Skip to main content

Încă o demisie de la Digi 24: "După sistarea România furată, mi-am zis că nu are rost să mai stau"

 
Încă o demisie de la Digi 24: "După sistarea România furată, mi-am zis că nu are rost să mai stau"

Încă o plecare de la postul de știri Digi 24. Virgil Burlă, jurnalist al proiectului România furată, oprit în urmă cu câteva săptămâni de conducerea postului, a demisionat de la televiziunea grupului Digi.

Publicitate

Într-o postare pe Facebook, Burlă își explică decizia:

"Începând cu data de 1 martie mi am dat demisia de la Digi24. Odata cu sistarea, fără explicații, a difuzării emisiunii România Furata, mi-am zis ca nu are rost sa mai stau, orice mi s-ar oferi în schimb", a scris Virgil Burlă.

"Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie spusă de un politician si o pune în pagina, cu ghilimele", mai scrie jurnalistul. "Si nici executantul perfect când un redactor șef ii spune ce si cum sa scrie", continuă el.

Decizia lui Virgil Burlă vine după ce, la începutul lunii februarie, Digi 24 a oprit proiectul editorial de investigații România furată, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și: S-a „furat” și România furată. Proiectul de investigații de pe Digi24, scos de pe post

Postarea lui Virgil Burlă: 

Citește și: 

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, șeful site-ului, adjunctul lui și doi redactori, concediați


Adriana Nedelea părăsește Digi24 după șase ani


Pregătește Digi 24 o schimbare majoră, o repoziționare ca o stație mai mult generalistă? Ce spun oficialii televiziunii


EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide stațiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Mușat părăsește postul. Alți câțiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea stațiilor locale


Cum vede un om de televiziune situația de la localele Digi24. Închiderea stațiilor era „Varianta B” 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Vreau sa stiu ce aveti de gand in continuare.Unde sa va caut.Mulți spuneau ca politicienii actualei coaliții de guvernare sunt prosti.Nu sunt.......ma rog,nu toți.Asta ma ingrozeste.Vor distribui cadouri electorale (am vazut ca se practica si in Anglia).Opoziția pare paralizată.Voi cativa ziaristi îmi mentineti speranțele vii.Televiziunile importante schimba macazul,chiar cu riscul scăderii ratingului.Ceea ce inseamna ca miza e mare(banii de la guvern care par mai siguri decat cei castigat datorită ratingului....etc)
  • @Bing, intotdeauna romanii se multumesc cu putin, ca neam: lasa ca e mai bine decit la.... NOPE, nu e mia bine la Digi24, e mult mai rau si mai grav pt ca au porinit de sus si ajung repede jos. Raul e ecelasi daor ca lucreaza mult mai subtil
  • Petrisor, de ce scoti din context? Ce e cu DERAPAJUL asta, cum iti place tie sa pui in titluri? Omul zice clar ca punctul 2 nu are legatura cu punctul 1. Dar tu ai selectat fix ce trebuie ca sa iasa ce trebuie. E o mizerie ce ai facut!
  • oricate rele ar fi si la digi 24 in ograda, tot e mai bine fata de romania tv sau antena 3 ezoterism tv

Trimite un comentariu