip to main content

Urania îşi face rebranding. „Au apărut multe pagini cu identitatea mea. Nu îmi aparţin. Nu mi s-a cerut acordul”

 
Urania îşi face rebranding. „Au apărut multe pagini cu identitatea mea. Nu îmi aparţin. Nu mi s-a cerut acordul”

Astrele au decis: Simona Vărzaru, cunoscută drept Urania, îşi schimbă numele pentru un nou proiect pe care îl va dezvolta împreună cu Libertatea, din 8 octombrie. Ea se va numi Uranissima, după ce mai bine de 20 de ani a avut numele de scenă Urania.

Publicitate

De ce? „Au apărut multe pagini cu identitatea mea. Nu îmi aparţin. Nu mi s-a cerut acordul. Singura poză care circulă în unanimitate a fost furată de la B1. Eu nu am dat poza mea nimănui. Mai mult, s-a copiat emisiunea şi s-a dat pe Facebook. Nimic nu a fost cu permisiunea mea. Nu avea logică să îmi fac singură 40 de pagini şi 4-5 conturi de Facebook”, a explicat ea într-un interviu pentru Libertatea.

Despre noul proiect video - „Proiectul pe care noi îl lansăm acum, Uranissima (prima emisiunea va fi pe 8 octombrie) nu va fi o emisiune TV obişnuită. Voi reveni la ceea ce îmi este mie drag, să formăm un public într-un univers de idei mai bogat decât cel care este în mod obişnuit folosit: revenirea la planete, la stele fixe, asteorizi, analiza financiar-bancară, care presupune un cu totul alt criteriu de referinţă.”

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro, Simona Vărzaru declara că sunt peste 40 de site-uri care îi folosesc numele:

„Sunt o victimă a propriului meu success. Zeci de site-uri mi-au furat numele" Trebuie să menţionez un lucru extrem de important: sunt 40 de site-uri care folosesc ilegal informaţii astrologice oferite de Urania. Sunt victima propriului meu succes.

Eu nu am niciun site, nu am niciun cont de Facebook! Toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare care nu are niciun fel de legătură cu persoana Simonei Vărzaru. Aceasta nu colaborează cu ei, nu realizează nicio rubrică pentru acele site-uri. Sunt site-uri care iau toată emisiunea, o transcriau integral şi astfel fac trafic! Emisiunea a fost şi victima acestor site-uri, care au mutat atenţia de la TV pe internet, pentru că audienţa lor a crescut datorită informaţiilor transcrise din emisiune. De exemplu, unul dintre site-uri are peste nouă milioane de afişări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • canarus canarus
    Trebuie sa-si inregistreze legal ''numele de scena'' pentru ca altfel va fi furat si acesta nou.

Trimite un comentariu

sus