Skip to main content

VIDEO. Cum s-au supărat schiorii, pe rimele Morning Glory. Povestea celor rimelor, cu Exarhu: "Morning Glory, Morning Glory, de Vede sunt Roșiorii"

 
VIDEO. Cum s-au supărat schiorii, pe rimele Morning Glory. Povestea celor rimelor, cu Exarhu: "Morning Glory, Morning Glory, de Vede sunt Roșiorii"

VIDEO. Morning glory, morning glory, ce s-au supărat schiorii.... De ce? A povestit Răzvan Exarhu la Interviurile 10 ani de Paginademedia.

Povestea rimelor Morning Glory, în continuare. Dar și o serie de rime notabile, primite de la ascultătorii matinalului de la Rock FM.

Răzvan Exarhu, la Interviurile 10 ani de Paginademedia:

Am avut o discuție la un moment dat că după ce a apărut emisiunea, am primit o hârtie de la CNA legată de rime, și una dintre rime a fost reclamată de un ascultător.

Care rimă?

Morning glory, morning glory, ce urât miros schiorii”. Era schior și, după părerea lui, nici el și nici prietenii lui nu miros urât. Pentru el, era un afront la adresa sportului alb. Am spus că noi iubim la nebunie sporturile de iarnă și că, în niciun caz nu avem o părere proastă despre schiori.

Rimele au fost în plan de la bun început și, pentru a păstra creativitatea, ascultătorii participau la un concurs prin care trimiteau rime sub forma unor mesaje audio pe WhatsApp.

Răzvan Exarhu: Ăsta a fost mecanismul prin care am început să comunicăm un pic mai nuanțat și, într-un fel sau altul, critic la adresa lumii din jur.

Nu poți să faci rimele astea la nesfârșit și, ca dovadă, ultima oară am făcut niște concursuri și am primit niște rime prin mesaje audio pe WhatsApp și sunt bestiale și multe dintre ele vor deveni jingle-uri.

Unul a și devenit jingle: „Morning glory, morning glory, de Vede sunt Roșiorii”. Urmează și altele, unul dintre ele este „ce mâini calde au maseurii”. Lucruri profunde, analize, reflecție...

Și copiii au intrat în joc:

Răzvan Exarhu: "Ultimele rezultate de audiența au arătat că produsul s-a instalat minunat și acoperă un public de care eu sunt foarte mulțumit. Lumea participă pentru că simte și îndemnul ăsta către joacă.

Emisiunea are un caracter ludic foarte apăsat. Nu cred că ne luăm foarte în serios, deși putem să fim și serioși. Cred că partea asta de joacă și mai ales că emisiunea este interesantă pentru copii, pentru că o parte de emisiune prinde părinții cu copii în mașină, în drum spre școală. Mie întotdeauna mi-a plăcut să fac matinal, mi se pare cel mai mișto moment al zilei.

Faptul că au început să participe copii, și la ei se ia repede asta cu rimele, copiii vorbesc în rime cu Morning Glory, este chiar o pandemie de rime. Cetățenii ascultă ușor mesajele emisiunii și avem foarte mult feedback în timpul emisunii.

VIDEO. Răzvan Exarhu și povestea Morning Glory

Vezi interviul integral cu Răzvan Exarhu, aici


Citește și: VIDEO. Răzvan Exarhu, povestitor la Ferma de pe Pro TV: „Mi s-a părut interesant să-mi folosesc așa vocea. Mi-aș dori să fac și dublaje de desene animate”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu