Skip to main content

Plecări de la vârful digitalului Pro TV: șefii site-urilor ȘtirileProTV.ro, sport.ro și Perfecte părăsesc compania

 
Plecări de la vârful digitalului Pro TV: șefii site-urilor ȘtirileProTV.ro, sport.ro și Perfecte părăsesc compania
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro

EXCLUSIV. Plecări de la vârful mai multor site-uri din portofoliul Pro TV. Șapte oameni au părăsit compania, sau urmează să plece în perioada următoare. Toți cu funcții de conducere editorială în zona de digital, pe site-uri ale companiei Pro TV.

Publicitate

Oameni cu ani buni în Pro TV.

Paginademedia.ro vi le prezintă în continuare, pe rând:

ȘtirilePro TV.ro:

 • Rocsana Mihaloni, content manager ȘtirileProTV.ro, a plecat din poziția pe care o deținea la 1 octombrie. Lucra de aproape 12 ani în Pro TV, dintre care ultimii trei ani ca șef al site-ului ȘtirileProTV.ro.
 • Georgiana Dulgheru este editor of the day - EOD la ȘtirileProTV. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, urmează să plece. Și ea are ani buni de Pro TV în spate: șase ani a coordonat site-urile sport.ro și procinema.ro, după care, în 2013, a devenit Editor of the Day.
 • Andi Badea, de asemenea editor, a plecat deja, în urmă cu câteva săptămâni. A lucrat în Pro TV șapte ani și jumătate, la site, întâi ca editor, apoi ca EOD. Potrivit profilului de Linkedin, acum este Senior Internet Channel Administrator at OTP Bank. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, noul content manager ȘtirileProTV.ro este Victor Rotariu. 

Sport.ro

 • Marian Ghiță este content manager sport.ro. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, și-a anunțat deja intenția de plecare. A lucrat în Pro TV aproape 12 ani.
 • De la sport.ro a plecat, în urmă cu câteva săptămâni, și Sebastian Ujică. Era editor la site-ul de sport. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, el urmează să coordoneze un alt site de sport de pe piață - Eurosport.ro.
 • Producător, comentator la Pro X și editor la Sport.ro, Dan Pavel a plecat de la Pro TV în urmă cu o lună. A fost Web editor sport.ro din 2009, comentator sportiv începand cu 2012 (Sport.ro / PRO X / PRO TV) și moderator Sport.ro / PRO X din iulie 2016.

Perfecte.ro

 • Plecare și de la vârful site-ului Perfecte.ro, altă publicație online din portofoliul Pro TV. Cora Popeangă, coordonatoarea site-ului, părăsește compania. Din informațiile Paginademedia.ro, ieri a fost ultima zi la Pro TV.
 • Cora Popeangă era unul dintre "veteranii" digitalului din Pro TV. A lucrat în companie din 2005.

Până la ora redactării știrii, Andrei Bereandă, șeful digitalului Pro TV, nu a putut fi contactat.

An de plecări importante din Pro TV

2019 a fost un an cu mai multe schimbări la vârful companiei Pro TV, atât la nivelul televiziunii, cât și în digital:

 • Cei mai importanți oameni de vânzări ai Pro TV au plecat din postul TV. Zoe Vasilescu, șefa vânzărilor, a plecat la începutul acestui an. Din octombrie, este VP Sales & Corporate Affairs la Antena Group.
 • Mihaela Vlădău, tot de la vânzări, a trecut, de asemenea, la Antena 1, ca Head of TV Sales în cadrul Antena Group.
 • Costi Mocanu a lăsat Pro TV după 25 de ani, în luna aprilie. Din luna septembrie a plecat și Felix Drăghici, unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV. Fost șef al departamentului sport și comentator, a trecut la First Content Studio, o agenție de conținut care realizează proiecte speciale de marketing și publicitate.
 • Departamentul de marketing a fost reorganizat și împărțit în trei direcții: Marketing Services, Research și Creație, cu trei coordonatori fiecare. În urma reorganizării, Lucia Antal, cea care coordona întreaga zonă de marketing, a trecut pe o poziție nou înființată - Head of Research & Development

Citește și:

Plecare de la vârful Pro TV. Unul dintre manageri va conduce un grup media din Grecia


EXCLUSIV. Mutare surpriză. Fostul șef al vânzărilor Pro TV trece la Antena 1


Antena Group, încă o achiziție de la vânzările de publicitate ale Pro TV


EXCLUSIV. Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii stației, Felix Drăghici, părăsește televiziunea. De când?


