Skip to main content

EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenţia care "şi-a luat liber să protesteze"

 
EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenţia care "şi-a luat liber să protesteze"

EXCLUSIV. Agenţia de publicitate Papaya Advertising, care a anunţat, ieri că "dă liber oamnilor ca să protesteze", a pierdut clientul CEC Bank.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, CEC Bank a notificat azi agenţia de publicitate Papaya - condusă de publicitarul Robert Tiderle în legătură cu rezilierea contractului.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tiderle a confirmat informaţia.

Întrebat de motivele rezilierii, Tiderle a declarat:

"În notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem bănui, aşa cum multă lume îşi poate imagina, că are legătură cu postarea noastră de ieri, postare care a fost mult discutată în online şi nu numai."

Aţi cerut o explicaţie clientului?

"Nu am primit nicio explicaţie. Dacă ele vor întârzia să apară, vom cere respectuos să ni se spună, după zece ani de colaborare, motivele acestei rezilieri."

"Noi nu regretăm perioada de zece ani, în care am lucrat pentru CEC, cum am putut noi mai bine, dar nu regretăm nici postarea de ieri, pentru că noi credem că dreptul la liberă exprimare este mai important decât orice buget", a mai declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro.

Tot astăzi, spune Tiderle, Papaya a fost vizitată de "două persoane, care s-au recomandat a fi de la Ministerul Finanţelor".

"Au lăsat la sediul agenţiei o hârtie neştampilată, fără antet, cu noi prevederi la o lege care are legătură cu publicitatea", a declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro,

Papaya Advertising lucrează pentru CEC Bank din 2007. De multe ori, reclamele CEC au cuprins şi mesaje sociale: "Nu ţara trebuie schimbată, ci modul în care o privim" e un exemplu.

Robert Tiderle, fondatorul Papaya este unul dintre cei mai activi publicitari în zona civică. A realizat, printre altele, spoturile Salvaţi Roşia Montană (cu Maia Morgenstern şi Dragoş Bucur). Este autorul spotului Trenul, pentru Cuminţenia Pământului.

Cea mai nouă reclamă Papaya este Domnilor, treziţi-vă!, pentru clientul Transavia, cu mesajul: Dacă mai mulţi ar fi făcut lucrurile aşa cum trebuie, România ar fi arătat altfel.

Postarea de pe Facebook legată de ziua liberă:

VIDEO. Spotul CEC "Nu ţara trebuie schimbată":

;

VIDEO. Spotul Salvaţi Roşia Montană

VIDEO. Spotul Transavia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • m25 m25
    Cec Bank, este o banca universala, comerciala care nu este finantata de la buget chiar daca apartine statului. Este "autonoma" are cifra buna de afaceri si face profit . Isi redirectioneaza bani acolo unde vor si este nevoie. Banca este una cu renume si traditie si probabil nu vor sa se asocieze cu unele "firme" care instinga la proteste politice.
  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    Nu e o prea buna politică de imagine CEC!
  • mad79 mad79
    Nu e greu de speculat pe marginea acestui gest a CEC Bank.
    Aceasta este singura banca de stat,adica in mainile pesede,iar ei(pesede) au dat ordin ca sa fie rupt contractul cu agentia,simplu ca buna ziua!
  • F F
    Wow. Se întâmplă asta în prezent? Procurorii ar trebui sa intre pe fir și sa cerceteze cel puțin vizita oamenilor de la minister. Nu îmi vine sa cred ca România face pașii ăștia înapoi.

Trimite un comentariu

sus