Skip to main content

Carmen Avram la Sinteza zilei: „Am prins drag de PSD în 2016. Am intrat în politică după un speech fabulos al Vioricăi Dăncilă”

 
Carmen Avram la Sinteza zilei: „Am prins drag de PSD în 2016. Am intrat în politică după un speech fabulos al Vioricăi Dăncilă”

Un discurs al premierului Viorica Dăncilă a convins-o pe Carmen Avram să intre în politică. Candidata PSD pe listele pentru europarlamentare a spus în emisiunea lui Mihai Gâdea că „speech-ul” despre România ţinut de Viorica Dăncilă „a atins-o la inimă”.

Publicitate

Realizatoarea TV a declarat că din 2016 „a prins drag de PSD şi a început să îl respecte”, iar printre motivele care au făcut-o să aleagă PSD se numără „forţa de a duce mai departe o misiune pe care au câştigat-o şi pe care şi-au asumat-o, în timp ce erau huiduiţi, huliţi şi scuipaţi”.

A mai explicat că acelaşi partid a rezolvat „o parte din probleme în timp ce era asaltat”. Ea a menţionat că a mai primit o ofertă să candideze în anul 2014.

Reamintim că realizatoarea emisiunii de reportaje În Premieră, de la Antena 3, a intrat pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare direct pe poziţia a doua. De asemenea şi fostul prezentator TV, Rareş Bogdan, candidează pe listele PNL pentru europarlamentare.

Cei doi nu vor mai putea să apară pe sticlă în calitate de prezentatori, potrivit Codului Audiovizual.

Dialogul dintre Carmen Avram şi Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei:

Mihai Gâdea: De ce în PSD?

Carmen Avram: O zic ceva în premieră, eu n-am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL, iar după am aşteptat să îşi revină. În decembrie 2016 am văzut un partid care câştigă alegerile (n.r. - PSD), iar peste câteva luni există trece printr-o tentativă de a fi înlăturat de la putere. L-am văzut asaltat în moduri în care n-am crezut că mai e posibil, prin tot felul de mijloace. L-am văzut că în această zbatere de a ţine piept acestei presiuni nu cedează şi mai are timp să rezolve şi lucruri.

Pentru mine faptul că în sfârşit, după 30 ani, breasla doctorilor nu mai are venituri de asistat social a fost o satisfacţie mare. Acest partid a rezolvat această problemă în timp ce era luat cu asalt. A rezolvat şi o parte din problemele cu abuzurile, în timp ce era asaltat.

Pentru prima dată în istoria mea personală am prins drag de el şi am început să îl respect. Îl urmăresc de doi ani şi am început să simt pentru el lucruri pe care n-am crezut că pot să le simt.

Aceşti oameni au demostrat o forţă de a duce mai departe o misiune pe care au câştigat-o şi pe care şi-au asumat-o, în timp ce erau huiduiţi, huliţi şi scuipaţi.

A fost un moment decisiv când am ştiut că sunt de partea lor total, mai exact speech-ul pe care Viorica Dăncilă l-a ţinut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluţiei împotriva României. Este un speech fabulos pe care l-aş putea asculta până la un următor speech fabulos care o să apară. Aş putea să îl ascult în buclă pentru că acolo e pledoarie pentru România pe care eu n-am mai auzit-o de mult.

Fraza doamnei Dăncilă - „Ţara mea”, mă atinge în inimă. Speech-ul acela m-a convins.

Alte lucruri pe care le-a declarat Carmen Avram, tot la Sinteza zilei:

  • Când am luat decizia am simţit-o ca pe un divorţ între doi oameni care încă se mai iubesc.
  • Sunt un fan al democraţiei.
  • A devenit o crimă să ai o altă opinie. Am văzut cum în ultimii doi a început să se ceară în cor dispariţia de partide şi de televiziuni.
  • În 2014 am mai avut o tentativă de a candida, dar atunci am ajuns la concluzia că nu sunt pregătită, că mai am de făcut lucruri în jurnalism.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    "In Premiera"...2 noi sloganuri,dedicate..fără numara,fără număr,zambetului cu strungareata,a lui Dragnea,plus,madam Carmencita ..:
    1.De la Nistru ,pan'la Tisa,
    Să zâmbi cu MonaLisa .
    2.Dancila este mama ,
    Iar,Dragnea este,tata ,
    *** ,
    *** .
  • F F
    Nu mai aveam o părere buna despre ea de la emisiunea în care a plâns de frica închiderii antenei 3. :)) Eu înțeleg. Fiecare face cum crede, dar chiar trebuie sa vina cu declarații din astea? Sunt penibile.
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    Atunci cand te vinzi, indiferent cat de mare e suma, inseamna ca esti ieftin.
  • prapastiosu prapastiosu
    Carmencita draga, tu poti sa manaci orice ca oricum n-ai miros (la propriu), iar faptul ca n-ai vrut sa iei numele lui Adrian Ursu si l-ai pastrat pe cel de Avram cu conotatii la cei alesi (si asta luat tot prin casatorie) spune cat de mandra esti tu ca esti romanca. Du-te invartindu-te si i-ati si ursul plusat cu tine!
  • adi adi
    ataaaaaat; daca Viorica inspira lume, e clar!
  • Maria Maria
    Tanti, ce penibila esti! A prins drag de PSD, auzi la ea...rusinica, parea o jurnalista ok
  • Adi Adi
    Ca sa vedeti cum isi dau unii arama pe față! Doar imaginati-va ca, de exemplu, aflăm că TVR o va numi pe Carmen Avram director general.Fara sa stim afinitatea, simpatia pentru PSD. Mai toată lumea ar fi fost impresionată, plăcut. Mai ca speram sa scoată TVR din mocirla. Cand colo, iată realitatea. Iată ce poate fi in spatele unui nume apreciat de publicul larg. E doar un exercițiu de imaginație.Vezi Ilie Năstase, Anghel Iordănescu, etc.
  • Alexandru Baldobin Alexandru Baldobin
    Ce surpriză!!! O ***ă a Varanului a intrat în PSD!!! Păi nu sunt deja cu toții acolo încă de la angajare?
  • R R
    Pro tv = PSD poate vrei sa zici "mile ***"
  • mile milogul mile milogul
    razvanele tata, ti-am zis ca esti un postac pesedist
    auzi la tine, mari oameni. deci daca esti din PSD, esti un om mare? vai de tine postacule pensionar pesedist
    auzi, ca ai 18 ani... pai si bacul? nu inveti, ce stai pe net? lasa minciuna postacule pesedist
  • johhny bravo johhny bravo
    R, se scrie "nu mai gandesti". Numai inseamna altceva. Iar argumentatia dnei Avram este ceva halucinant. Ceausescu s-ar inverzi de invidie.
  • D D
    "paginademedia", audientele de ieri nu le postati ?
    Aseara, serialul "Vlad" a fost lider pe toate target-urile, peste "Asia Express". 8.8 rating pe comercial.
  • mile milogul mile milogul
    antena 1 = PSD
  • radu radu
    foarte dezamagit de aceasta doamna. Aveam o alta parere despre ea, pacat, sigur va ajunge europarlamentar, va papa bani multi, dar valorile morale ar trebui sa le bata pe cele materiale, in cazul ei vad ca lucrurile nu stau tocmai asa, si atunci ma intreb cu ce ea mai buna decat toti coruptii, avarii si oamenii fara suflet pe care ii demasca in emsiunile de la romania te iubesc?
  • R R
    "mariane" nu te obosi baiete ,poate ti se opreste mintea si numai gandesti! Stai calm!

Trimite un comentariu

sus