Skip to main content

Aventurile lui Bobiţă şi Giani revin. Când începe sezonul 15 din Las Fierbinţi. Va fi de trei ori pe săptămână

 
Aventurile lui Bobiţă şi Giani revin. Când începe sezonul 15 din Las Fierbinţi. Va fi de trei ori pe săptămână

Las Fierbinţi se întoarce cu sezonul 15 la Pro TV. Serialul va avea premiera marţi, 29 ianuarie şi va fi difuzat de trei ori pe săptămână, marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:30.

Publicitate

Începând cu acest sezon, serialul îşi face loc şi în serile de miercuri. În ultimul sezon difuzat de Pro TV, fierbinţenii se vedeau în serile de marţi şi joi.

Ultimul episod din sezonul 14 a fost difuzat joi, pe 6 decembrie şi a fost lider de audienţă pe toate targeturile. Tot Las Fierbinţi a fost cel mai urmărit serial al anului 2018, cu sezoanele 13 şi 14 şi alte reluări ale episoadelor mai vechi.

Las Fierbinţi a mai avut o ediţie specială, care s-a întins pe durata a două ore şi s-a văzut pe data de 24 decembrie. În momentul actual, Pro TV difuzează o colecţie de episoade din sezoanele trecute, în zilele de sâmbătă, de la ora 20:00.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dani Dani
    Mi.as dori sa le vad fata la 'mile,răzvan,d,marian '...ar fi o comedie
  • D D
    Disperatule "Răzvan Putinel mile", altceva decat audiente mai stii ?
  • Allex Allex
    Sigur ca e de 3 ori pe saptamana, acum ca au primit milioane de euro de la stat.:))) Poate reusesti, totusi, draga PRO TV-ule să construiesti si o hală de filmare mai de Doamne ajuta! Sau sa inchiriezi una in Buftea!
  • Expertul Expertul
    Grila ProTV in aceasta primavara: LUNI. 20.30, serial vlad. MARTI. 20.30 Las Fierbinti, din 29 ianuarie, iar de la 21.30, Ferma din 29 ianuarie. MIERCURI. 20.30, Las Fierbinti, iar de la 21.30, Ferma. JOI. 20.30, Las Fierbinti, iar de la 21.30, Ferma. VINERI. 20.30,Romanii au talent din 1 februarie. SAMBATA. 20.00, filme. DUMINICA. 20.00 Canta acum cu mine.
  • mile milogul mile milogul
    ***,trebuie sa te intereseze bacul,nu audientele

Trimite un comentariu

sus