Skip to main content

Încă o demisie de la Digi 24: "După sistarea România furată, mi-am zis că nu are rost să mai stau"

 
Încă o demisie de la Digi 24: "După sistarea România furată, mi-am zis că nu are rost să mai stau"

Încă o plecare de la postul de ştiri Digi 24. Virgil Burlă, jurnalist al proiectului România furată, oprit în urmă cu câteva săptămâni de conducerea postului, a demisionat de la televiziunea grupului Digi.

Publicitate

Într-o postare pe Facebook, Burlă îşi explică decizia:

"Începând cu data de 1 martie mi am dat demisia de la Digi24. Odata cu sistarea, fără explicaţii, a difuzării emisiunii România Furata, mi-am zis ca nu are rost sa mai stau, orice mi s-ar oferi în schimb", a scris Virgil Burlă.

"Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie spusă de un politician si o pune în pagina, cu ghilimele", mai scrie jurnalistul. "Si nici executantul perfect când un redactor şef ii spune ce si cum sa scrie", continuă el.

Decizia lui Virgil Burlă vine după ce, la începutul lunii februarie, Digi 24 a oprit proiectul editorial de investigaţii România furată, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi: S-a „furat” şi România furată. Proiectul de investigaţii de pe Digi24, scos de pe post

Postarea lui Virgil Burlă:

Citeşte şi:

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi


Adriana Nedelea părăseşte Digi24 după şase ani


Pregăteşte Digi 24 o schimbare majoră, o repoziţionare ca o staţie mai mult generalistă? Ce spun oficialii televiziunii


EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide staţiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea staţiilor locale


Cum vede un om de televiziune situaţia de la localele Digi24. Închiderea staţiilor era „Varianta B”Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Razvan Putină Razvan Putină
  O sa faca o noua emisiune; "Televiziunea furata"
 • Carcotasul Carcotasul
  Vreau sa stiu ce aveti de gand in continuare.Unde sa va caut.Mulți spuneau ca politicienii actualei coaliții de guvernare sunt prosti.Nu sunt.......ma rog,nu toți.Asta ma ingrozeste.Vor distribui cadouri electorale (am vazut ca se practica si in Anglia).Opoziția pare paralizată.Voi cativa ziaristi îmi mentineti speranțele vii.Televiziunile importante schimba macazul,chiar cu riscul scăderii ratingului.Ceea ce inseamna ca miza e mare(banii de la guvern care par mai siguri decat cei castigat datorită ratingului....etc)
 • johhny bravo johhny bravo
  Pe mine ma depaseste pozitia rcs-rds. Chiar nu au nimic de spus? Nu au pr deloc? Crisis management, anyone? Lucreaza amatori acolo?
 • Bing Bing Bing Bing
  @Bing, intotdeauna romanii se multumesc cu putin, ca neam: lasa ca e mai bine decit la.... NOPE, nu e mia bine la Digi24, e mult mai rau si mai grav pt ca au porinit de sus si ajung repede jos. Raul e ecelasi daor ca lucreaza mult mai subtil
 • cristi cristi
  CURAJ, ATITUDINE, COLOANA VERTEBRALA!...
 • Fekete Fekete
  Alo,bing..probabil,bingo..mare idiot esti,și un *** al ***,iti place sa ***....lui ***?*** clonata ce esti.
 • Derapaj Derapaj
  Petrisor, de ce scoti din context? Ce e cu DERAPAJUL asta, cum iti place tie sa pui in titluri? Omul zice clar ca punctul 2 nu are legatura cu punctul 1. Dar tu ai selectat fix ce trebuie ca sa iasa ce trebuie. E o mizerie ce ai facut!
 • Adriana Adriana
  Cine au venit că reporterii pe postul normal?
 • bing bing
  oricate rele ar fi si la digi 24 in ograda, tot e mai bine fata de romania tv sau antena 3 ezoterism tv

Trimite un comentariu

sus