Schimbare la vârful Pro TV. Lucia Antal, șeful marketingului, a trecut pe altă poziție, tot de management

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Produsele acestea nu sunt principalele produse ale trustului de presă ci niște accesorii care funcționeau mai bine în perioada când Mediafax era parte a grupului Pro, iar trustul avea și o televiziune de sport (Pro X nu mai este o televiziune de sport).

  De asemenea lifestyle-ul feminin nu este o prioritate a grupului media, putea redeveni o țintă și aceasstă nișă dacă grupul era preluat de Discovery.
 • Unul dintre oamenii de baza, portarul cel mai vechi de la intrarea principala, pleaca si el...
  Nimeni nu stie numele enumerate de voi, stirile lui peste ca au plecat anonimii de la te miri ce site-uri...
 • 2019 - "Anul Marilor Renuntari" in direct si in reluare doar la ProTv. Si iata, au trecut 30 de ani de la revolutie.Unde visam sa fim, si unde am ajuns... Atatia angajati vechi rup randurile la Pro, incat e clar ca lucrurile sunt disfunctionale...posibil management deficitar, neimpliniri profesionale, asteptari inselate, remuneratii slabe, promovari zero, obligatia de a lucra cu colegi incompetenti, savarsirea de nedreptati...si lista poate continua. Hartia de demisie este nota de plata pentru toate greselile si abuzul de putere sau indolenta conducerii. Este valabil in multe companii dar n-ar trebui sa existe si in cazul unei multinationale cu pretentii. Oamenii parasesc alti oameni si nu companii, dupa cum bine stiti.Intre timp, il urmarim pe Chirila care se dezbraca "si pentru salariu" asa cum afirma , pe scena Vocii Romaniei. Circ si paine! Restul e PR, sau nici macar pt ca si de acolo au plecat aproape toti...
 • E clar, e ceva putred acolo, altfel nu ar fi lecat pe capete. Nu o sa mai pupe bani de la guvern dupa ce o sa plece psd-ul si acum inchid cosmelia.
 • Doamne ce se mai bucura antenisti , au mai plecat si inainte si toata lumea ii canta prohodul , sau bucurat degeaba tot ei sunt primi iar antenuta rasuflata este mereu aproape dar mereu departe , pleaca toate *** aproape toate merg la antenuta , se face curatenia de toamna ce este bun pastreaza ce este nul dispare si cu atat mai bine ca se duc la antene sa-i infunde cu totul de obicei care au plecat din pro au ajuns anonimi ,
 • "mile milica", dezastru pentru "Antena 1" aseara, nu ? "Pro TV" aproape dublu pe comercial"
  "Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, cu 9.6 puncte de rating și 25.8 % share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.5 puncte de rating și 14.8 % share."

  "dar cand pleaca oameni te ascunzi."
  Pai pe cine intereseaza ? Pe tine ? Ca in orice firma, sau companie. Unii pleaca, altii vin. Simplu.
 • E vorba de bani. Nu s-au marit salariile de cel putin 7-8 ani. Vor sa scape de oamenii vechi dar aceasta strategie o sa ii duca la pierzanie pentru ca cei care vin sunt praf. Cred ca in maxim 2-3 ani o sa spunem...a fost un post tv foarte tare, Protv, acum s-a ales praful.
 • Niste no-name-uri. Probabil ei erau responsabili pentru erorile uriase de exprimare de pe site, cu litere mancate si dezacorduri flagrante, si de informatii. Nicio pierdere!
 • Poate apare si doru sa dea o dezmintire. Doru? Ia scoate tu audientele si da-ne in cap cu ele. Ca doar cu asta te lauzi zilnic, dar cand pleaca oameni te ascunzi.
 • Andrei Bereanda nu a putut fi contactat pentru că e și el in preaviz după ce ProTV l-a rugat sa plece.

Trimite un comentariu