Skip to main content

„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediție a fost depășită de Asia Express

 
„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediție a fost depășită de Asia Express
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine

UPDATE. Comunicarea Pro TV a evitat să răspundă Paginademedia.ro, însă a postat pe site un comunicat în care se anunța că următoarea ediție „Cântă acum cu mine” va fi pe 17 martie

Publicitate

Emisiunea Cântă acum cu mine s-a transformat în Cântă „mai târziu” cu mine, după prima ediție. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fața emisiunii de pe Antena 1, Asia Express. 

În primă fază - cel puțin așa apare în prezent și în program - emisiunea muzicală care a debutat în weekend pe Pro TV trebuia să fie și în această duminică.

Pentru duminica viitoare, Pro TV a programat în locul emisiunii un film din 2013, Cod roșu la Casa Albă, cu Gerard Butler și Morgan Freeman.

Pro TV are deja pe post promo cu filmul de acțiune. 

Cântă acum cu mine este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internațional emisiunea adună 100 de jurați - în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții se desfășoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulți jurați să cânte o dată cu el.

Cum a pornit, ca audiențe, emisiunea de pe Pro TV?

Show-ul Pro TV a debutat pe poziția a doua în audiențe, la nivel național și pe publicul comercial, după Antena 1 care avea pe interval Asia Express, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Când va fi pe post Cântă acum cu mine?

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana și Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni.

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere postului Pro TV. Oficialii televiziunii au evitat să răspundă întrebărilor Paginademedia.ro.

Citește și: 

AUDIENȚE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toți telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediții

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • pacat ca juriul nu poate sa-si dea seama cand apare un talent autentic. Bianca Mihai a fost exclusa datorita unor decizii mediocre ale unor artisti mediocri.
 • Îmi pare rău, este o emisiune grozavă, la ora 23 ,eram multi care apreciam acesta emisiune dar este ora târzie unii lucrează .Aveam și noi o emisiune interesantă...Poate reveniți la oră.!Mulțumesc.

  .
 • Emisiunea e foarte buna . Păcat ca nu ati avut răbdare să-i acordați o sansa. Deciziile Pro Tv din ultima vreme lasa foarte mult de dorit. Din două în două săptămâni va fi si mai greu să-și găsească un loc fruntaș în grila.
 • Cred că Pro Tv ar trebui să revină asupra deciziei, și să difuzeze cel de-al doilea episod al emisiunii dumincă de la aceeași oră, nu poți să reprogramezi emisiunea doar după o singură ediție.
 • Mi se pare o tampenie sa pui o emisiune din 2 in 2 saptamani
  Daca nu iti convine audienta, puteai pune in alta zi la alta ora
 • Locul 2 pentru emisiunea asta nu e deloc rău. Chiar dacă audiența ei va scădea oricum, nu vor face decât s-o omoare mai tare programând-o din an în paște. Păcat.
 • enisiunea e deja filmata undeva prin Polonia insa e prea mult cantec pe la tv Vocea , X factor , Romani au talent deja e prea mult si lumea e captata pe reality show gen Exatlon ,Asia Expres, Schimb de mama ...si fotbal
 • Am zis de cand s-a anuntat aceasta emisiune ca va fi un esec. Va avea aceeasi soarta ca Cei 4 de la Antena 1. Un sezon si gata.
 • Emisiunea va fi difuzata din doua in doua saptamani ? Probabil nu s-au inscris multi concurenti si se termina prea repede; asa se lungeste cateva luni.
 • "mariane" adevar ai grait,esti cel mai critic,critici tot ce e pe Antena 1! La tine tot ce e pe Pro tv e facut la standarde internaținale! Om mai prost si mai *** ca tine nu am mai vazut în întreaga lume! ***
 • Alo ,Bing,ca tot esti protvist,așa k cultura generala..cunosti aria "Corul Robilor",din "Nabucco",de Verdi?..cam asa ,pareti voi,*** protvisti,antenisti,kanaldisti,samd..vad,ca numai *** mocofanului de Smiley si pensionarei Groza,sunt ,pe aici..vai de capul vostru,ce iq aveti,de ***..valabil si pt fanii altor tv de ***.

Trimite un comentariu