Skip to main content

Pro TV primeşte bani de la Guvern şi pentru serialul Profu'

 
Pro TV primeşte bani de la Guvern şi pentru serialul Profu'

Pro TV primeşte bani de la Guvern pentru al doilea serial pe care îl are în pregătire.

Publicitate

Postul de televiziune va primi din schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice un buget de 2,2 milioane de lei pentru producţia serialului Profu', potrivit datelor publicate astăzi pe site-ul instituţiei care administrează bugetele.

Anunţat recent de Pro TV, cu Andi Vasluianu în rol principal, Profu' este un serial realizat după o licenţă internaţională. Este vorba de producţia germană „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în 2009, pe RTL. (detalii despre serial, AICI)

Acesta este cel de-al doilea serial pentru care Pro TV a primit ajutor de stat. Luna trecută, Comisia de Prognoză, cea care împarte bugetul de la Guvern pentru producţiile cinematografice, a aprobat cererea Pro TV de finanţare pentru cel de-al doilea sezon al serialului Vlad (creat după un format turcesc).

În cazul Vlad, ajutorul de stat se ridică la 4,2 milioane de lei, după cum Paginademedia.ro a relatat în premieră AICI.

Ce sunt ajutoarele de stat pe care le-a accesat Pro TV?
Proiectul de la Guvern, lansat anul trecut, a fost gândit ca un sprijin pentru industria cinematografică din România. Mai precis, un ajutor dat companiilor care au ca principal obiect de activitate producţia cinematografică.
Chiar anul trecut, Pro TV - post de televiziune - şi-a schimbat obiectul principal de activitate din "activităţi de difuzare a programelor de televiziune" în "activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune". Astfel, a îndeplinit primul criteriu de selecţie şi a aplicat pentru ajutor de la Guvern (a şi reuşit pentru două proiecte: episodul de Crăciun din Las Fierbinţi şi un proiect cu numele Sharks).
Pe lista producţiilor „cinematografice” care au atras bani de la Guvern se numără şi serialul Sacrificiul, ce urmează să fie difuzat de Antena 1 în această toamnă. Producţia a fost înscrisă de producătorul serialului, compania Dream Film Production.
Company SRL.
Lista producţiilor care au primit anul acesta ajutor de stat, în galeria foto:
Capturi Comisia Nationala de Strategie si Prognoza

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    ***
  • mile mile
    Antenisti si protevisti; gata. Treceti fiecare la locurile voastre. ***.
  • o opinie o opinie
    sincer mi se pare putin exagerat modul in care e scrisa stirea, sau orice stire despre banii de la guvern. ca sa strecori la fiecare paragraf "ajutor de stat" pentru a crea un oarecare impact in mintea cititorului si sa faci sa para ca subiectul, in toate cazurile PRO TV, e "lupul rau" aduce a lipsa de obiectivism in prezentarea unor fapte.
  • X X
    dar de cand asteptam o noua stire din categoria "bani de la guvern". sincer, altceva nu mai vad pe aici. Mihai, multumim ca ne spui ca te uiti la Travel Channel si National Geographic, altfel nu te credeam pe cuvant si nu te "respectam". Acum trebuie sa-ti vorbim altfel, nu mai avem incotro. fiecare alege la ce sa se uite. Daca cineva inceteaza sa se uite sau nu la PRO TV ca are un serial finantat de un program, este fix treaba lui.
  • D D
    Si daca nu te uiti la "posturile mainstream", ce cauti pe aici sa comentezi ?
    Nu erai tu postacul antenist de scria pe aici ca "Antena 1" e lider pe comercial 4 zile din 7 (cu "Asia Express" si "iUmor") ? Acum nu mai zici acest lucru ? Unde e postul tau favorit la tinerei ? Daca nu erai postac antenist inrait nu laudai "Antena 1" nu ?

    Si pe stirile cu audiente nu mai comentezi nimic ? Astepti sa mai prinda "Antena 1" pozitia de lider pe comercial sa iti faci prezenta ? Sa ne zici ca "Antena 1" e pentru tineri, iar "Pro TV" pentru votanti PSD de la tara, nu ? Cred ca trebuie sa iti zic de acum inainte "mile Mihai".

