Skip to main content

Pro TV: Opiniile politice ale lui Tudor Chirilă nu au legătură cu ce face el la Pro TV

 
Pro TV: Opiniile politice ale lui Tudor Chirilă nu au legătură cu ce face el la Pro TV

„Activităţile lui Tudor Chirilă pe pagina personală de Facebook nu reprezintă poziţia Pro TV, aşa cum este insinuat în anumite articole publicate online. Fiecare persoană are dreptul de a-şi exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social. Acţiunile prin care îşi exprimă opiniile despre peisajul politic din România sunt în calitate de persoană fizică si nu au legătură cu activitatea lui Tudor în PRO TV.

Publicitate

Informaţiile prezentate în articolele online care fac referire la PRO TV în acest subiect induc cititorii în eroare, inclusiv cele referitoare la implicarea angajaţilor PRO TV în activităţi politice, care poate fi desfăşurată în conformitate cu reglementările legislative în vigoare.”, spune Pro TV, într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacţia postului vine după avalanşa de articole şi postări în care Chirilă, la pachet cu Pro TV, erau acuzaţi că ar „servi intereselor #rezist”. Au apărut articole în Cancan, EVZ, dar şi site-uri mai puţin cunoscute, în care se menţiona că Chirilă, jurat la Vocea României, ar încălca regulamente interne ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV. Regulamente care ar interzice angajaţilor postului să emită opinii politice.

O postare de pe pagina de Facebook Shocknews.ro, pe acelaşi subiect, a fost intens distribuită de pagini ale unor organizaţii PSD sau TSD locale, cum ar fi TSD Jiu, TSD, Slobozia, PSD Slobozia, PSD Giurgiu, PSD Botoşani, PSD Târgu Jiu, TSD Gorj sau TSD Giurgiu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Metromental Metromental
    Pesedeii sunt acei frustrati marunti, nescoliti, vulgari si dusmanosi! Apreciez ProTV pentru profesionalismul sau, iar pe Tudor il felicit pentru atitudinea civica!
  • Gigi Gigi
    Oricum eu nu ma mai uit la acest post. Unul dintre motive este ca nu vreau sa il mai vad si aud pe acest individ.
  • Cr19 Cr19
    ***
  • Jo Jo
    Il apreciez pe Tudor Chirila ca si artist si ma bucur sa vad ca nu are retineri in a zice lucruilor politice pe nume. Dar astea doua nu prea merg mana in mana, si sub presiune media, curand va trebui sa aleaga. Eu spun, va urma cum el ia o pauza de la PRO TV apoi va fi inlocuit, din pacate. Sper sa gresesc...
  • Nicolae Nicolae
    Sper ca PRO TV nu renunta la Tudor din cauza unor pesedisti!
    Sincer... Daca fac asa ceva sterg programul din setarile televizorului!
  • jk jk
    @sile ramai la Romania TV.Televiziunea oficială a partidului social democrat
    Răspunsul pro tv e bun,dar prost formulat
  • Varanu' Varanu'
    Da' de ce sa fie dat afara Chirila, doar asa, ca vor asta unii care nu suporta ProTV-ul? A facut-o in timpul liber, nu pe post... Pai in curtea Antenelor presteaza un condamnat penal (cu suspendare) pentru trafic de droguri, Cheloo. Si nu e un caz singular! La Pro inca n-am vazut condamnati penali invitati pe post, la Antene e invazie, discuta zi si noapte despre orice subiect: politica, justitie, state perpendiculare si paralele, binoame, trinoame, polinoame etc...
  • con con
    Am uitat sa spun ca Mircea Solcanu a fost concediat din cauza unui mesaj de pe facebook, nu din timpul emisiunii.
  • Omul verde Omul verde
    tudor chirila nu si-a exprimat convingerile politice in timpul emisiunii cum a facut mircea solcanu
  • geo geo
    Si daca Esca incepe sa faca ce face acest Chirila...sau Busu...ori Corina Caragea este in regula ? Probabil ca cei de la Pro TV au dat acest raspuns pentru ca Chirila nu este angajatul lor, ci doar un colaborator sezonier. Foarte bine platit.
  • sile sile
    pro(st) tv e un post ***, care merita o intrare in faliment.
  • con con
    Imi place Tudor Chirila, n-am nimic impotriva parerilor sale politice, sa faca ce vrea, dar nu-mi place deloc raspunsul PROtv-ului. Cand le convine sa pastreze un angajat, spun ca parerile personale n-au legatura cu munca in PROtv, dar in alt context, se debaraseaza imediat de acel angajat. Un exemplu este Mircea Solcanu care prezenta Povestiri de Noapte (sau asa ceva) impreuna cu Cabral. Atunci cand a zis nu stiu ce despre familia copilului omorat de caini, l-au zburat imediat. Aia nu mai era libertatea de a-si ''''exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social.''''?

Trimite un comentariu

sus