Skip to main content

Vocea României se aude cu ecou. Etapele de knockout se vor vedea vineri şi sâmbătă

 
Vocea României se aude cu ecou. Etapele de knockout se vor vedea vineri şi sâmbătă

Vocea se va auzi de două ori pe săptămână, vineri şi sâmbătă. Pro TV va difuza câte două ediţii Vocea României, din etapa knockout-urilor.

Publicitate

Vinerea aceasta, prima etapă din runda de eliminări va fi difuzată de la ora 20:30, iar sâmbătă, Vocea va începe de la ora 20:00.

Cum funcţionează etapa knockout de anul acesta?

Fiecare antrenor va intra în această rundă cu câte 8 concurenţi care vor forma două knockout-uri – patru dintre ei vor urca pe scenă vineri şi patru sâmbătă. Trei concurenţi dintr-o echipă vor cânta, pe rând, câte o piesă.

La finalul celor trei reprezentaţii, antrenorul va face prima eliminare – unul dintre concurenţi va spune ”adio” competiţiei, iar doi vor spune ”pe curând”. Cei doi rămaşi din echipă vor aştepta să cânte şi cel de-al patrulea coleg al lor, iar la finalul momentului vor reveni pe scenă alături de el.

Dintre aceştia trei, antrenorul va alege cei doi concurenţi care vor merge în live-uri. Astfel, fiecare antrenor va intra în etapa live-urilor de la Vocea României cu câte patru reprezentanţi în echipă.

Vocea României va avea o ediţie şi sâmbăta viitoare, de 1 decembrie.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Dani, Vocea este un format de afara care trebuie respectat la "virgula". Acelasi lucru se intampla si-n cazul X-Factor sau Romanii au talent. Cand producatorii show-urilor decid ca trebuie schimbat ceva la formatul acestora, acest lucru se intampla in toate tarile unde se difuzeaza show-ul respectiv. Informeaza-te, inainte de a-ti da cu parerea.
  • dani dani
    Tipic, iar au taiat bani de la bugetul show-ului si sunt fost nevoiti sa faca mai putine live-uri. Bine ca Pro TV baga bani in toate procariile de emisiuni experiment care nu apuca un sezon 2, dar nu da bani pe niste transmisiuni live.

    Legat de knock-outs... Producatorii schimba regulile de la an la an si devine din ce in ce mai enervant. Toate schimbarile / razgandirile / experimentele esuate (vezi fotoliile de la confruntarile de anul trecut, knockout-urile din 2016) le tradeaza lipsa de profesionalism. Schimbarile din cand in cand sunt bune, dar nu unele atat de ample la nivel de format, mai ales in fiecare sezon.

    Oricum, un sezon foarte slab anul asta. De la filmare si montaj pana la concurenti si atmosfera tensionata intre antrenori. Cineva de la edit a descoperit tranztia de tip "barn door" si o foloseste de 10 ori pe minut.

    Sezonul de anul trecut a fost cel mai bun din 2014 incoace, si de ce? Pentru
    ca a urmarit (in mare) formatul clasic din 2011-2014, care a functionat cel mai bine pana acum. Simplu si eficient.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Anul trecut parcă n-a fost niciun Knockout, după confruntări au fost direct galele live.

Trimite un comentariu

sus