Skip to main content

Maia Morgenstern, în distribuția serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

 
Maia Morgenstern, în distribuția serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

Actrița Maia Morgenstern se alătură celui de-al doilea sezon al serialului Fructul Oprit, difuzat de Antena 1, în această toamnă. Serialul are premiera pe 29 august, de la ora 20.00.

Publicitate

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în „Fructul Oprit” stă o întâlnire cu actrița Carmen Tănase, și ea parte din distribuția serialului. 

Maia Morgenstern:

„E o poveste foarte frumoasă. M-am întâlnit într-o zi, în aeroport, cu doamna Carmen Tănase. Și am vorbit cu ea, i-am povestit multe și am depănat multe amintiri, foarte multă prietenie, încredere și dragoste mă leagă de dumneaei. Apoi am primit un telefon din partea doamnei Ruxandra Ion, am primit scenariul, am ascultat povestea personajului Magda, pe care îl voi interpreta. M-a interesat, m-a emoționat, m-a tulburat. E unul dintre acele personaje controversate. Viața a fost darnică cu mine în ceea ce privește personajele cu povești de viață controversate.”

Despre personajul pe care îl va interpreta:

„De obicei ne hazardăm să împărțim personajele în pozitive și negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care privește viața și trecutul. Își asumă păcatele trecutului, dar nimic în ea nu-i lacrimogen. Nicio secundă nu-și plânge de milă. Își asumă vulnerabilitatea. E un om. Are lașități, are speranțe, are derapaje. De iubit, ea spune că a iubit. Dacă i s-a părut că iubește sau chiar a iubit, ori dacă mai iubește vor descoperi telespectatorii pe parcursul poveștii, de-a lungul serialului. Spiritul dreptății, dorința de a-și face dreptate există în ea. Nu știu dacă m-a cucerit pe mine personajul sau îl voi cuceri eu pe el. E un personaj care se naște, un personaj viu, care se conturează, care se contrazice. Ca viața care vine peste noi. Un personaj pe care îl descopăr. E o luptă între mine și personaj și o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt așa sau nu sunt așa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "mile", dar tu de ce nu laudai "Las Fierbinti" cand "juca" si Maia Morgenstern in serial ?
  Apropo, citeste bine fiecare comentariu. Vezi ca "marian" a zis ceva de bine de Maia: "Mile ,este singura actrita buna din serial"
  Casca ochii inainte sa scrii ceva...
 • "Ce țeapă pt protevisti"
  Poate "țeapă" pentru "Antena 1", "Mile". Cu atatia actori o sa fie lider pe comercial iar dupa 17 episoade (sau poate mai multe). Vezi aici:
  https://www.paginademedia.ro/2018/05/audiente-premiera-dupa-17-episoade-serialul-fructul-oprit-de-pe-antena-1-lider-pe-comercial/comment-page-2?v=1/

  "ai laudati și acum pe maia"
  Pai te asteptam pe tine cu lauda. Nu te-ai prins ?
 • Mile, eu văd ca e lăudată și la antena. Tu ești ăla care brusc s-a schimbat după ce a aruncat cu gunoi ani în șir în distribuția Las fierbinti. Acum e buna ca a ajuns la antena?
 • Mile ,este singura actrita buna din serial restul sunt de umplutura si da este un serial mediocru , de ce nu o critici si acum , Ilinca uni actori sunt facuti la fara fecventa nu au credibilitate este facut exact pentru antenisti , prefer un documentar pe viasat histori decat acest serial
 • ..maaa da ia uitati-va voi la " cechi cean " ca alde' Marian Rîlea ,Adriana Trandafir si baiatul ala Ioan personaj ( ca- mi scapa numele acum ) va sta in git ...ce mai... actorasi de duzina !!!...mai frumi Steven Segal ala de mai vine si p- aici ca nu prea mai are ce face !! ...hai fiti seriosi sunt actori buni românii nostri si mai bun unul românesc decit turcesc....
 • Ce țeapă pt protevisti, ai laudati și acum pe maia ca și cum o facea-ti cand era la pro tv sau acum nu aveti voie postacilor , e o lovitură pt voi asta ,acum nu e buna
 • de regula Maia Morgenstern e doar buna sa joace personaje de la tara, cu basma in cap ca de exemplu: Ţărancă de la Ţara cu gura mare
 • E un serial bun mai ales pentru că au combinat actori cu excperiență cu actori începători dar totuși pricepuți.Se vede că e făcut în colaborare cu o casă de producție turcească mai ales în ultimul episod din primul sezon în care a apărut exact acea dramă specifică serialelor turcești.Mi-ar plăcea ca și România să producă seriale precum"13 Reasons Why" sau "Lucifer" și să lăsăm partea asta cu drama și dragostea complicată pentru că e o poveste deja veche și făcută de mii de ori la noi.Totuși,"Fructul oprit" aduce o nouă abordare ceea ce e destul de bine.
 • Doamna este singurul element de valoare din productia aia submediocra, nici macar gospodinele nu sunt interesate de scenariul si jocul actorasilor la nivel de amatori. Serialele turcesti sunt la putere acum, asa cum erau telenovelele cu multi ani in urma.

Trimite un comentariu