Skip to main content

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt din nou „la cuțite”. Când începe sezonul special „Familii la cuțite”

 
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt din nou „la cuțite”. Când începe sezonul special „Familii la cuțite”

Noul sezon al show-ului culinar Chefi la cuțite debutează la finalul lunii aprilie la Antena 1. Competiția va debuta marți, pe 30 aprilie, de la ora 20:00 și vine cu o variantă specială „Chefi la cuțite - Familii la cuțite”, anunță postul TV. 

Reamintim că sezonul din această primăvară va avea un format diferit, adică va aduce în „bucătărie” echipe formate din membrii unor familii. 

Publicitate

Fiecare echipă va fi compusă din patru persoane din aceeași familie, iar în jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor decide care echipă trece mai departe. 

Va exista ca și până acum o etapă de audiții și una de battle-uri, iar la final o singură echipă va fi declarată câștigătoare. 

La un moment dat, chefii trebuie să își aleagă fiecare cele mai bune trei familii și să se bată pentru premiul cel mare. 

Chefi la cuțite va continua și în varianta „tradițională” de până acum.

Sorin Bontea are cele mai multe finale câștigate:

„Chiar sunt curios cum va decurge totul și cum este să gătești alături de o echipă gata formată. Sper să am alături cele mai talentate familii! Asta dacă mă lasă Florin și Cătălin, pentru că ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm.”

GALERIE FOTO

 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • mareane, cand erau la pro tv ii adorai , apropo de asia express, mincinosule , cine castiga asia , ai propagat minciuni tot sezonul, iata ca nu era nimic adevarat, acum nu esti agitat
  • Nu cred ca va fi doar o data pe saptamana
    Va fi si luni,insula se va muta probabil duminică, după serial
    Asta zic de pe acum e doar o presupunere de- a mea

Trimite un comentariu