    Si in legatura cu "votanti PSD de la tara", vezi ca si postul tau favorit "Antena 1" face un serial pentru pensionari, batraneii de la tara, numit "Mangalița". Nu ne zici nimic aici ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/08/antena-1-anunta-oficial-serialul-de-comedie-mangalita
  • D D
    Raspunde la intrebari scrise mai jos, nu mai devia subiectul postacule antenist "Mihai". Ti le scriu iar, sa le vezi mai bine:

    Era de asteptat, doar "Antena 1" e pro PSD, nu ?
    Si nu zici acelasi lucru si de "Pro TV" postacule antenist "Mihai" ? Sau "Antena 1" are voie sa ceara bani de la Guvern (si sa si primeasca), dar alte posturi TV nu ?
    Hai, astept sa comentezi de postul pro "PSD Antena 1" ca a primit bani (chiar mai multi) de la Guvern. Sau nu ai voie ?
  • Mihai Mihai
    @D: esti atat de fanatic pro-psd si pro psd tv si platit in ruble de dragnea si adrian nastase la sediul psd incat nu ai vazut ca am zis "Antena a primit o finantare (ceea ce era de asteptat)". Esti mult prea penibil, ca orice fanatic PRO PSD TV si pesedist. PS ca tot ma faci antenist, asa, pentru cultura ta generala, eu nu ma uit la posturile mainstream, ma uit doar la National Geographic, Discovery, Travel Channel, dar imi place sa vad cum voi pesedistii fani PRO PSD TV incercati sa va scuzati.
  • D D
    "paginademedia", de ce nu postati tot comentariul ? Anume:

    "Acum, daca si Antena a primit o finantare (ceea ce era de asteptat)"
    Era de asteptat, doar "Antena 1" e pro PSD, nu ?
    Si nu zici acelasi lucru si de "Pro TV" postacule antenist "Mihai" ? Sau "Antena 1" are voie sa ceara bani de la Guvern (si sa si primeasca), dar alte posturi TV nu ?
  • D D
    Hai, astept sa comentezi de postul pro "PSD Antena 1" ca a primit bani (chiar mai multi) de la Guvern. Sau nu ai voie ?
  • marian marian
    Eram sigur ca o sa apari Mihai sa comentezi baliverne , esti un antenist si un psd-ist inflacarat, manipulator si mancator, ar fi bine sa te duci sa te culci ca esti obosit ,
  • Mihai Mihai
    Ce amuzant se apara postacii fanatici ai lui PRO PSD TV cand postul este ajutat mereu de mult iubitul partid comunist PSD inca de pe vremea lui Adrian Nastase care i-a iertat de datoria de 3 milioane de euro! Acum, daca si Antena a primit o finantare (ceea ce era de asteptat) se scuza ca a primit si PRO PSD TV. Pe sistemul "daca ala fura, atunci e normal sa fur si eu"... Pai cum era cu lupta impotriva PSD? Doar va dati ca luptati, dar sunteti asistati sociali de psd? Acum o sa o vedem pe Dancila in 2 seriale la PRO PSD TV?
  • D D
    Si, "paginademedia", o stire separata cu titlul "Antena 1 primește bani de la Guvern pentru serialul Sacrificiul" nu faceti ?
    Si in caz ca noul serial "Mangalita" primeste bani de la Guvern, o sa mentionati lucrul acesta intr-o mica fraza, la sfarsit, tot intr-o stire despre "Pro TV" ?
  • dalien dalien
    Antena 1 - "Sacrificiul", tot pe bani de la guvern: mentiune greu de observat in subsolul articolelor despre pro tv.
    Pro TV - "Vlad" si "Profu'" - 50 de articole separate, paranteze la fiecare mentiune a acestor titluri, ori ca nu sunt idei originale, ori ca sunt cu bani de la guvern.

    hai nu mai "derapati" atata
  • marian marian
    Ma bucur enorm ca toata ziua ne amintiti ca pro primeste banii de la guvern sa va fie rusine , imi pare bine ca nu va mai baga in seama deja sunteti penibili
  • mile   milogul mile milogul
    nu e prost cel care cere ci e prost cel care da
    hahahaha

Trimite un comentariu

sus