Skip to main content

Sfârşit fără finală. Ie, Românie, cu Mircea Radu, oprită înainte de termen

 
Sfârşit fără finală. Ie, Românie, cu Mircea Radu, oprită înainte de termen

S-a încheiat, dar n-a avut finală. Emisiunea Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu, s-a oprit, vineri seara, după opt ediţii, fără nicio Mare Finală şi fără marele premiu de 20.000 de euro anunţat la început.

Publicitate

În plus, şi regiunile istroice vizitate au fost mai puţine. Dacă la început, Mircea Radu şi juraţii săi ar fi trebuit să ajungă în nouă regiuni istorice, în final au rămas doar şapte: Maramureş, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova şi Crişana.

În Banat şi Dobrogea show-ul nu a mai ajuns. Producţia emisiunii a fost oprită.

Show-ul s-a încheiat după doar opt ediţii, în condiţiile în care ar fi trebuit să fie câte două ediţii pentru fiecare dintre cele nouă regiuni istorice, plus finala de la Bucureşti.

Audienţe de opt ori mai mici decât Românii au talent

Emisiunea lui Mircea Radu la Antena 1 a avut un debut slab în audienţe. Lansat iniţial cu două ediţii pe sătpămână, joia şi vinerea (la concurenţă cu Românii au talent), reality-show-ul a pus Antena 1 pe locul trei în audienţe, cu cifre sub media postului (cifrele AICI şi AICI).

După nicio săptămână, Antena 1 decidea să transforme cele două ediţii pe săptămână într-una singură, difuzată vinerea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Ie, Românie”, n-a avut însă nicio şansă în concurenţa cu Românii au talent. Antena 1 şi-a menţinut locul trei pe toate targeturile, la distanţă de Pro TV şi Kanal D.

În unele ediţii, cifrele emisiunii Ie, Românie au fost şi de opt ori mai mici decât Românii au talent, cu care se intersecta pe interval.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Cine poate să sufle în faţa Românii au talent? A încercat „Ie, Românie” cu Mircea Radu

Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

AUDIENŢE. Românii au talent. Pe publicul comercial, ceilalţi abia au mişcat. Pro TV, de opt ori peste Antena 1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Încă o țeapă dată de anteniști după cea de la emisiunea de bingo unde fraierii sărăntoci au băgat bani in biletele lor și n-au mai câștigat nici măcar premiile alea mici. Desigur totul cu concursul frumoșilor și talentaților Țociu și Palade :)
  • Mile Mile
    Protevistilor , nu aveti treaba , nu e treaba voastră de premiul dacă nu se oferă, culmea prostiei , sunteti primii articiole despre antena
  • an an
    e penibil...lumea care a participat , si-a oferit imaginea la tv si pentru ca aveau sansa de a castiga ceva... cum de nu s-a oprit la prima editie, si s-a oprit fix cand era vorba de dat bani... poate totusi vor face finala sub o forma sau alta.... Radu Mircea nu a aparut la Acces Direct/ XNS/ Rai Da Buni/ Agentia Vip....nicaieri... ce promovare sa aibe un show nepromovat... Mircea Radu e un produs TVR , s-a pierdut de demult idea ca Radu Mircea de la Din Dragoste A1... E Radu Mircea de Telejurnal, InTrecerea anilor sau Femei de 10 Barbati de 10....
  • Iuli Iuli
    Pana la urma au fost sapte sau opt editii?

    "S-a încheiat, dar n-a avut finală. Emisiunea Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu, s-a oprit, vineri seara, după șapte ediții"

    "Show-ul s-a încheiat după doar opt ediții, în condițiile în care ar fi trebuit să fie câte două ediții"

    Articolul se bate cap in cap.
  • Iuli Iuli
    Buna dimineata, Antena 1!
  • F F
    Înțelegeam dacă anulau mai din timp, dar trebuia dat premiul pus în joc dacă au ajuns pana aici.
  • alex2 alex2
    Cand organizezi un concurs si anunti un premiu, apoi la final nu mai acorzi premiul nu se cheama inselatorie?
    Ar trebui sa primeasca o amenda mare sa le para rau ca mint oamenii.
  • an an
    Au vrut sa scape de Radu ...altfel mutau ip alta zi...cum sa il pui odata cu rat....
  • bing bing
    duca-se invartindu-se
    bre mircea radu ai expirat demult si ai inceput sa puți
  • jk jk
    Stiti ce va fi in locul emisiunii?
  • Costi Costi
    În sfârșit poate și-au învățat lecția.De data viitoare sa nu mai faca astfel de emisiuni, ei vor sa atraga publicul tanar iar cu așa ceva..Daca vor asta vor trebui sa se ia dupa modelele: Exatlon,Insula Iubirii,Asia Express,Bravo ai stil,IUmor,Chefi la cuțite și Românii au talent.Cred că astea sunt emisiunile românești cu "magnet" la publicul comercial.Poate din toamna vor avea succes mai mare daca scot producții noi și interesante de tip concurs
  • ip13 ip13
    haha ..numai la Antena 1 se poate intampla astfel de lucruri ,pai iei o emisiune care are printre altele menirea sa-ti arate frumusetea diferitelor locuri din tara si tu o filmezi iarna cand natura "e moarta" ce sa vezi copacii goi ? zapada cat vezi cu ochii ..plus ca astia de la antene au mania asta de a face emisiuni muuulte multe a filma asa dan...lea gen "Chefi la cutite " daca ar putea ar scoate 4 sezoane pe an unul primavara, vara toamna si iarna ..mereu aproape ( pana si sloganul era de ras ..le-a trebuit 10 ani sa se prinda ca rade concurenta cu lacrimi de ei si l-au schimbat intr-un final "mereu cu tine" ) off off mai mai
  • Mile Mile
    O noua teapa de 20.000€ .
    Ce economie au facut ....
  • mile mile
    poate sa se opreasca , dar tot la antene ne vom uita
  • Ion Ion
    Păcat că nu a ajuns și la mile in Banat, atunci făcea Mircea Radu audiență.

Trimite un comentariu

sus