Skip to main content

Carmen Avram la Sinteza zilei: „Am prins drag de PSD în 2016. Am intrat în politică după un speech fabulos al Vioricăi Dăncilă”

 
Carmen Avram la Sinteza zilei: „Am prins drag de PSD în 2016. Am intrat în politică după un speech fabulos al Vioricăi Dăncilă”

Un discurs al premierului Viorica Dăncilă a convins-o pe Carmen Avram să intre în politică. Candidata PSD pe listele pentru europarlamentare a spus în emisiunea lui Mihai Gâdea că „speech-ul” despre România ținut de Viorica Dăncilă „a atins-o la inimă”.

Realizatoarea TV a declarat  că din 2016 „a prins drag de PSD și a început să îl respecte”, iar printre motivele care au făcut-o să aleagă PSD se numără „forța de a duce mai departe o misiune pe care au câștigat-o și pe care și-au asumat-o, în timp ce erau huiduiți, huliți și scuipați”.

Publicitate

A mai explicat că același partid a rezolvat „o parte din probleme în timp ce era asaltat”. Ea a menționat că a mai primit o ofertă să candideze în anul 2014.  

Reamintim că realizatoarea emisiunii de reportaje În Premieră, de la Antena 3, a intrat pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare direct pe poziția a doua. De asemenea și fostul prezentator TV, Rareș Bogdan, candidează pe listele PNL pentru europarlamentare

Cei doi nu vor mai putea să apară pe sticlă în calitate de prezentatori, potrivit Codului Audiovizual. 

Dialogul dintre Carmen Avram și Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei

Mihai Gâdea: De ce în PSD?

Carmen Avram: O zic ceva în premieră, eu n-am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL, iar după am așteptat să își revină. În decembrie 2016 am văzut un partid care câștigă alegerile (n.r. - PSD), iar peste câteva luni există trece printr-o tentativă de a fi înlăturat de la putere. L-am văzut asaltat în moduri în care n-am crezut că mai e posibil, prin tot felul de mijloace. L-am văzut că în această zbatere de a ține piept acestei presiuni nu cedează și mai are timp să rezolve și lucruri. 

Pentru mine faptul că în sfârșit, după 30 ani, breasla doctorilor nu mai are venituri de asistat social a fost o satisfacție mare. Acest partid a rezolvat această problemă în timp ce era luat cu asalt. A rezolvat și o parte din problemele cu abuzurile, în timp ce era asaltat. 

Pentru prima dată în istoria mea personală am prins drag de el și am început să îl respect. Îl urmăresc de doi ani și am început să simt pentru el lucruri pe care n-am crezut că pot să le simt.

Acești oameni au demostrat o forță de a duce mai departe o misiune pe care au câștigat-o și pe care și-au asumat-o, în timp ce erau huiduiți, huliți și scuipați.

A fost un moment decisiv când am știut că sunt de partea lor total, mai exact speech-ul pe care Viorica Dăncilă l-a ținut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluției împotriva României. Este un speech fabulos pe care l-aș putea asculta până la un următor speech fabulos care o să apară. Aș putea să îl ascult în buclă pentru că acolo e pledoarie pentru România pe care eu n-am mai auzit-o de mult. 

Fraza doamnei Dăncilă - „Țara mea”, mă atinge în inimă. Speech-ul acela m-a convins. 

Alte lucruri pe care le-a declarat Carmen Avram, tot la Sinteza zilei:

 • Când am luat decizia am simțit-o ca pe un divorț între doi oameni care încă se mai iubesc.
 • Sunt un fan al democrației.
 • A devenit o crimă să ai o altă opinie. Am văzut cum în ultimii doi a început să se ceară în cor dispariția de partide și de televiziuni.
 • În 2014 am mai avut o tentativă de a candida, dar atunci am ajuns la concluzia că nu sunt pregătită, că mai am de făcut lucruri în jurnalism.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • CARMEN AVRAM - definitia delirului necontrolat !

  Eu cred ca pe unii oameni, succesul ii determina sa-si doreasca mai mult si sa-si depaseasca in fiecare zi limitele (ceea ce nu este un lucru rau), iar pe altii , ii duce cu pasi grabiti spre dilimandreala . Alaturarea lui Carmen Avram, o realizatoare TV de succes, de grupul infractional PSD , chiar m-a lasat cu privirea țintita spre nicaieri . Vreau sa-i gasesc o scuza: ori i s-a pus ceva in cafea, ori este santajata, ori este prea smechera si urmareste ceva , ori a primit o suma mare de bani, ori...a clacat psihic si are nevoie de ajutor de specialitate. Un om limpede la cap , nu ar putea nici in vis sa-si indulceasca vocea si sa-si arcuiasca sprancenele cu atata duiosie , vorbind despre o *** cum este Vasilica Dancila , sau despre niste infractori notorii care sfarteca România in fiecare zi din toate directiile.
 • De PSD poti sa prinzi dra, doar daca esti foarte prost (ceea ce nu e cazul) sau daca esti bine platit pentru asta!
  Daca ajungi sa te inspire discursul Veoricai, inseamna ca nu ai discernamant.
 • Frumos ar fi o paralela intre reportajele ei si cati PSDisti au facut ca acele anchete sa fie posibile, in sensul ca fara furtul, neglijenta lor nu ar fi fost vre-un reportaj.
 • @marian... este intradevar penibil ce se întâmpla, dar sa ști ca nu a mințit, a făcut și ea asemenea reportaje pe vremea când încă era in echipa Romania Te iubesc la ProTV. Daca nu ma înșel, cred ca încă era acolo când ProTV a luat premiul EMI pentru acea emisiune. Mai apoi a plecat la A3 și a început sa facă o copie după Romania Te iubesc.
  Este penibil sa spună ca a impresionat-o PSD, când toți politicienii dar mai ales cei de la PSD (pentru ca au fost la putere cel mai mult), au furat tara asta din '90 pana in prezent. Toate reportajele alea pentru care a fost lăudata și premiata au fost posibile pentru ca politicienii pe care ii admira asa mult, au dus tara asta in cap. Dar cred ca multi se schimba când e vorba sa stai câțiva ani ca europarlamentar și sa nu faci nimic concret iar apoi sa ieși cu o pensie cam de 8000 euro/luna.
 • Aseara pe TVR1, era primadona O,Vasilescu , care spunea despre madam Avram care plimba ursul ca a facut emisiuni extraordinare , cum ar fi vorba , despre defrisari sau dublu standart cu alimentele din import , fals pro a facut prima data la ROMANIA TE IUBESC ea a copiat dupa ei , am dat in pauza serialui,sa vad ce le debiteaza mintea , sa nu uit a spus ca acestea sunt prioritatile daca va ajunge europarlamentar , sper sa nu ,,,,,,,,,,,,
 • Auzi a prins drag de psd!!!Normal k te ai aliniat la politica *** 3 de a *** *** psd iste!!!RUSINE!!Eu oricum nu te votez!
 • A impresionat-o discursul Vioricai. E suficient :) Fiecare om are valorile si reperele lui. Unii il idolatrizeaza pe Badea de ex :)) Femeia asta se duce la Bruxelles pe basculante de bani fara sa inteleaga nimic. Nu ca ar fi prima sau singura.
 • Felicitari, Carmen Avram! Felicitari pentru exceptionalele rezultate in activitatea jurnalistica, felicitari pentru alegerea aleasa in privinta muncii politico-patriotice pe care ai decis s-o desfasori de acum incolo, felicitari pentru modul sincer, deschis si obiectiv in care ai vorbit la emisiunea de ieri! Mult succes in continuare!!!

Trimite un comentariu