Skip to main content

Mă însoară mama. Cove, reality-show la Pro TV. Postul anunţă preselecţiile. Mamele îşi înscriu "flăcăii neînsuraţi"

 
Mă însoară mama. Cove, reality-show la Pro TV. Postul anunţă preselecţiile. Mamele îşi înscriu "flăcăii neînsuraţi"

Pro TV anunţă un nou format: Mă însoară mama (Who wants to marry my son), care va fi prezentat de Gabriel Coveşeanu - Cove.

Publicitate

Ce presupune formatul, pe scurt:

- 10 bărbaţi de peste 25 de ani îşi caută jumătatea sub atenta supraveghere a mamelor. Băieţii vor încerca să îşi găsească soţia ideală, ajutaţi de mamele lor.

- 10 băieţi vor fi înscrişi de mamele lor pentru a participa la show-ul Mă însoară mama!. Fiecare va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecţie, două dintre ele urmând să fie refuzate de viitoarea soacră. Cele trei fete rămase vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse şi bazându-se pe părerea formată de mamă, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele.

Pro TV anunţă deja preselecţiile. A intrat şi un promo difuzat pe post

"Mamele din toată ţara sunt invitate să-şi înscrie flăcăii neînsuraţi la emisiunea Mă însoară mama!. Dacă fiul tău locuieşte încă împreună cu tine şi nu-ţi iese din cuvânt, iar alegerea unei partenere de viaţă e mai complicată decât descifrarea unui manuscris antic, atunci eşti candidata perfectă pentru această emisiune. Sună şi înscrie-te împreună cu băiatul tău în competiţia la finalul căreia poţi să dansezi la lui."

Cove, despre noul format:

“Mă însoară mama! (Who wants to marry my son) e un format TV extrem de iubit în toată lumea, unde mamele îşi înscriu băieţii, mai mari de 25 de ani, în cursa vieţii lor: drumul spre altar. Şi cum până la vârsta asta nu au reuşit să îşi întemeieze o familie, cel mai probabil şi din cauza cuvântului important pe care mamele îl au în vieţile lor, voi încerca să îi ajut să găsească femeia perfectă care să fie soţie bună pentru băiat, dar şi o nora ideală pentru viitoarea soacră.

Ştiu că nu o să fie uşor, o să fie o adevărată aventură, dar sunt pregătit de orice şi vreau să le arăt care e drumul spre o viaţa de familie împlinită."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Acum încep să apreciez mai mult „Gospodari fără pereche”...
  • Florin Florin
    Numai mizerii. Dar e de inteles din moment ce formate precum Fort Boyard nu prind.
  • thea cu th thea cu th
    Ma bucur ca ProTV introduce o noua emisiune valoroasa de cultura generala, probabil la fel de indragita de publicul comercial si elevat ca si aia cu "peizanii" - Gospodari fara pereche.
  • jamila jamila
    o amaraciunde de emisiune, in loc sa ne indreptam spre un viitor anume noi ne intoacem in trecut cu formate expirate
  • jk jk
    3 te rog frumos
    2 a fost Nunta cu scantei
  • Doru Doru
    O prostie... Mai bine muta emisiunea pe "Pro 2".
  • iuli iuli
    Mireasa pentru fiul meu 2?

Trimite un comentariu

sus