Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring, din nou. A fost făcut KO în doar câteva secunde

 
VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring, din nou. A fost făcut KO în doar câteva secunde

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, motociclist cu care se bătuse şi în trecut, scrie Gsp.ro.

Publicitate

Lupta a durat cel mult cinci secunde. Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenţia medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV şi-a revenit.

La scurt timp după ce momentul video a ajuns în online, Badea a reacţionat pe pagina sa de Faceook:

Mircea Badea: „Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.”

Aceasta e a doua oară când Mircea Badea ia bătaie de la acelaşi Teodor Tedi Emi. Prima dată s-a întâmplat în 2014. Pe larg AICI

Momentul în care Mircea Badea este făcut KO, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    masochistul asta simte nevoia periodic sa ,,o ia pe coaja ,, asa ca serviti-l ! poate o sa cada definitiv la podea spre linistea natiunii
  • elina elina
    badea nu a cazut el nu a fost niciunde ca sa cada . nu a exista si-a vandut totul antenei3 asta nu stie nimic decat basescu de ani buni acum au mai schimbat-o cu Kovesi. ***.
  • elin elin
    este clar ca acest individ este *** . isi pierde cunostinta ,probabil de cateva ori pe zi, cum sa gandeasca norma????? da sunt multe subiecte, numai ca nu despre o vedeta ci despre un individ care u mai are nici un simt si nici o limita. este *** ca nu se opreste , de fapt din nimic, nu are nimic de spus decat ca are o afectiune. a promis, canva, cand a mai luat-o pe cocoasa ca pleaca. 0are de ce nu o face? ptr. ca in alta parte nu ar mai gasi alti ***i cu care sa faca mizeriile de la antenna 3 si nu ar reusi decat sa mearga la adunat capsuni, cu familia bineanteles. Sper sa isi gaseasca nasul , merita cu varf si indesat. Felicitari motociclistule, ai verticalitate si esti sanator -psihic-tun .
  • didi didi
    m-am uitat din nou la filmulet. *** zice ca nu a fost lesinat cateva minute, ca era treaz dar nu il lasau medicii sa se ridice de jos... filmuletul are 2,42 si de la secunda 37 pana la final, ***. presupun ca a stat minute bune in lumea viselor. nu mi se pare deplasata atitudinea luptatorului. eu nu am vazut ca dupa un KO adversarul sa vina la celalalt si sa vada daca se simte bine. asta e treaba arbitrului si antrenorului, a medicilor si a legistilor.
  • Titi Titi
    Dupa filmul postat, eu nu am observat ca acest luptator l-a lovit... ci Mircea a lesinat de frica! Iar ca sa gasesti scuze ca este campion .. nu mi se par plauzibile scuzele.. dupa ce tu , ca un cocalar sfidezi pe oricine, ai primit ce ai meritat, ar fii bine sa-te intorci la divertisment cu colega Teo...
  • Daniel Daniel
    @cristi Probabilitatea ca Badea sa se preteze la un asemenea aranjament este nula. Cred ca, macar din acest punct de vedere, indiferent de optiunile politice, putem fi siguri. Pur si simplu a luat o bataie crunta, cautata cu lumanarea. A avut curaj? Normal ca a avut. A dovedit-o cu varf si indesat de-a lungul anilor. Teribilist? Din pacate tot da. Nu vreau sa stiu prin ce au trecut Carmen Bruma si restul familiei vazandu-l acolo. Doamne, fereste!
  • didi didi
    bravo, mai vrem meciuri din astea. suntem multi romani care ne bucuram nespus sa vedem cu mirciulica ia bataie. multumim frumos pentru cadou. nu va faceti griji, dupa alea 5 minute petrecute in lumea viselor, mirciulica s-a trezit si e bine sanatos.

    stiu, a cazut in cap, dar la el creierul e oricum plecat cu sorcova de cativa ani , asa ca nu a fost afectat.
  • piticu sub acoperire piticu sub acoperire
    Deci atatea vizualizari si comentarii si caterinci nu vezi decat o data de doua ori in viata pe un subiect. Nici Shakira n-are atatea vizualizari pe iutub in 2 zile :)))) Si faza e ca astea raman cat o sa ramana internetul online. Atatea pregatiri pentru 5 secunde. Baiatu asta sta prost cu evaluarile cu adaptarea la realitate putea sa-si rupa gatul cervicala sa-l loveasca la un punct vital si sa-si termine emisiunea de tot...El nu si nu Batman Batman! Cred ca daca erau si Gadea Ciuvica luju.ro Plesoianu Zeul Somnului si ailalti din emisiunile lor sa-l sustina nu dura 5 secunde, cred ca ducea spre 10 si daca facea mai multe eschive.
  • cristi cristi
    @Daniel, sau probabil stie cit de tare (n)a dat si crede ca ala se odihneste :)) Mie mi se pare aranjament tot, altfel nu mi explic cum se duce unu batut mar data trecuta sa si-o mai ia o data...
  • Daniel Daniel
    E suficient sa vad marele caracter al luptatorului motociclist. Sa il vezi pe adversar cazut, terminat, indiferent cine este el si tu sa faci flotari si sarituri, la aroganta asa, denota orice - numai spirit de adevarat campion nu. Jalnic. Mergi, bai, omule si asigura-te macar la oha ca e omul ala ok. Altfel, ca Badea a fost facut muci e indiscutabil. La fel si faptul ca un adevarat campion (in orice sport) nu face un titlu de glorie din victoria asupra unui adversar inferior. Un episod relevant pentru societatea romaneasca. Un om cu certe calitati, inclusiv umane (Mircea Badea) dar teribilist, ba chiar boul baltii ca se baga in asa ceva si un tip talentat, „doctor“ pe felia lui, dar zero ca om. Astia suntem, atat putem.
  • Cristian Cristian
    Jenant acest domn Badea...nu a reusit decat sa se faca de ras, Cred, ca are o problema de personalitate.
  • Vasile Chiar El Vasile Chiar El
    Daca ii dadea Voiculescu o “nucleara” rezista mai mult, ca e calit. Asa, a picat mai rau decat un fund. Problema e ca s-a lovit la cap, din nou, degeaba. A ramas la fel de “inteligent” ca inainte. E incurabil.
  • jk jk
    Asta e actuala faza?
  • Ion Delavrancea, chiar el Ion Delavrancea, chiar el
    Badea a cazut in cel mai jalnic mod posibil. Vad mai jos ca e admirat de publicul lui ca ar fi avut cojones. Dupa cum se vede in imagini, Badea nu are nimic, absolut nimic. Si o femeie termina meciul mai demn decat el.
  • JFK JFK
    Badea e ca miliardarul acela din Friends,care era prieten cu Monica si zicea ca dupa ce a devenit miliardar pe propriile forte,vrea sa devina si cel mai bun luptator de MMA din lume,dar si-o ia de fiecare data,ajungand in gips,cu toata partea superioara a corpului.

Trimite un comentariu

sus