Skip to main content

Serialul Vlad, de pe Pro TV, va avea şi sezonul doi

 
Serialul Vlad, de pe Pro TV, va avea şi sezonul doi

Vlad, serialul produs şi difuzat de Pro TV va avea şi sezonul doi.

Publicitate

Informaţia vine de la Aleksandras Cesnavicius, CEO al postului Pro TV, care a discutat despre serial într-un interviu acordat publicaţiei Adevărul.

„Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste.”

Serialul Vlad, produs după licenţa serialului turcesc Ezel, a fost pariul Pro TV pentru această primăvară. Vlad a debutat luni, 25 februarie cu cifre bune, ca lider de audienţă pe toate targeturile. Pe parcursul difuzării, Vlad s-a aflat la bătaie cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV:

„Suntem fericiţi să vedem că telespectatorii noştri au primit foarte bine serialul „Vlad“. Ca să fiu complet sincer, a fost un risc foarte mare pe care ni l-am asumat – să lansăm în prime timeun serial în care am investit un buget mare. S-a dovedit a fi o mişcare bună, pentru că a reuşit să aducă o audienţă puternică şi loială.

Telespectatorii ne spun că le place faptul că este un serial care pare real, că este construit atât pe părţile bune, dar şi pe cele mai puţin bune ale societăţii şi că personajele sunt puternice şi umane.

Serialul este inspirat din clasica poveste a contelui de Monte Cristo şi, astfel, sunt elemente pe care oamenii le recunosc. Dar, în final, este vorba despre o poveste universală de dragoste, trădare şi răzbunare, spusă într-un mod local, românesc.

Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste.

Despre Vlad

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuţei, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovăţit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

Citeşte şi:

Toate detaliile despre serialul Vlad, noua producţie Pro TV

Audienţele episodului şapte din serialul Vlad

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Ma numesc Mihai Răzvan, am 17 ani si as vrea sa joc si eu daca este un rol mai copilăresc
  • Costescu Liliana Costescu Liliana
    Vlad este un serial cu mult peste filmele comerciale americane din ultimii ani
    Degeaba îl criticati
  • NICU NICU
    SUPERRRRRR SERIAL
    BRAVO PRO TV
    ASTA I VIATA
  • D D
    "paginademedia", audientele de miercuri si joi nu le mai postati ?
    Aseara, "Ferma" a avut 9.2 rating pe comercial si 26% share, iar locul 2 doar 3.8 rating si 10.8%.
  • Allex Allex
    S-au taiat masiv din costurile de producție pentru acest sezon Romanii au talent! Pacat. Macar puteau inchiria un studio mai mare pentru live-uri, daca tot s-au economisit niste bani.
  • marian marian
    D, este adevarat vor fi 24 de concurenti care vor intra in semifinale , mai sunt inca 4 editii de preselecti , iar in legatura cu masterchef se spune ca va fi interesant care va surpinde publicul acum sa vedem cum ,
  • marian marian
    D , este adevarat vor fi 24 de concurenti in cele doua semifinale vor mai inca 4 editi de preselecti asa ca nu va intra orice concurent ,
  • D D
    "Expertul", daca ce ai scris este adevarat, e foarte bine.
    Sper ca in live-uri, sa nu mai avem povestile concurentilor. Apare concurentul pe scena, isi "arata" talentul, vorbesc juratii despre numar cam 2-3 minute; si urmatorul concurent. Fara prea multe discutii...
  • Expertul Expertul
    Exclusiv! In sezonul 9, Romanii au talent va avea doua semifinale difuzate live, fata de cinci semifinale sezoanele trecute, dar acest sezon nu va fi mai scurt pentru ca au fost filmate 13 episoade de auditii. Managementul si producatorii au luat o decizie foarte buna, avand in vedere ca anul trecut, prima semifinala live, a obtinut sub 10 rating pe comercial.
  • geo geo
    Daca este o copie dupa Ezel, Vlad ar trebui sa aiba 113 episoade.
    Voi ati filmat ptr primul sezon13 episoade.
    Sa intelegem ca daca nu exista al doilea sezon, serialul ramanea in aer, sau daca nu va exista al treilea sezon - decizie care se va lua in timpul celui de al doilea sezon - la fel, va fi un serial fara final ?
  • D D
    Era si normal.
    Apropo, audientele de aseara nu le postati ?

Trimite un comentariu

sus