Skip to main content

Înlocuitorul „defunctului” MTV România a intrat în grila UPC, cu publicitate și subtitrări

 
Înlocuitorul „defunctului”  MTV România a intrat în grila UPC, cu publicitate și subtitrări

MTV Europe, postul care înlocuiește MTV România, a intrat în grila UPC. Postul are subtitrări și publicitate în limba română.

UPC a introdus în grila de programe, pe poziția 601, postul MTV la sfârșitul săptămânii trecute. Postul emite sub o licență cehă deținută de Viacom și este reprezentat de Thematic Channels în termeni de publicitate, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Publicitate

Thematic Channels administrează publicitatea și pentru alte posturi Viacom în România: VH1, Comedy Central, Paramount Channel, Nickelodeon, Nick Jr și Nick Toons.

CONTEXT. Postul MTV România a fost preluat în decembrie 2007 de grupul Pro, iar în februarie 2019, reprezentanții companiei au anunțat că „operațiunile canalului MTV în Romania vor fi reprezentate direct de catre licentiator, Viacom International Media Networks”. Ulterior, Pro TV a depus la CNA o cerere de retragere a licenței audiovizuale, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Postul și-a încetat emisia la 1 martie, iar cabliștii care mai difuzu acest post au introdus imediat MTV Europe. 

Dacă MTV România avea o grilă bazată pe muzică locală și internațională, MTV Europe difuzează preponderent emisiuni originale MTV.

MTV România s-a lansat pe 15 iunie 2002, pe licența pe care emitea MCM România, iar în ultimii ani, postul nu a mai intrat în măsurătorile de audiență și nici nu a mai vândut publicitate. La 1 martie, Pro TV a cedat licența Viacom International Media Networks. UPC a renunțat la MTV România în 2016. Pe lângă MTV Europe, UPC mai are în grilă MTV Live HD, MTV Hits, MTV Dance și MTV Rocks.

Citește și:

Televiziunea MTV România se închide. CNA va discuta cererea Pro TV a retragere a licenței

MTV România a rămas oficial fără licență, la cererea Pro TV.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu