Skip to main content

Antenele ies din must carry. Au bătut deja palma cu RCS

 
Antenele ies din must carry. Au bătut deja palma cu RCS

UPDATE. Antena Group a anunţat, la rândul său, că urmează ieşirea din must carry, fără a menţiona o dată exact. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, compania a notificat deja CNA cu privire la ieşirea postuturilor din must carry.

Publicitate

Posturile din Antena Group şi Antena 3 SA se pregătesc să iasă din must carry. În acest sens, au încheiat deja un contract cu operatorul RCS & RDS, potrivit unui anunţ făcut în această dimineaţă pe Bursa de la Bucureşti, unde sunt tranzacţionate acţiunile RCS.

„RCS&RDS si societatile Antena Group au incheiat un contract de retransmisie in baza caruia RCS&RDS va continua sa distribuie canalele apartinand Antena Group in regim pay-tv incepand cu data de la care canalele Antena Group vor renunta la regimul must-carry”, spune anunţul postat pe site-ul bvb.ro.

Este vorba despre posturile Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV şi Antena 3.

Totodată, acelaşi mesaj anunţă „Încetarea litigiilor dintre RCS & RDS şi Societăţile din grupul Antena”.

„Societatea doreste sa-si informeze actionarii si investitorii ca RCS & RDS S.A., filiala din Romania a Societatii (“RCS&RDS”), a incheiat in data de 15 iunie 2018 un contract de tranzactie cu Antena Tv Group S.A. si Antena 3 S.A. (“Antena Group”). Ca urmare a acestui contract se sting toate litigiile dintre RCS&RDS si Antena Group, impreuna cu entitatile afiliate acestuia, cu privire la care am informat in detaliu piata si investitorii nostri in cadrul prospectului de oferta publica initiala din data de 26 aprilie 2017, in cadrul prospectelor de oferte publice de obligatiuni din 2016 si 2017, cat si in cadrul raportarilor periodice publice ulterioare.”

Informaţia despre ieşirea Antenelor din lista must carry a fost făcut şi de Profit.ro.

Anunţul oficial al Antenei Group, în continuare:

Intact Media Group - Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi ZuTV) şi Antena 3 - cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc a luat decizia de a ieşi din must-carry (lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt obligaţi să le aibă în grilă).

Intact Media Group anunţă că la data de 15.06.2018 a semnat un contract de retransmisie cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mila mila
    asadar in curand "antenele" vor fi si pe digi satelit.
  • claudiu claudiu
    Totodată, RCS&RDS și societățile Antena Group au încheiat un contract de retransmisie în baza căruia RCS&RDS va continua să distribuie canalele aparținând Antena Group în regim pay-tv începând cu data de la care canalele Antena Group vor renunța la regimul must-carry.
  • claudiu claudiu
    Pai vor fii antenele si pe satelit dar in regim pay -per-wiew adica platesti separat daca vrei sa le vizionezi
  • Tvg Tvg
    @mile, PRO-urile au iesit inaintea Antenelor din must. Mai exact de 5 ani.
  • Cristian Cristian
    Vor fi disponibile si pe Digi tv satelit ?
  • mile mile
    postacii protevisti vor muri de ciuda, probabil chestiuni politice
  • Cris Cris
    Patronale lui Felix The Cat?..Ce bine,deci nu mai sunt obligat sa plătesc pt ele...sa plateasca prostimea care vor sa vada pe Badita,Gadisor, etc,etc,și restul turmei....Cred ca trebuiesc renegociate contractele cu clientii,și antenele băgare intr-un pachet separat,daca vor bani mai multi..Eu.. pt maimutele astea nu vreau sa dau nimic..
  • F F
    Pay tv? :)) Antena se risca și cred ca si-o va lua rău, asta dacă nu cumva se referă la posturile secundare şi au ajuns la un acord ca antena 1 sa fie în pachetul de baza. Ramane de văzut.
  • Brutus Brutus
    Hmmm, dubioasă această înțelegere subită. Sunt un antenist de fel, dar nu-mi miroase a bine.

Trimite un comentariu

sus