Skip to main content

Lucian Mîndruță, emisiune exclusiv online în ziua alegerilor. Andrei Caramitru, Ștefan Mandachi sau Robert Tiderle, printre invitați

 
Lucian Mîndruță, emisiune exclusiv online în ziua alegerilor. Andrei Caramitru, Ștefan Mandachi sau Robert Tiderle, printre invitați

Jurnalistul Lucian Mîndruță va avea o emisiune online în ziua alegerilor europarlamentare, despre rezultatele preliminare ale exitpoll-urilor.

Se numește „Emisiunea fără nume” - un titlu sub care a realizat mai multe ediții, tot online. 

Publicitate

Și ediția de duminică, 26 mai, va fi exclusiv online, de la ora 21:00, imediat după închiderea secțiilor de votare. 

Cine vor fi invitații lui Lucian Mîndruță? 

  • Andrei Caramitru, membru USR și fost consilier al liderului USR Dan Barna. 
  • Sidonia Bogdan, jurnalist al publicației Reporter Global

Mîndruță și invitații săi vor comenta - din studioul Mindopoly - rezultatele primele rezultate ale exitpoll-urilor, atât cele oficiale cât și o numărătoarea paralelă a partidelor politice. 

„Va fi o emisiune de comentarii din partea unor oameni implicați civic”, a spus realizatorul Digi FM pentru Paginademedia.ro. 

Emisiunea va fi transmisă pe contul de Facebook al lui Lucian Mîndruță și, simultan, pe toate conturile de Facebook ale invitaților. De asemenea, moderatorul va lua întrebări din partea utilizatorilor de Facebook pe tot parcursul transmisiunii. 

„Vom avea rezultatele oficiale ale Biroului Electoral Central, dar și o numărătoare paralelă din zona partidelor politice”, a completat Lucian Mîndruță. 

Se va încheia în jurul orei 22:30, a mai notat jurnalistul. 

În ultima săptămână, Mîndruță a mai făcut emisiuni de dezbatere cu diverși actori din zona politică. Printre invitații săi s-au numărat Dacian Cioloș, Dan Barna sau Victor Ponta. 

Victor Ponta, de la Pro România, în emisiunea lui Mîndruță

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • 4.700 de vizualizari la emisiunea cu Ponta. Daca mergea doua statii cu metroul, Ponta avea audienta mai mare, indiferent de ora. Si iesea si mult mai ieftin.
  • Sorry, obae! Până aici saitdemedia. Vorbiți despre principii, despre derapajele altora, despre premium, dar reîncălziți ciorba cu expirați ca mînuță, faceți campanii dubioase, mai josnice decât posturile tv care își asumă pe față o anumită orientare politică. De acum încolo eu nu mai vizitez acest site. Sănătate și la gară!

Trimite un comentariu