Skip to main content

"Doamna vrea în reviste". Elena Udrea, refuzată acum patru ani de publisherul Viva de atunci

 
"Doamna vrea în reviste". Elena Udrea, refuzată acum patru ani de publisherul Viva de atunci

"Doamna vrea în reviste". Elena Udrea - care e pe coperta revistei Viva, însărcinată - şi-a mai dorit o apariţie în publicaţia glossy, în urmă cu patru ani. A fost refuzată.

Publicitate

Cristina Stănciulescu, publisher al revistei Viva la acea vreme, povesteşte momentul. Şi argumentează decizia.

"Doamna vrea în reviste! Asta mi-a spus pr-ul Elenei Udrea, o Luminţa-nu-ştiu-cum, într-o întâlnire care nu fusese iniţiată de mine", îşi începe Cristina Stănciulescu povestea.

"Era 2014, Edipresse vânduse revistele la Ringier din 2012 şi noi încă încercam să ne integrăm…", scrie Stănciulescu pe blogul personal.

De ce ar fi vrut Elena Udrea în revistă?

"Doamnele voiau în revistă.

De ce? Pentru că revista le împrumuta ceva din puterea brandului ei, le dădeau o certificare, le prezentau cititoarelor ca imagine, model sau pur şi simplu ca poveste", Cristina Stănciulescu.

Decizia luată: nu apare!

Cristina Stănciulescu argumentează decizia de atunci:

"Udrea ştia că dacă apare în reviste, în pagini frumoase, nu între reclamele la operaţii de hemoroizi şi ciuperci pe unghii, nu între ştiri despre hoţi şi corupţi, nu în investigaţii dure, ci în şedinţe foto plătite, cu machiaj şi coafură, cu stilist şi moodboard, cu o zi întreagă de pregătire, doamna căpăta ceva în plus, urca o treaptă în imaginea ei şi ştia că nu oferea nimic în schimb.

Şi mai ştia că nu te ceri tu într-o revistă, ci o revistă te cere pe tine, cam ăsta era drumul… Ştia că exista riscul să fie refuzată.

Aşa că am spus nu. Un nu care m-a urmărit ca o fantomă pe holurile Ringier…

Azi lumea nu mai arată la fel. Nicio lume. Aspiraţionalul e pe termen scurt, ziua de mâiine e singurul viitor la care ne mai gândim.

Materialul integral, pe blogul CristinaStanciulescu.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    acum se poate A mai pus ceva celulita si este cool pt viva romaneasca Si daca poza era in celula lui Papillon era si mai tare O sa se calce lumea in picioare sa cumpere revista
  • Varanu' Varanu'
    Incredibil cum e aparata Udrea in ultima vreme de catre cei pro-psd (inclusiv A3 si Raitaru/Romania TV), adica tocmai cei care au injurat-o ani de zile. A intrat in grupul lor dupa ce s-a dovedit in justitie ca a furat cu nesimtire si a fost condamnata la puscarie, bravo ei! ;-)
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Incredibil cata ura a adunat femeia asta. Nimeni n-a mai fost atat de comentat si de hulit si de terfelit si de catre tv si pe internet si peste tot. La coada la ANAF sau in metrou daca deschizi subiectul iti sar toti in cap ca e hoa...aaaa e hotarare in instanta deci putem zice cuvantu? :D Ma rog...Si inca nu se da batuta si bravo ei.

Trimite un comentariu

sus