Skip to main content

IN MEMORIAM. Andrei Gheorghe, prin ochii celor care l-au cunoscut

 
Foto: Matei Buţă
Foto: Matei Buţă

IN MEMORIAM. Andrei Gheorghe, aşa cum l-au văzut cei care l-au cunoscut, colegii de breaslă şi cei cu care a lucrat. Sau pentru care a lucrat (Sorin Ovidiu Vîntu, fostul proprietar al grupului Realitatea, descrie prima întâlnire cu el).

Publicitate

Un portret din cuvintele culese de la oameni cu care a lucrat direct la începuturile carierei sau cu care s-a intersectat în câteva zeci de ani de meserie. "Se poate să fii cult şi să te asculte lumea" (Lucian Mîndruţă), "Era genul cu care plecai la drum aiurea" (Liviu Mihaiu), "Putea fi brutal în sinceritatea lui" (Vlad Petreanu).

Andrei Gheorghe s-a stins din viaţă ieri (luni, 19 martie), în urma unui infarct. Avea 56 de ani. "Vocile bune sunt nemuritoare" (Vali Bărbulescu).

Andrei Gheorghe, aşa cum l-au văzut cei care l-au cunoscut şi colegii de breaslă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • micutu de la 4 micutu de la 4
    Au fost actori si oameni mai valorosi ca Gheorghe care n-au beneficiat de aceeasi atentie si atatea laude. Probabil ca oameni d-astia ne trebuie, sa-ti spuna in fata cat esti de pro st sau *** si tu sa-i spui da sefu asa e. Poate asta inseamna sa fii profund liber intelectual. Poate ca ne trebuie un alt sistem de valori daca toti il lauda desi nimeni nu l-a copiat.
  • Dinina Dinina
    Ce le zice cabral
  • cha cha
    Este socant ca a murit la doar 56 de ani, si da, chiar m-ar interesa cauza mortii. Pe de alta parte, a fost un om extrem de arogant, nu-l mai ridicati in slavi. A fost usor pentru el sa studieze romana si rusa la facultate, pentru ca stia din copilarie aceste limbi. Este adevarat ca incerca doar sa-si ascunda timiditatea, dar asta nu scuza faptul ca se purta oribil cu oamenii. Unii cred ca-l intelegeau...singurul lucru de inteles este ca incerca sa-si creeze o imagine de om destept, spunandu-le altora ca sunt prosti. Si functioneaza, se pare.
  • Anonymous Anonymous
    https://www.stiripesurse.ro/andrei-gheorghe-a-fost-dat-afara-din-trustul-rcs-rds-fostul-jurnalist-arunca-vorbe-grele_1149477.html

Trimite un comentariu

sus