Skip to main content

Încă un actor intră în distribuţia serialului Fructul Oprit

 
Încă un actor intră în distribuţia serialului Fructul Oprit

Schimbările continuă în distribuţia serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1. Potrivit reprezentaţilor postului de televiziune, Bogdan Iancu va avea un rol în serialul produs de Ruxandra Ion. Producţia începe miercuri, 29 august, de la ora 20:00.

Publicitate

Bogdan Iancu îl va înlocui pe Tudor Roşu, cel care a interpretat în primul sezon personajul Petru Caragea. Potrivit aceleiaşi surse, schimbarea s-a produs pentru că acţiunea noului sezon este plasată la şase ani distanţă de cea de la finalul primului sezon.

Schimbarea vine în contextul în care săptămâna trecută postul de televiziune a anunţat-o în distribuţie pe Ioana Blaj. (Subiectul pe larg, AICI)

Bogdan Iancu:

“Un lucru important pe care pot să-l spun despre Petru este că va trece printr-o transformare, o transformare drastică faţă de primul sezon. El a fost plecat mult timp, iar când se intoarce e altceva.

Legat de serial, sper ca oamenii să-l primească cum trebuie şi să îl analizeze într-un mod din care să ia lucruri care să-i ajute pe ei. Sunt foarte multe lecţii pe care le poţi învăţa, şi exemple bune, şi rele.”

Actorul a debutat la nouă ani şi a făcut parte din proiecte precum serialul Pariu cu viaţa, de pe Pro TV. De asemnea, a jucat producţii de lung metraj precum Condamnat la viaţă sau Însoţitoarea de zbor.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Serialul ăsta e aproape spam cu anunțurile. Pentru orice da comunicate.
  • An An
    Vai..dar numai actori celebri...asta da stire... Mai bine faceati update la postarea veche... Altfel trebuia poate sa sune... Antena promoveaza tinere talente... Faptul ca a fost in Pariu cu viata nu inseamna mai nimic...

Trimite un comentariu

sus