Skip to main content

Alice Iacobescu, de la Digi24, la Europa FM

 
Alice Iacobescu, de la Digi24, la Europa FM
Alice Iacobescu, la Europa FM - Sursa foto: Europa FM

De pe TV, la radio. Jurnalista Alice Iacobescu, care a demisionat recent de la Digi24, este noul director de știri al postului Europa FM. 

Alice Iacobescu va conduce redacția de știri Europa FM și va putea fi ascultată săptămânal în emisiunea „Piața Victoriei”, potrivit unui anunț al Europa FM

Publicitate

Jurnalista vine în locul lăsat liber de Teodor Tiță, care a renunțat la presă pentru a se alătura echipei de campanie a lui Dan Barna, candidatul USR pentru președinție, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI

Alice Iacobescu:

„Este alegerea naturală, pe care mulți au intuit-o de cum au aflat că voi face o schimbare de substanță. Europa FM este o oază de profesionalism și decență și sunt onorată să mă alătur unei echipe pe care o urmăresc cu plăcere de ani de zile, deja”.

„Am promis că e o schimbare de substanță, iar aceasta e doar o parte din ce urmează”, a mai adăugat Alice Iacobescu.

Jurnalista Alice Iacobescu a demisionat săptămâna trecută de la televiziuena Digi24, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră. 

Miercuri, jurnalista a povestit la interviurile live Paginademedia.ro detalii despre demisia sa. La o zi după interviu, joi, Alice Iacobescu a fost scoasă de pe post (unde prezenta tronsonul 13.00 - 15.30), deși declarase că se află în preaviz până pe 7 octombrie. 

Alice Iacobescu este jurnalist de peste 25 de ani, cu experiență în radio și televiziune. A debutat în radio în 1993, la Delta RFI, a lucrat apoi, timp de 3 ani, la BBC Londra, redacția română. Vine la Europa FM dupa ce a prezentat știri de televiziune mai mult de un deceniu, la Digi24 și, anterior, la Antena 3.

Citește și: 

Demisie importantă la Digi24. Cel mai acid jurnalist al stației părăsește televiziunea

VIDEO. Alice Iacobescu, detalii despre plecarea de la Digi24. „Am ajuns într-un punct în care mă doare divergența de viziune în ce privește politica editorială”

Alice Iacobescu, scoasă de pe post la o zi după interviul dat Paginademedia. Trebuia să stea până în octombrie


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @gicu - Adică matale vrei să spui că faza cu polonicul e secretul succesului doamnei Iacobescu? Protestez vehement împotriva accestei insinuări mârşave!
 • Oare Marius Dobre de la ProFM ramane tot director dupa ce audientele au luat-o la vale ani in sir?
  Intreb pentru un prieten.
 • @hastagel: sa inteleg ca salaru' matale de postac *** e mult prea mic? mananca maroniu cu polonicu' cel mai mare, poate ajungi la un sfert din salaru' lu' Alis
 • 14 .000 de lei pentru o oră şi ceva de promptereală la care nu se uită decât cameramanii? Foarte tare. La noua unitate probabil că fără 20k nici nu se dă jos din pat.

  E mare veselie şi maxim antren în presa asta gradată de la noi. Noroc că le-a mai mărit cu 400 de milioane bugetul sereiştilor Viorica Vasilica, la ultima rectificare, altfel dna Iacobescu rămânea la 0024 să presteze muncă jurnalistică neconformă cu standardele dumneaei.
 • Altceva in afara de aceasta asa zisa jurnalista mai aveti , parca ar fi de la CNN sau postul din Arabia Saudita , jurnalista lui peste ceva audiente de miercuri si joi sau aveti inerzis de la antenuta , deoarece nu marge sacrificiul
 • Hai ca i s a facut p.r. duduii care facea pe revolutionara ,cand ea avea ploile aranjate la un post de radio hastagist rezist pt cei ce le patineaza musca pe creier ,de zici ca a castigat macar un pulitzer !
 • Paco are dreptate.
  Sub conducerea fostului director - devenit mai nou propagandist USRist - Europa Fm a devenit sursa de informare a haștagiștilor.
 • Europa FM nu prea a fost vreo oaza de profesionalim si de decenta vreodata. Esti asta cand neutralitatea e suprema, nu cand sefii Stirilor (fost si actual) au convingeri politice clar exprimate in public.
  Drama e ca acesti deontologi conduc redactii si dau lectii.
 • Avea aranjată treaba asta cu mult timp înainte să facă pe deontoloaga care renunță la salariul de 14.000 de lei de la Digi, unde se plânge că nu se mai face jurnalism. Le tin pumnii oamenilor de la EuropaFM, greu încercați in acest mandat. La Digi a inceput de mult fiesta! Hasta la vista!

Trimite un comentariu